לא כל דבר צריך כשרות,אחרת דתיים היו חייבים לחיות רק בישראל. גם פירות חייבים פירות ומעשרות,אז אסור לאכול גם פירות בחו"ל? לא אוכלים בשר,אבל פירות ולחם מותר. הפאנטיות רק מרחיקה ממטרת הדת להתמקדות בדברים שוליים
צריך כשרות לכל דבר פירות וירקות לא חייבות מעשרות בחו"ל ולכן אין שום בעיה לאכול אותם אפילו בלי תעודת כשרות. אם אתה באמת דתי אתה צריך שכל דבר יהיה מסומן שהוא כשר. בקשר לקרם שניט, זה לא באמת בעיה לעשות את זה כשר ואם המסעדה מלכתחילה לא הייתה כשרה אני מניח שהם היו מביאים את זה ממקום אחר, הם ההפקה הבטיחה לדתיים שהם לא יצטרכו לאכול לא כשר במירוץ.
בטוח זה היה כשר, בגלל שהראו את ענאהל שואלת את עקיבא ממש לפני הסיום אם המים במזרקה (פיפי ) כשרים, והוא ענה שכן בגלל שזה מי מעיין, אז אם היא דואגת על דבר כזה פעוט, בטוח שהעוגות איכשהו היו כשרות... גם בטח לפני המירוץ הם סידרו עם ההפקה שכל נושא האוכל יהיה כשר... בכל מקרה הם זוג חביב, הלוואי שינצחו!!
אורן ואלון גאונים! כל הכבוד להם! מסכן האיש שטום צעק על אדל לידו... אבל אני שמח בשבילו שהוא הולך לפגוש את מי שהוא מעריץ - את ג'ובאני רוסו... (בנקודת הסיום).
(רציתי לכתוב את זה גם בהודעה נפרדת). אפילו שזה אולי קצת רמאות, זה היה בהחלט גאוני. יפה שהם ניצלו את זה שיש איתם צלם עם מלצמה מקצועית... בכלל, נראה שהקוראטים הם עם נחמד...
לנורווגיה". זה בכלל בכיוון השני, וצריך לנסוע איזה 8-9 שעות בשביל להגיע לשמה (אם אני לא טועה). מה שכן זה בכלל בצפון אירופה והם בדרום. (מדובר בדיוק בקצה השני של היבשת...).
מזלזלת בו,לא נותנת לו לקרוא את הרמזים,לא עוזרת,לא נוהגת,לא מתנדבת,כלום. מסכן,רק התחיל את המשימה וכבר "איזה פדיחות",אתה כדורגלן","אפילו הן צוחקות עליך",עם כאלו חברים..........