המירוץ למיליון 2 - שירשור פרק 5

למה אורן ואלון סיפרו למוטי ופונדק ?

הם יכלו לפתוח פער גדול מהמקום השני והם סתם העליבו את הדתיים

ny22

New member
מנהל
כמה ששמחתי שאורן ואלון זכו

היה בעיני מגעיל מה שהם עשו לעקיבא וענהאל. הם לא חייבים לספר לכם, אבל ככה להעליב אותם מול שאר הזוגות? באמת שזה היה מגעיל. היה לי קצת קשה לראות את ענהאל בוכה, לא מגיע לה. אני מאוד מקווה שהם עוד יתקדמו במהלך המירוץ...

אני לא הבנתי את זה

לא הבנתי למה הוא גילה למוטי ופונדק ואם כבר הוא גילה להם אז למה לא לגלות לדתי ? הרי הדתיים לא היו עוינים כלפיהם כמו חן, אלון, שירה ופיראס ששיקרו להם

זה לא קשור לעויינות.

את יכולה להיות בטוחה שזה שהם לא סיפרו לחן ואלון זה לא היה מתוך נקמה – אלה בגלל שחן ואלון הם זוג חזק והם מאיימים עליהם. הדתיים הגיעו פעמיים ראשונים. הם מגוחחים אבל לא מטומטמים. מבין הזוגות ה'חזקים' מוטי ופונדק הם הכי פחות מאיימים. הם השיגו יתרון רק בגלל שהיו כמה משימות שלא דרשו טיפת מחשבה. מה שאורן ואלון מנסים לעשות זה ליצור מצב שהמתחרים שלהם – אלו שנמצאים קרוב בדירוג אליהם, זה אנשים שקל להם להתמודד מולם.

maron000

New member
הם לא היו צריכים..........

בכלל לעזור למישהו אלא רק לתימניות, אם כבר לחשוב על אלו שלא יכולים לאיים עליהם בהמשך.

היתה להם אפשרות לקבוע מי יהיה אחריהם

הם השתמשו בזה כדי לבחור מי הכי מתאים להם. זה לא שאם הם לא היו בוחרים לא היה אף אחד... והפער לא משנה , כי הם מסיימים עם הונגריה וטסים שוב ובכל מקרה הפער זמנים לא ישמר

שוב..

זה לא שאם הם לא היו מגלים לא היה אחריהם אף אחד. מישהו צריך להיות מקום שני. היה להם אפשרות לבחור מי. מבין ההיצע – הם העדיפו את מוטי ופונדק. + יצרו איזושהי מחוייבות שלהם כלפיהם. אני חושבת שזה היה צעד נכון מאוד לבחור. האם הם בחרו בזוג הנכון? אני חושבת שכן – אבל ימים יגידו...

למעלה