ביי ביי פברואר. שלום מרץ 12!!!1^&*$@%

N o R i K o

New member
חחח אבל כל המטרה של הדפים האלה

היא שיכתבו עליהם! אז לפחות אני כותבת מסרים לעניין

Billy Shirs

New member
מתפקדת

שם: שיר גיל: 20 מיקום בארץ: קריות עיסוק: חיילת משוחררת\הלפדסק מקצועית קראתי את: כולם והכי אהבתי את: הראשון, אלא מה הדמות האהובה עליי היא: היימיטץ' וחוץ ממנה, גם: פיניק, פיטה, קייטו ספר החודש: סוסים על כביש גהה- סביון ליברכט סדרת החודש: האנטומיה של גריי סרט החודש: תחליקי דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: אהמממ... השתחררתי!
תוכניות לחודש הקרוב: לראות את הסרט של משחקי הרעב
ולהתחיל לעבוד באזרחות! מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: המוןןןןן פאנפיקים ועוד יותר טוב - פאנארטים! חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: סמויה באנטומיה ובעקרות
מילות סיכום\מסר לאומה: אזרחות יקרה שלי, סוף סוף הגעתי. ותמונה, לסיום:

Miss Lavet

New member
אני מתישהו יהיה יותר קבועה

ויפסיק עם פליטות הספויילרים שלי (לא רק למשחקים
) שם: רותם גיל: נעגל ל-15 מיקום בארץ: חור בצפון מרכז עיסוק: תלמידה ובלוגרית(?) קראתי את כולם והכי אהבתי את: HG הדמות האהובה עליי היא: פיניק
וחוץ ממנה, גם: אנני, היימיטץ', בוגס, אפי ופלויכאטגארגך ספר החודש: ה"פ ומסדר עוף החול (בפעם הראשונה בחיים שלי אני הולכת לגמור אותו סוף-סוף!
) סדרת החודש: דה וויס- רמי טיפש ונטש את קרן לפחות יהל וגיא ורז נשארו (מה לעשות? לאביב יש נבחרת מעולה
), חדשות, סקראבס, חברים וארץ נהדרת סרט החודש: אד ווד
דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: בית צבי- כי מבט פסיכופתי אני יכולה לעשות
תוכניות לחודש הקרוב: לבחור מגמות לשנה הבאה (אני כבר יודעת מה תיאטרון
ומדעי החברה (פסיכו-סוציו) ולהתחפש ביום שלישי לגברת לאבט מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: אותי! חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: פורום HP מילות סיכום\\מסר לאומה: הריאלטי הבא של ישראל- מי יהיה חנה רובינה הבאה, אין כמו בדיחות תיאטרוניסתים, במיוחד ביציאות לבית צבי
ותמונה, לסיום:

noa1510

New member
בית צבי?! בית.. צבי?
זה בערך החלום

הכי גדול שלי. להיות שחקנית.. גם את בקטע, אני מבינה?
=
אבל של רמי גם אחלה! חוץ מכמה טעויות מפגרות שהוא עשה.. אגב, מי עף אתמול?

Miss Lavet

New member
כן, כל שנה אנחנו (המצויינות תיאטרון אצלי בבית

הספר) נושאים לפחות לשני ימי פעילות בבית צבי
וגם הייתי שם בקייטנת קיץ (למה כל פעם שאני אומרת את זה אנמי מרגישה כמו ג'יי די מסקראבס?!
) גם אני אהיה שחקנית- אולי עוד נשמע אחת על השנייה
רמי רוב הקבוצה שלו בסדר (חוץ מרועי
) מי שעף אתמול: משרית: לא זוכרת
כנ"ל רמי (לצערי לא רועי), אביב: סיוון ושלומי מאור תיטון (אבל, מה שהיה יפה בזה ששלומי בחר במי שעוד צריך אותו
)

מתפקדת

שם: מוריה גיל: 30 (לא אכפת לי שזה תכף משתנה
) מיקום בארץ: ג'רוזלם עיסוק: חינוך בלתי פורמלי קראתי את HG \ CF \ כולם (מחקו את המיותר) : פתאום קלטתי שלמחוק את המיותר זה למחוק את MJ ..כי הוא ממש מיותר .. והכי אהבתי את: HG הדמות האהובה עליי היא:קטניפ וחוץ ממנה, גם:היימיטץ פיניק גייל פיטה ספר החודש: הזקן בן המאה שיצא מהחלון ונעלם (בעיקר כי לקח לי איזה חודש לקרוא אותו
) סדרת החודש: גוסיפ גירל ! אני עושה בימים אלה השלמות פרקים סרט החודש: קרוב להפליא ורועש להחריד דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: אאוטלוק כמה חברים והחיים יפים תוכניות לחודש הקרוב: פורים יומולדת וכאלה וגם איזה סרט מינורי שיוצא עוד 23 ימים אבל מי סופר?!? מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: חיים תוססים חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב:טייק דאת ובאנטומייה של גריי מילות סיכום\מסר לאומה: אין משיחין בשעת הסעודה, רק בשבת ותמונה, לסיום: כל כך נכון...

Ayelet 363

New member
מתפקדת

שם: איילת גיל: 19 מיקום בארץ: חיפה עיסוק: חיילת קראתי את כולם והכי אהבתי את: הראשון הדמות האהובה עליי היא: קטניס וחוץ ממנה, גם: פיטה, גייל ופיניק ספר החודש: עורבני חקיין סדרת החודש: גלי סרט החודש: - דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: התחלתי וסיימתי את עורבנ חקיין השבוע. תוכניות לחודש הקרוב: שבת, לסיים את "הסמל האבוד". היום כנראה לייב צ'אט של אמבר בנסון. מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: - חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: גלי, איך פגשתי את אמא, דמדומים, הארי פוטר, על טבעי ואני גםבעוד כמה, אבל בקושי כותבת. מילות סיכום\מסר לאומה: - ותמונה, לסיום: -

ellendili

New member
וואו ממש תוסס פה!

נוי, איך את עושה את זה...?? בכל אופן... התכוונתי קצת לרדת למחתרת עד צאת הסרט אבל מישהו צריך לגרום לכן להתמכר לאנטומיה של גריי!!
שם: אלה. גיל: תכף 28. אבל יש לי נפש צעירה
מיקום בארץ: ירושלים! איזה כיף היה השלג!!
עיסוק: מממ.. בעיקר גידול גורי אדם
אבל גם עבודה ולימודים וסטאף. קראתי את HG \\ CF \\ כולם (מחקו את המיותר): כווולם. וחבל שלא הפסקתי אחרי הראשון. והכי אהבתי את: ברור, לא...? הדמות האהובה עליי היא: סינה. והיימיץ'. וחוץ ממנה, גם: זהו בעצם
אה נו יש את פיניק, ברור
ספר החודש: שם הרוח של פטריק רותפס. סדרת החודש: בארור שהאנטומיה של גריי!! יש אחלה עונה חדשה. נכון, מורי?
ונוי... את מוכנה להפסיק כבר עם הסדרות ההזויות שלך?? או לפחות לספר לי מה זה לעזאזל... שגם אני אהנה... סרט החודש: שר הטבעות הראשון! גם בצפייה המי יודע כמה. גאונות. דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: וואי מלא... היה חודש טוב. תוכניות לחודש הקרוב: להיות קצת בחופש, לצפות במשחקי הרעב בVIP (הוא יוקרן שם נכון??) מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: וואו. כ"כ הרבה חפירות. ואיך שלגייל לא היה את המבט הנכון שם וקטניס לא נראתה מספיק מורעבת פה ופיטה בכלל מכוער ולמה סינה שחור?? ומה הקטע עם הפסקול הלא קשור ו-אההה אז ככה נראית קרן השפע...
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: האנטומיה של גריי
ועכשיו בגללכם אני גם סמוייה בה"פ. שוב. יופי... מילות סיכום\\מסר לאומה: טולקין גאון. ומי שיכחיש את זה יוזמן לדו קרב וירטואלי עד זוב שבבים מהמקלדת

N o R i K o

New member
XDDDDDDDD הרגת אותי

אבל באמת למה סינה שחור?!!?!? XDDD ומה, גייז שכל פעם מחדש נכנסים לאותם לבטים בדיוקקק ("הוא רוצה שאני אגור איתו? הוא לא רוצה שאני אגור איתו?" \ "הוא מרגיש בסדר לגור איתי? הוא רוצה ללכת מפה?") ובסוף מגיעים למסקנה שהם שיא המאוהבים ומתמזמזים עד בוש זה ממש נחמד לפעמים...
אבל זהו, נגמר.
מהיום האנטומיה...
ונפלת על שבוע תוסס. לפני כן היינו קצת ישנוניים

Billy Shirs

New member
למה סינה שחור באמת?!

אבל האנטומיה יצאה עכשיו לפגרה, לא?:\

pennylane11

New member
כן, יש איזה שלושה שבועות עכשיו לדעתי

אבל עברנו פגרות קשות מזו...

noa1510

New member
אם כבר אז כבר
מתפקדת!!

שם: נועה
מיקום בארץ: ירושלים עיסוק: תלמידת בית ספר דיביל עם עבודות שיעורים ומבחנים בנדיבות. קראתי את HG \ CF \ כולם (מחקו את המיותר) הייתי מוחקת את MJ אבל הבדיחה כבר לא מקורית.... למי אכפת?! מוחקת את MJ.
והכי אהבתי את: HG
כמו אלה, מצטערת קצת שהמשכתי..
למרות שCF חמדמד.. הדמות האהובה עליי היא: היימיטץ'!!
וחוץ ממנה, גם: יש הרבה, בעיקר פיניק כרגע.. ספר החודש: אמ.. וואו. אין! (זתומרת חוץ מתנ"ך.. נבות היזרעלי זה ליגה אחרת, אבל..
) אני חייבת לחפש.. מישו? רעיון? סדרת החודש: THE VOICE (ישראל ואמריקה) סרט החודש:
וואט א שיימ.. דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: בואו נראה, פברואר.. היה נחמד בתאטרון בבצפר, מתה על החברות\ים שלי ובכלל חודש טוב בסך הכל
תוכניות לחודש הקרוב: איי מרץ אהובי..
החודש האהוב עלי.. יש כל כך הרבה.. אבל ה-טופ! ה-ס-ר-ט-!!!!!! מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: המוווון חדשים מצטרפים, אותי כותבת יותר, עדכונים ושטויות לפני הסרט, ושירשור הסרט שיעקוף באורכו את אמריקה
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: דמדומים המדהימים!!
מילות סיכום\מסר לאומה: רצות המון בדיחות על רמי קליינשטיין ביוטיוב בסרטונים של דה וויס וכל אחת פשוט קורעת אותי מצחוק! אחח.. הריקודי אייטיז של רמי..
אה ו..למה אתם מתחפשים?
ותמונה, לסיום: מייבי לייטר..
לאב יא!! (love ya
)

למעלה