המירוץ למיליון 2 - שירשור הפרק 6

דווקא חזירים לא יעזרו לה

הבשר של החזיר הוא הכי לא בריא מכל החיות (לפחות כאלה שאוכלים במערב), המון כולסטרול, עדיף ציפורים למיניהן ובקר רזה.

ידעתי שאורן ואלון הם שיעוכבו

אומנם הדתיים לא עיכבו אותם אבל טום ואדל גם כן היו על הגשר כשהיה את המשימה של המפתח חן והבן זוג שלה שכנעו את שירה ופיראס ולמרות שהדתיים לא התחשבנו איתם הם אלה שעוכבו

טוב, יש בריתות בין הזוגות

פיראס ושירה עם אלון וחן הדתיים עם אדל וטום פונדק ו מוטי וגם האחים ואינה אין להם בריתות וגם התימניות

פרינז

New member
לתימניות יש ברית עם האחים המעצבנים...

והן אמרו להם על הרמז בקפה... שמתי שעקיבא ואנהל הגיע לפניהם!

מממאיה35

New member
ובכל זאת לא יפה שהן

אמרו לבנים את הרמז על הקפה והבנים הגיעו לפניהין ונרשמו לפניהן באתר הסקי. התנהגות לא הולמת, אחרי שקיבלו את הרמז שבעצם אמר להם לאן להגיע.

פרינז

New member
קשה לדעת מה באמת היה שם....

ממה שאני זוכר הראו ששושה ושושי הגיעו ואז הגיעו שני האחים, לא שמתי לב מתי התימניות הגיעו...ויכול להיות שהתעקבו בגלל הנהג מונית שזה כבר לא בשליטה שלהם... מצד שני האחים ביקשו מהתימניות אחרי שקיבלו את הרמז לחכות איזה חצי שעה...אז יש בזה משהו... אישי אני גם לא אוהב את ההתנהגות של האחים...

ny22

New member
מנהל
תכלס, עוד לא נכרתה שום ברית...(למיטב הבנתי).

הם רק עוזרים אחד לשני, לא?

לא בטוח עד כמה אלה בריתות אסטרטגיות

אני חושב שאלה פשוט אנשים שמחבבים אלה את אלה. בגלל זה אנשים שבאמת חושבים אסטרטגית, כמו האחים לא כורתים בריתות עם אף אחד.

לאחים יש סוג של ברית עם התימניות

הם עשו טעות גדולה שרצו שתהיה להם עוד ברית קטנה עם מוטי ופונדק ובזה הם הרגיזו את הזוגות האחרים

למעלה