ג'ודו: גביע העולם בפראג וורשה

guinnart

New member
יכול להיות שירדו להם נקודות

לא עשיתי בדיקה, אבל יש מצב שיופחתו להם קצת נקודות ישנות. ברור אבל שיהיה חייב לזהור באליפות אירופה - כנראה ארד לפחות (וגם היום חייב לנצח בקרב על הארד). לקח משמעותי לקראת ריו הוא חשיבותן של נקודות משנת ה- 50%. לפולק ולארשנסקי יש נקודות כמעט רק מהשנה האחרונה, ואם הדירוג היה נקבע רק על פי זה הם כנראה היו מגיעים לדירוג הנדרש.

זה אחרי הבדיקה של ניקוד ישן של מתחריו.

מצבו של פולק לפחות ערב התחרות היום להבדיל מארשינסקי, בהנחה ששניהם זכאי כרטיס צעירים טוב למדי. גם מדורג גבוה יותר 35 לעומת 51, וחשוב יותר כמובן נמצא מעל יריביו על 2 הכרטיסים האירופאיים.

BentzWatchJudo

New member
אין שני כרטיסים אירופים למדינה...

גם אם זה במשקלים שונים. נגיד טומי וגולן זכאים לכרטיס אירופי. גולן מדור 30 וטומי 40 אז רק גולן יקבל. אם רוני תהיה זכאית לכרטיס אירופי היא תחסום גם את גולן וגם את טומי.

BentzWatchJudo

New member
בזמנו צטטתי את זה....

מהפייסבוק או האתר של האיגוד האירופי. היה פה שרשור שלם על זה עם ניצן לפני שבוע, שבועיים או שלושה. כשיהיה לי זמן אני אחפש שוב את המקור (בלי נדר). אם מישהו פה יכול לתמוך או לסתור את מה שכתבתי אני אשמח.

האתר של האיגוד האירופי הוא אסתמכתא

מהפייסבוק של מישהו, פחות. מה שאתה אומר מסקרן, נסה למצוא. אם זה נכון, כמעט לבטח ישראל תסתפק ללונדון, בלא יותר מנציג אחד מעבר לאריק ושלזינגר.

BentzWatchJudo

New member
אם זה מהפייסבוק....

זה מהפייסבוק של האיגוד האירופי. לא הייתי מצטט בלי אסמכתא שאני מחשיב לרצינית.

OK . צריך לראות אם מה שנכתב שם אכן מתייחס לכך

או שאולי מדובר בפרשנות מוטעית לנרשם. בכל מקרה, יהיה נחמד שתביא מקור.

אם כך הם פני הדברים, לא מן הנמנע שהג'ודאים

הישראלים נכנסים גם למאבק סמוי רוחבי המערב משקלים ואף מינים שונים. אם המאבק המתוקשר בין שלזינגר לג'רבי באותו משקל כוסה בצורה נאותה, נכנסים לקראת אליפות אירופה לאפשרות תיאורטית שבה כרטיס/ים נוספים יוכרעו גם לפי הדירוג היחסי, וגם לפי מכסת הכרטיס הנוסף של מדינות אחרות.

nitsansh

New member
דירוג אירופי יכול להיות רלבנטי רק לצעירים

ולמיטב ידיעתי רק גולן וטומי בגיל המתאים.

אם היא תזכה במדליית זהב הוא יכול להפוך

לשימושי. יש החלטה מקדמית של הוועד האולימפי להעדיף נשים על גברים, בשם עיקרון הפוליטילי קורקט, ואז היא תועדף בכל זאת. התחרות הכי מובהקת יכולה להווצר בין ארשינסקי לבין פולק על הכניסה, אם ארשנסקי יקח עוד מדליה באליפות אירופה.

guinnart

New member
אבל מישהו יכול לחסום

האיגוד האירופי ייתן מהכרטיסים הפנויים רק אחד למדינה. אם סוסו או רוני שוורץ יזכו בו אז הם "יחסמו" אותו לכל האחרים (אפילו אם לא ייסעו ללונדון כי לא עמדו בקריטריון הישראלי), ואז קריטריון צעירים לא יהיה רלוונטי יותר.

nitsansh

New member
למי יש לינק לאתר של הדירוג האולימפי?

יש לי במחשב בבית אבל לא פה...

guinnart

New member
פולק כרגע ב- 22

אני מקווה ומאמין שהוא לא יזדקק לשני הכרטיסים האירופיים. בהנחה שארשנסקי ישיג את הכרטיס אבל גם פולק לא ייכנס ל-20 הראשונים - האם ייתנו לג'ודו שני כרטיסי צעירים?

alonshin

New member
אין לדעת, אבל יש סיכוי מסוים-

לא עולים לי בראש כרגע הרבה ספורטאים צעירים אחרים שעשו קריטריון בינ"ל אבל לא ישראלי.. אולי בשחייה מישהו? אתלטיקה? הם חייבים להיות מתחת לגיל מסויים, גיל שנחשב נוער באותו הענף אני מניח שהם יעדיפו לחלק את 3 כרטיסי הצעירים ל-3 ענפים שונים, אבל אם לא יהיו אופציות כאלו אז יכולים לתת 2 לג'ודו, שהוא ענף מועדף לקראת לונדון (ביחד עם שייט)

למעלה