מסכמים את 2011, פותחים את 2012

N o R i K o

New member
מסכמים את 2011, פותחים את 2012

כן כן, חברים וחברות, אתם לא הוזים. אני לא הוזה. ינואר 12!!!111
|עוד סמיילים נלהבים| |מתרגשת כי זה חודש השחרור שלה|
אז בשל העובדה שביום זה, פרט לחגיגות השנה האזרחית, הפורום שלנו חוגג חודש להיווסדו, חשבתי שכדאי לציין כמה נקודות דרך:
הפורומים המועדפים עלינו
הארי פוטר – הספר
- כן, ידוע שאנחנו חזקים בספרות נוער טובה
פאנפיקים ופאנארטים - באמת? אז איפה כל הפאנגירלז שיכתבו לי פלאף של גייל\קטניס?
דמדומים - עזבו אתכם מפיטה וגייל... אני בכלל בטים ג'ייקוב
מנגה ואנימה - אז אני לא החנונית היחידה פה?
תמיד אמרתי שצריך לעשות אנימה של המשחקים... חתולים - פורום שלם שמוקדש לבאטרקאפ ולאהבתו לקטניפ
גלי – Glee - ברור, כי סאם זה פיטה!!!!11111
צמחונות וטבעונות - עכשיו קטניס מרגישה ממש רע, אחרי יום של ציד
חופש - מסתבר שאנחנו גם חזקים באקטואליה
ספרים וספרות - מן הסתם
איך פגשתי את אמא - מה, כל כך ברור שטד קרא את הסדרה. מעניין אם גם אמא קוראת אותה
נקודות לציון
החודש נכתבו בפורום למעלה מ-400 הודעות, שביחס לפורום קטנטן שזה עתה נפתח – זה המון!!!1 אז פרט לי ולשתי האדומות שלנו, מורי ודניאלה, זו הזדמנות לציין לשבח עוד שלוש גולשות שכתבו את מספר ההודעות הגבוה ביותר בפורום החודש- Noa1510
, ellendili
ו- גיני1998
יישר כוח! קבלו חיבוק וחיזוק, המשיכו כך!
בנוסף לכל אלו, כדאי שניזכר בשלושת השרשורים הסוערים ביותר שנכתבו החודש בפורום- תחילה, שרשור הפתיחה וההיכרות- http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2279&MessageId=157641001 אחריו- הפסקול שהרכבנו בעצמנו לסרט המתקרב- http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2279&MessageId=158011116 ואחרון חביב, לאחר קרב צמוד עם ה-
על הארי פוטר... שרשור זעם על הספר השלישי – זהירות, ספוילרים!
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2279&MessageId=158312619
אז מה מצפה לנו בפורום החודש?
- ממש בקרוב תתארח כאן יעל אכמון, מתרגמת הגרסה העברית של טרילוגיית המשחקים, שתשמח לענות לכם על שאלות בנוגע לסדרת הספרים ולעבודת התרגום שלה
- בתאריך ה-12.1 יצא סוף כל סוף לאור הספר השלישי בסדרה, עורבני-חקיין, בגרסתו המתורגמת, מה שאומר שהרבה קוראים יצטרפו אלינו. צפו לאינספור שרשורי "אני לא מאמינ\ה שזה קרה!!!1"
- הפקת הסרט עדיין בעיצומה, מה שאומר שנמשיך לכסוס ציפורניים לקראתו ולעקוב אחרי כל עדכון
מתרגשים? אני יודעת שאני כן...

N o R i K o

New member
כמה מילות סיכום, וכמובן- התפקדות!

חברה, באמת שאין גאה ממני. אי שם בעבר הרחוק (... או באוגוסט) הפכתי למנהלת בתפוז וקבעתי לעצמי מטרה- לפתוח פורום למשחקי הרעב. אז היה קצת שומם בקומונה (עם ממוצע של 3 הודעות בשבוע בקושי
) ולא קיבלתי הרבה תמיכה מסביב ("אוי לא, עוד מקום שתחפרי בו על הדבר הזה?!"
) אבל עם המון המון עזרה שלכם הפורום נפתח, ואני נכנסת ורואה את רוח החיים ששוקקת פה ואין מאושרת ממני. אני סוגרת את 2011 עם חיוך ענק. אז קבלו כולכם ציון לשבח ממני, ומי ייתן ו-2012 תהיה נהדרת בדיוק כמו החודש הזה
אוהבת ומעריכה אתכם המון!
ועכשיו – להתפקדות...
שם:
סטטוס (תלמיד\חייל\אזרח\סטודנט\עצמאי\רופא בכיר):
קראתי את הראשון\השני\כולם (מחקו את המיותר)
והכי אהבתי את:
הדמות האהובה עליי היא:
וחוץ ממנה, גם:
הספר הכי טוב שקראתי השנה:
סדרת הטלוויזיה של השנה:
סרט השנה:
דברים טובים שקרו השנה ובא לי לציין:
תוכניות לשנה החדשה:
מה אני מצפה לראות בפורום בשנת 2012:
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב:
מילות סיכום\מסר לאומה:
ותמונה, לסיום:
חברה, שתהיה לכם שנה אזרחית מ-ו-ש-ל-מ-ת-!
ומי ייתן והסיכויים תמיד יהיו לטובתכם!

ליזי133

New member
מתפקדת!

ועכשיו – להתפקדות... שם:
סטטוס (תלמיד\חייל\אזרח\סטודנט\עצמאי\רופא בכיר): אלוהים קראתי את הראשון\השני\כולם (מחקו את המיותר) קראתי את הראשון+השני+מיליון וחצי ספויילרים לשלישי... והכי אהבתי את: הראשון. זה ברור מאליו. הדמות האהובה עליי היא: עכשיו אני כבר ממש לא בטוחה בזה, אם זה היה משהו שונה לפני זה, עכשיו זה היימיטץ' או/ו סינה וחוץ ממנה, גם: רוב שאר הדמויות.... הספר הכי טוב שקראתי השנה:
אתם צוחקים עליי. אני לא זוכרת את כל הספרים שקראתי השנה, וחוץ מזה, איך אני יכולה לבחור? סדרת הטלוויזיה של השנה: -.- סרט השנה: הממ..... דברים טובים שקרו השנה ובא לי לציין: יש ויש. אני ממש לא זוכרת. תוכניות לשנה החדשה: לקרוא את הספר השלישי ולראות את הסרט....? מה אני מצפה לראות בפורום בשנת 2012: תגובות נזעמות על השלישי ותגובות נזעמות על הסרט... איזו פסימיות...
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: הרבה. אולי לא כל כך הרבה. לא משנה... מילות סיכום\מסר לאומה: אבוקדו. ופינגווינים. ותמונה, לסיום: הפעם לא התעצלתי ובאמת פתחתי תגובה חדשה ולא תגובה מהירה.... אז הנה תמונה!

noa1510

New member
אבוקדו. ופינגווינים

חחחחחחחחחח, התמונה ממש מגניבה
האפיי ניו אייר!
(=אני עצלנית
)

Billy Shirs

New member
התפקדות ראשונה ל2012

שם: שיר גיל: 20 מיקום בארץ: קריות סטטוס (תלמיד\חייל\אזרח\סטודנט\עצמאי\רופא בכיר): מפלצת פז"ם קראתי את כולם והכי אהבתי את: הראשון, אלא מה. הדמות האהובה עליי היא: פיטה וחוץ ממנה, גם: קייטו, היימיטץ', סינה, פיניק. קשה לבחור. הספר הכי טוב שקראתי השנה: בערך כל דבר של מאיר שלו. כל מילה שלו היא יצירה ספרותית
סדרת הטלוויזיה של השנה: איך פגשתי את אמא סרט השנה: כוכב הקופים, ללא גבולות דברים טובים שקרו השנה ובא לי לציין: כל דקה ודקה שבה אני לא בבסיס. תוכניות לשנה החדשה: להשתחרר! מה אני מצפה לראות בפורום בשנת 2012: פאנפיקים, כמה שיותר חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: סמויה בפאנפיקים ופאנארטים, טלוויזיה מילות סיכום\מסר לאומה: אני רוצה פוסטר של משחקי הרעב, תקנו לי. ותמונה, לסיום:

RC153

New member
טוב, אני רוצה להיות יותר פעילה כאן אז כדאי

מאוד שאני אתחיל לכתוב משהו
שם: רביד
מיקום בארץ:
סטטוס (תלמיד\חייל\אזרח\סטודנט\עצמאי\רופא בכיר): עדיין תלמידה
קראתי את הראשון\השני\כולם (מחקו את המיותר): 1+2
והכי אהבתי את: הממ.... וואי זה קשה !
הדמות האהובה עליי היא: קטניס
וחוץ ממנה, גם: אמממ אני חושבת שפיטה
הספר הכי טוב שקראתי השנה: הארי פוטר - כי יש עליו בכלל ?
סדרת הטלוויזיה של השנה: אמממ סדרה ? זה כולל The Voice ? The Voice
סרט השנה: הארי פוטר ואוצרות המוות, למרות שהוא היה כזה עצוב
דברים טובים שקרו השנה ובא לי לציין: אמממ............
תוכניות לשנה החדשה: אמממ........
מה אני מצפה לראות בפורום בשנת 2012: נממנממ.... הרבה פעילויות, שרשורים, דיונים מעניינים על הספרים וכו'
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: קומונת מארון 5 D: לפעמים באמריקן איידול
מילות סיכום\מסר לאומה: קרמבו
ותמונה, לסיום: נמ

E l S i

New member
התשעב

שם: יעל גיל: 18 מינוס מיקום בארץ: שם סטטוס
קראתי את הראשון והשני, ואז הם נעלמו ולא הסתכלתי עליהם שוב:( אבל כל זה עומד להשתנות והכי אהבתי את: הדמות האהובה עליי היא: וחוץ ממנה, גם: הספר הכי טוב שקראתי השנה: מתוך ה21: בקטגורית מד"ב- משחקי הרעב, דה פנטזיה- האימפריה האחרונה/ברנדון סנדרסון מומלץמומלץ ישראלי-מצרפי המקרים עיוני- קיצור תולדות האנושות רומן- העזרה/קתרין סטוקט סדרת הטלוויזיה של השנה: דוקטור הו, איך פגשתי את אמא, פרינג' סרט השנה: ...שיצא השנה או שראיתי השנה? בכל מקרה מלא. אחד שיצא השנה וראיתי החודש והיה מעולה זה אקס מן ההתחלה דברים טובים שקרו השנה ובא לי לציין: ארבעת החודשים האחרונים. לא מדברים על מה שהיה קודם. תוכניות לשנה החדשה: 12 חודשים טובים לסיים בית ספר וכ'ו מה אני מצפה לראות בפורום בשנת 2012: התלהבות, שרשורים ארוכים, מרתקים וכיפיים (ציפיות גבוהות, מישהו?) חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: זיהוי שירים ואם אני ארצין- בפאנפיקים ופאנארטים מילות סיכום\מסר לאומה: אל תופתעו כשאנשים יתחילו לדבא על "מאה שנה לטיטאניק" (ו15 שנה לסרט) ושיר, לסיום: http://www.youtube.com/watch?v=urFcnTdnDd0 (תחשבו שהוא אומר mockingjay במקום mockingbird וחוץ מזה- שיר מהמם)

Ayelet 363

New member
...

שם: איילת גיל: 19 מיקום בארץ: סטטוס (תלמיד\חייל\אזרח\סטודנט\עצמאי\רופא בכיר): חיילת קראתי את הראשון\השני\כולם (מחקו את המיותר): 1 ו 2. והכי אהבתי את: 1 הדמות האהובה עליי היא: קטניס וחוץ ממנה, גם: פיטה, גייל, הרבה. הספר הכי טוב שקראתי השנה: אולי משחקי הרעב. סדרת הטלוויזיה של השנה: גלי סרט השנה: - דברים טובים שקרו השנה ובא לי לציין: הכרתי חברים חדשים והתגברתי על חלק מהביישנות שלי (לכם אני משום מה חופרת בטירוף, אבל אני בדרך כלל ממש ביישנית). טוויטים מאלייזה דושקו (טכנית זה מ2010, אבל זה ממש מסוף 2010 והייתי הרבה זמן בשוק מזה כך שההתלהבות הרצינית לא הייתה ישר ), כריסטוס גייג' וכריזמה קרפנטר. תוכניות לשנה החדשה: - מה אני מצפה לראות בפורום בשנת 2012: - חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: פורום גלי, על טבעי, איך פגשתי את אמא, דמדומים, יומני הערפד, ערפדים (אבל בקושי), הארי פוטר. טיפה בפורום לופוס ובקומונת באפיחסטים אנונימיים כשהיא פעילה (היא דיי זומבית). מילות סיכום\מסר לאומה: >< שמחה שהשנה עברה. ותמונה, לסיום: -

בלופ

שם: מורי
סטטוס (תלמיד\חייל\אזרח\סטודנט\עצמאי\רופא בכיר): רופא בכיר אומשו קראתי את הראשון\השני\כולם (מחקו את המיותר) כוווולם והכי אהבתי את: משחקי הרעב הדמות האהובה עליי היא:קטניפ וחוץ ממנה, גם: גייל פיטה הייטמיץ סינה פיניק הספר הכי טוב שקראתי השנה: סירייסלי? בחיי שאין לי מושג איך לענות על השאלה הזאת.. סדרת הטלוויזיה של השנה: וואי זה גם קשה בעיקר כי אני רואה המון סדרות ואת התואר צריכה לקחת סדרה שבאמת לא איכזבה , הממ אולי חסרי בושה? סרט השנה: הארי פוטר 7 פרקב דברים טובים שקרו השנה ובא לי לציין:לונדון,טייק דאת ,4 הופעות מדהימות,רובי,דגל חברות מהממות תוכניות לשנה החדשה: לזרום איתה שיהיה רק טוב מה אני מצפה לראות בפורום בשנת 2012: שיפרח וישגשג חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: אנטומיה של גריי וטייק דאת מילות סיכום\מסר לאומה:מסרים זה לחלשים אבל המעטפה המהבבת של תפוז כיפית
ותמונה, לסיום: לגמרי תמונות השנה שלי

KerenLin

New member
שכחתי מהפורום הזה לאיזה חודש. ואז נזכרתי בנוי

ולכן אני כאן! שם: קרן גיל: 18 מיקום בארץ: כפר סבא סטטוס (תלמיד\חייל\אזרח\סטודנט\עצמאי\רופא בכיר): לפני גיוס קראתי את הראשון\השני\כולם (מחקו את המיותר) כולם והכי אהבתי את: הראשון ללא ספק הדמות האהובה עליי היא: קטניס. ואז גייל, סינה ופיניק. וחוץ ממנה, גם: גייל סינה ופיניק P: הספר הכי טוב שקראתי השנה: בהתחשב בעובדה שהיום 2012, כלום D: סדרת הטלוויזיה של השנה: המתים המהלכים סרט השנה: שודדי הקאריביים 4 היה השנה נכון? אז הוא. דברים טובים שקרו השנה ובא לי לציין: סיימתי לימודים, עבדתי הרבה, זכיתי בתחרות עם קליפ שעשיתי ואני מקימה לחיים סרט קצר משלי (שמבוסס על משחקי הרעב). הישגים טובים :) תוכניות לשנה החדשה: לסיים את הסרט, להנות בניו יורק, להתגייס ונראה מה אז מה אני מצפה לראות בפורום בשנת 2012: אוכל! חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: קוספליי 2009 מילות סיכום\מסר לאומה: קר לי באף ותמונה, לסיום: מהצילומים לסצנה של גייל וקטניס :) זו אני עשו טובה, תגידו לגשם לא לבוא בסופ"ש הקרוב >:

N o R i K o

New member
גם אני מתפקדת, כמובן

שם:
נוי~ גיל:
... נראה לי שאני כבר לא בת 16. אבל אני לא סגורה על זה
מיקום בארץ:
הוד השרון~ סטטוס (תלמיד\חייל\אזרח\סטודנט\עצמאי\רופא בכיר):
עוד 18 יום - משוחררת
קראתי את
כולם והכי אהבתי את:
הראשון, דההה הדמות האהובה עליי היא:
קטניפ.
וגייל~
|ךב| וחוץ ממנה, גם:
פיניק, היימיץ', רו~ הספר הכי טוב שקראתי השנה:
משחקי הרעב!!!11 כל כך!!!1 סדרת הטלוויזיה של השנה:
איך פגשתי את אמא סרט השנה:
על אף שהוא יצא ב-2010, נורא בא לי לכתוב פה פלונטר, כי אני מתה על הסרט הזה וראיתי אותו אלף פעם השנה. אבל בתחרות זוכה ה"פ השמיני :) עוד לא מאמינה שזה נגמר
דברים טובים שקרו השנה ובא לי לציין:
טסתי ללונדון, התחלתי לקרוא את המשחקים, טחנתי הרבה צבא, ועשיתי כיף בזמני הפנוי והמועט
תוכניות לשנה החדשה:
להשתחרר, למצוא עבודה, לגשת לפסיכומטרי ו... לראות את הסרט!@%^@ מה אני מצפה לראות בפורום בשנת 2012:
הרבה שרשורי מרמור על הסוף של מוקינג'יי, כדי שנוכל להעביר את זה הלאה לסוזאן קולינס ואז היא תדאג לכך שהסוף של הסרט השלישי יהיה מושלם כפיצוי.
מה דעתכן? חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב:
מנהלת במתגייסים (164) וגם משוטטת באיך פגשתי את אמא (2208) ולעיתים גלי (2196) מילות סיכום\מסר לאומה:
אני לא באמת טים ג'ייקוב.
TEAM GALE
ותמונה, לסיום:
תראו מה ראיתי אתמול באולם הקולנוע

ellendili

New member
יאללה נו

שם: אלה גיל: 27 מיקום בארץ: איזור ירושלים סטטוס (תלמיד\\חייל\\אזרח\\סטודנט\\עצמאי\\רופא בכיר): מממ...גם עצמאית, גם סטודנטית, בעיקר אמא
קראתי את: כולם. והכי אהבתי את: הראשון בארור כאילו. אבל גם חלקים מהשני. את השלישי שקלתי להפוך למעצור לדלת אבל הו לא כבד מספיק... חוסר תועלת משווע! הדמות האהובה עליי היא: סינה. אף אחד מהשלישייה לא באמת מוצא חן בעיני. וחוץ ממנה, גם: היימיטץ'
. וגם פיניק. אה וגם הנשיא סנואו. ז"א הוא דמות נוראית והכל, אבל לפחות הוא מעניין! בניגוד לנערי הפלקט. הספר הכי טוב שקראתי השנה: מממ...אני רוצה להגיד משחקי הרעב אבל זה פשוט לא יהיה הוגן כלפי הספר החדש והגאוני לחלוטין של מרטין- ריקוד עם דרקונים. סדרת הטלוויזיה של השנה: ללא שום צל של ספק ובלי שום תחרות- האישה הטובה. סדרה דינמית, נוטפת שנינות עם דמויות פשוט מבריקות ועלילה לחלוטין מגניבה. מומלץ. סרט השנה: אויש... ראיתי כ"כ הרבה סרטים גרועים השנה שזה עצוב... באמת שלא עולה לי עכשיו משהו שהיה יותר מבינוני... רק אכזבות
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: מנהלת את האנטומיה של גריי, מגיחה במשחקי הכס וספרים וספרות.

N o R i K o

New member
הספר השלישי הוא

תחתית ממש טובה לכוסות
ואם את תקועה איתו באמצע אי בודד את יכולה לשרוף את הדפים שלו ולהדליק אש! D:

vbnaanbv

New member
מתפקדת ...

למרות שאני פה רק שבוע... שם:אילה גיל: 15 ו3 חודשים מיקום בארץ: מעבר להרי החושך סטטוס: תלמידה קראתי את הראשון והשני והכי אהבתי את: הראשון הדמות האהובה עליי היא: פרים וחוץ ממנה, גם: גייל הספר הכי טוב שקראתי השנה: חפירה, כי אני קוראת מלא:ה"פ היה הספר הכי טוב שאי פעם יצא לאור כל שנה אני קוראת מחדש והוא הספר הכי טוב... בקיץ עברתי שוב על כל ה-7 חוצמיזה אני מתה על ריק ריירדן (כל הספרים שלו) וסדרת "ניקולס פלמל" של מייקל סקוט ארטמיס פאול- פרדוקס הזמן גי (או גיא או גאי ) אוני -למרות שזה לבגרות וניסיתי לצמצם... סדרת הטלוויזיה של השנה: לא רואה הרבה... טרה נובה, ודיג'ימון- סדרת ילדות שלי!!! סרט השנה: ספיי קידס- ילדותי אבל מומלץ בטירוף!! דברים טובים שקרו השנה ובא לי לציין: ואוו יש מיליון!!! היתה לי אחלה שנה שגם הפעם יהיה!! תוכניות לשנה החדשה: להצליח בבגרות... מה אני מצפה לראות בפורום בשנת 2012: אנשים חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: פורום הארי פוטר אנימה ומנגה ודיג'ימון (קמונה) מילות סיכום\\מסר לאומה: אני שמנה וטוב לי עם זה!!! ותמונה, לסיום:

הייתי בטוח שכבר התפקדתי

שם: שוהם גיל: 25 מיקום בארץ: בנימינה-זכרון סטטוס (תלמיד\חייל\אזרח\סטודנט\עצמאי\רופא בכיר): מקווה לקבל כבר את התואר ועובד בצומת ספרים קראתי את הראשון\השני\כולם (מחקו את המיותר) את השניים הראשונים והכי אהבתי את: הראשון, למרות שבקריאה נוספת הספר השני יותר טוב... הדמות האהובה עליי היא: קטניס כמובן וחוץ ממנה, גם: גייל, היימיטץ', פרים, רו
הספר הכי טוב שקראתי השנה: וואו קשה...מאוד אהבתי את זהירות שביר וגם את שבריר סדרת הטלוויזיה של השנה: נגיד GLEE סרט השנה: לא עולה לי משהו מיוחד דברים טובים שקרו השנה ובא לי לציין: העבודה, סיום התואר מה אני מצפה לראות בפורום בשנת 2012: שימשיך להיות פורה :) חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: פורום הישרדות ארה"ב, מצעדים ומוזיקה, סדרות ריאליטי וזהו נראלי מילות סיכום\מסר לאומה: תנו חיוך הכול לטובה!

ורדונה2

New member
אני בשרשורים הסוערים!

ריספקט
אני בתאכלס חדשה כאן (אם כי הפורום נפתח רק לפני כמה זמן? שבוע-שבועיים? אז אני מניחה שכולנו כאן חדשות
)

N o R i K o

New member
צקצק, מישהי כאן לא קראה בדקדוק

עונש- לעמוד בצד שלוש שניות. סתם
אבל ציינתי שבדיוק היום הפורום חוגג חודש להיווסדו

למעלה