מסכמים את 2011, פותחים את 2012

noa1510

New member
יאאא!! אני גאה

איזה כבוד
אנחנו פורום ממש מגניב, ואני בטוחה לגמרי שבקרוב יצטרפו עוד מלא אנשים עם טעם טוב בספרים שהתמכרו גם
מאחלת לכולכם שנה טובה ומוצלחת, שתעשו ותגשימו את כל המטרות שתיכננתם לכם, ונויוש! אני שמחה בשבילך על השיחרור הקרב ובא
יאללה, עוד קצת ואת אדם חופשי!
ולאלה שלא קראו את השלישי עוד, מחזיקה לנו אצבעות שנאהב את הספר! ונמשיך לחפור, ויהיה כיף!
happy new year!!

noa1510

New member
אגב, סתם סיפור מפדח שנזכרתי בו פתאום

בגלל שאני כל כך סנילית, ואם אני אנסה לענות על השאלוני איך עברה השנה למיניהם, אני פשוט לא אזכור כלום ממנה (
) אני פתאום נזכרתי, ממש בתחילת השנה בקטע מצחיק שהיה לי.. מכירים את זה שבתחילת שנת לימודים כלשהי (שעוד לא עברה את כיתה ט'
) מתלהבים מהדפים הלא חשובים בעליל שתקועים לך ביומן? אז ביום הראשון התחלתי לעבור עליהם ולהתלהב משטויות שהיו שם, והגעתי לדף ששמו בירות העולם. אני מתחילה לקרוא שמות ורואה שיש מלאמלאמלא ושואלת את עצמי, כמה סוגי
יש בעולם הזה לעזאזל?!
איזה עולם שיכור אנחנו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק אחרי שחברות שלי חטפו התקף צחוק מטווווורף עליי, והגעתי לישראל והיה כתוב- ירושלים הבנתי שהדף הוא על בירות העולם. ולא
העולם.
נו, אני ידועה בתור אחת שמביכה את עצמה כל פעם מחדש יותר ויותר.
התרגלתי.

noa1510

New member
תודה תודה
כבר פיתחתי הומור עצמי.

שמעתי שלרדת על עצמך בריא לאגו לפעמים

N o R i K o

New member
ורק עדכון קטן...

בעת כתיבת ההודעה הייתה לי בעיה בגישה לסטטיסטיקות הפורום אז לא ידעתי כמה הודעות נכתבו בו החודש. בהערכה גסה של מספר השרשורים ומספר התגובות הממוצע הגעתי ל-400... אז מסתבר שההערכה שלי הייתה ממש ממש גסה ושאני לא חזקה במתמטיקה, כי 44 גולשים כתבו לא פחות מ-810 הודעות בפורום החודש. וזה -המון-. אני מנהלת פורום מתגייסים, וזה באמת פורום שתמיד פעיל ותמיד יש בו שרשורים ושאלות... וכתבתם מספר הודעות כפול!!11 כפול!!!11 מהממוצע החודשי שם. אני כל כך גאה ומאושרת!

גיני1998

New member
יאיאיאיייי לנו

חמסה חמסה חמסה
שלא נרד XP ואני גיליתי את מחסן הסמיילים =] אניט הולכת להשתמש בו! ראו הוזהרתם P:

למעלה