נראה לי שהגיע תורי
כבר קראתם את הספר באנגלית\כל שפה אחרת? לאלו שקראו - מתכננים לקרוא שוב? קראתי, וממש לא ברור לי איך אחרי כל אינספור התלונות שלי עליו אני כל כך מתרגשת לקראתו וכל כך רוצה לקרוא אותו שוב...
האם תהיו מהראשונים לרכוש אותו, או שתמתינו בנחת ליום פנוי, או למבצע של ארבע ב-100? הוא הולך לצאת ביום של שתיית השחרור שלי, מה שאומר שאני אהיה בחופש, מה שאומר שב-10 בבוקר אני כבר אתייצב בצומת ספרים בפינת הבית וארכוש אותו (עם פתק החלפה, במידה ואקבל אותו במתנה ממישהו וזה
)
ותוך כמה זמן תקראו אותו? בהתחשב בכך שהוא יוצא ביום חמישי והסופ"ש -האחרון- בצה"ל בפניי... הממ... אני מניחה שעד השחרור שלי הוא ייקרא. P:
מה אתם הכי מצפים שיקרה? (לאלו שכבר קראו - מה הכי ציפיתם שיקרה?)
CF - ציפיתי שקטניס תלך להציל את פיטה יחד עם גייל, שלושתם ינהלו מרד נגד הקפיטול ובסופו של דבר אחרי הניצחון קטניס תבין שהיא אוהבת את גייל ותהיה איתו
קולינס הייתה קצת יותר שנונה ממני P: חוץ מהסוף שלה... XD
מתכננים לעשות קריאה חוזרת של השניים הראשונים כדי לרענן את הזיכרון? האמת שאני כבר מתה מתה מתה להתחיל אותה! אבל אני באמצע הספר המרדים בעולם ("גלינקל - מותחן כבשים"... כאילו, זה ספר על כבשים, למה חשבתי שהוא יהיה מעניין?) ואין לי זמן בשיט לקרוא אותו (לפני חצי שעה הגעתי הביתה D
ואני רוצה לסיים אותו לפני שאני מתחילה את הקריאה החוזרת... נראה לי שאני אכפה על עצמי לקרוא אותו באיזה סופ"ש XDD זה מצחיק שקראתי את הסדרה הזו רק פעם אחת (
) ויש דברים שאני זוכרת ממנה בכזו דקדקנות, ומצד שני יש דברים שלמים שפשוט נמחקו לי מהמוח!
והכי חשוב... כבר התחלתם לספור את הימים?! (31, גו גו גו!) 30. P: פשוט, עוד 37 יום אני משתחררת... D: