ג'ודו: גביע העולם בפראג וורשה

BentzWatchJudo

New member
קישורים

אני קצת לא בשיאי אז אתם מוזמנים לעזור ולפרט. ניתן למצוא את כל הקישורים באתר איגוד הג'ודו האירופי: http://www.eju.net/

BentzWatchJudo

New member
נציגנו

בוורשה: רוני שוורץ עד 48 ק"ג מאמן מלווה: עומר יצחקי עוזר מאמן נבחרת הנשים. בפראג: 60 ק"ג - טומי ארשנסקי 66 ק"ג - גולן פולק , גור זמיר , אלון רחימא , טל פליקר 73 ק"ג - סוסו , שגיא מוקי , ואדים גושין 81 ק"ג - אסף חן וארד סימון 90 ק"ג - פיטר פלציק וארצ'י וולפמן 100 + ק"ג - אורי ששון, אסף זוהר מאמן מלווה: אורן סמדג'ה

BentzWatchJudo

New member
קצת על ההגרלה של רוני כולל

קצת על ההגרלה של רוני: קרב ראשון מול צרפתיה שמדורגת 40 בעולם. יש לי חשש שהצרפתיה הזאת שווה יותר מהדירוג שלה. היא לא התחרתה הרבה בתחריות שקובעות לדירוג העולמי בזמן האחרון. היא מדליסטית ארד מגרנד פרי טוניס 2010 ומגרנד סלאם פריז 2009. אם רוני תעבור את הצרפתייה היא תעפיל לשמינית הגמר ושם ככל הנראה תחפש נקמה מול קוריאנית שמדורגת 12 בעולם ו-4 בתחרות. הקוריאנית ניצח את רוני לפני 4 שבועות ברבע הגמר בסופיה בקרב בו רוני נפצעה, פציעה שעדיין מגבילה את רוני. הנה קטעים מהקרב של רוני מול הקוריאנית בסופיה: http://www.youtube.com/watch?v=U1ZPzePS0pw (הערה, הדירוג העולמי שאני משתמש בו הוא מלפני שבועיים, לא הצלחתי למצוא את הדירוג של השבוע האחרון)

myaron

New member
ניצחון יפה של רוני

ריתוק מרשים. ממשיכה לשמינית הגמר נגד הקוריאנית.

guinnart

New member
האם נשאר לה סיכוי ללונדון?

אני חושב שאפילו זהב באליפות אירופה לא יכניס אותה ל- 14.

אם היא תזכה בזהב באליפות אירופה

הוועד האולימפי הישראלי, יוותר לה אם תקבל את המקום האירופאי הנוסף. העניין הוא שהיא מעולם לא זכתה בזהב בשנתיים האחרונות לפחות בשום תחרות כלשהי.

alonshin

New member
נצחון טוב של ארשנסקי

מול מתחרה לא קל, (גואדז מונצואלה, 38 בעולם), אחרי פיגור של ואזארי כבר מדקת הפתיחה, הצליח להתאושש, לתקוף חזק, להשיג יוקו מעונשים ולבסוף להפיל בואזארי (ספק איפון) אם לא היה מפיל בואזארי אני מאמין שהיה ממשיך לתקוף חזק וגורם ליריב לחטוף עוד עונש, חוץ מהדקה וחצי הראשונות זה היה קרב בשליטה של טומי, נראה בהחלט טוב בקרב הזה. בהצלחה בהמשך

alonshin

New member
עוד קרב נפלא שלו + איפון והוא ברבע הגמר!

איזה כיף לראות את טומי ארשנסקי, מעורר תקוות שילך בעקבותיו של גל יקותיאל- ואני מתכוון ליכולת, לא לפרישה המוקדמת יחסית.. ארשנסקי מנצח באיפון יפה 2 דקות לסוף הקרב את הי הסיני, 27 בעולם וג'ודוקא חזק למדי, אחרי שכבר הוביל ביוקו מתחילת הקרב. הסיני עלה אנרגטי ותוקפני, אבל טומי לא התרגש, התעקש על האחיזה ואחרי כמה התקפות טובות לבסוף הפיל באיפון יפה את הסיני. אז טומי מדיח את 38 ו-27 בעולם בינתיים, ברבע הגמר יתמודד מול גנבאט המונגולי, 14 בעולם.. שרק ימשיך ככה

alonshin

New member
וואו, טומי! הוא כבר בחצי הגמר! יופי של קרבות

טומי ארשנסקי מנצח גם אצת המונגולי החזק, 14 בעולם, בזכות ואזארי אחרי הטלה יפה. גם לפני כן בקרב טומי לא התרגש מהמעמד או מהיריב והיה מרוכז מאוד והתקפי-המונגולי ספג אזהרה לפני הואזארי. כל הכבוד לטומי! רצף של 3 נצחונות יפים על המדורגים 38, 27, 14 בעולם והוא כבר בחצי הגמר. אם ישיג כאן מדליה זה יהיה פוש יפה בשבילו להמשך, ובכל מקרה מפגין יכולת מאוד יפה, כיף לראות אותו

alonshin

New member
אני כבר לא זוכר- נראה ביוטיוב של בנץ...

הסיני התחיל מאוד התקפי אבל בפראות כזאת, בלי אחיזה מסודרת או התקפה מתוכננת אלא סתם התנפל על טומי, די התקפות סרק שכאלו. טומי אולי התחמק קצת (שוב, לא לגמרי זוכר..) אבל נשאר רגוע ועבר לשלוט בקרב, ההתקפות היותר יעילות היו של טומי אאל"ט.

למעלה