מעניין אותי לדעת

nettus

New member
לגבי קולנוע וחינוך זה לא בעיה

היום את יכולה ללמוד קולנוע ולעשות תואר בהוראה, כך שאת לומדת את שניהם. אומנם זה הוראה בקולנוע, אבל עדיין הוראה. ולגבי הקולנוע הלימודים כל כך מעמיקים ומושקעים שיוצאים באמת מלא ידע. אומרת מי שמסיימת השנה 4 שנים של לימודי קולנוע ( בלי הוראה, כי לא היה שנרשמתי). עם בא לך לשמוע טיפים על זה וגם על חינוך דברי איתי אני מכירה את המקומות

liattii

New member
סליחה שאני קופצת לכן

בד"כ אני רק קוראת כאן בלי להגיב - התואר במדרשה לאמנות זה תואר בקולנוע וחינוך ? כי הוא חדש ואחותי בדיוק מתעניינת בו...ואמרת שאת מכירה את הנושא אז אני מנצלת כדי לבדוק. תודה !!

nettus

New member
זה תוואר בהוראת קולנוע

את מסיימת עם תעודת הוראה ותעודת קולנוע, וכמובן תואר B.A

nettus

New member
ואני לומדת במדרשה

אז עם יש עוד שאלות תשאלי בכיף

liattii

New member
איזה חמודות ומזמינות אתן

תודה
Nettus – את מרוצה מהלימודים במדרשה? באיזה שנה את? אחותי בינתיים מחכה ליום הפתוח כדי לבוא לראות את המקום ולהבין קצת יותר לגבי הלימודים.

nettus

New member
אמממ

אני בשנה ד' בית ברל הוא מקום מקסים, אני גרה גם במעונות ככה שתמיד יש לי ירוק בעניים. המחלקה לקולנוע היא מאוד מקצועית וטובה, והמחלקה לקולנוע בבית ברל נחשבת לאחת הטובות בארץ אחרי ת"א (אל תשאלי אותי למה) וסם ספיגל. אני יכולה להגיד על ת"א ועל סם ספגיל שהחסרונות שלהם שהם לא נותנים לכולם לעשות סרטים, ועם כבר עושים הם מאוד מתערבים בתסריטים, לדעתי לא באמת לטובת הסרט. בעוד שבבית ברל תמיד יש אוזן קשבת לגבי דברים. אני מודע שאני לא ממש מצאתי את עצמי פה, בכיוון שנפלתי בכיתה לא משהו, אבל שזה עניין באמת של מזל, זה יכול לקרות בכל מקום. אבל למדתי המון, הלימודים הם מאוד אינטנסיבים, ושלא תחשוב לשניהשזה הולך להיות קל. אני אומנם הבנתי שאני לא הולכת להתעסק בקולנוע בעתיד שלי, אבל אני חושבת שזה שווה ללמוד פה למי שמעוניין, כי יש פה גם גמישות וגם הקשבה, וגם השקעה עצומה של הצוות בתלמידים.

liattii

New member
וואו נשמע מקסים

תודה על התשובה הארוכה. אני בהחלט אעביר את המידע לאחותי.

AnGeL DoLlY

New member
הנושא ששובר לי ת'ראש בשנתיים האחרונות

ואני עוד בייבי, מה זה 21.. תקציר קטנטן למי שלא ממש מכירה אותי (וגם למי שכן)- חזרתי לפני שבועיים לארץ אחרי 7 חודשים בחו"ל (ארה"ב ודרום אמריקה). עוד לא הצלחתי למצוא את המילה שתגדיר את החוויה העצומה הזאת, וכמה זה חשוב וחיוני לדעתי, ובכל אופן, כמה קלישאתי שזה נשמע- אתה לומד בטיול כזה כ"כ הרבה על עצמך, לומד, חווה, מתנסה... הכל ביחד . והאמת שקיבלתי קצת סיבוב לגבי מה שרציתי ללמוד בשנה הבאה, ופתאום אני ממש חמה על קלינאות תקשורת. נראה לי שזה מקצוע מדהים ומתאים לי כמו כפפה ליד, הבאסה העצומה היא שהרף בשמייםםםם בפאקינג כל מקום!! אני באמת שונאת את הפסיכו' הזה שגורם לי לגשת אליו בפעם השלישית כדי לנסות לשפר לציון המיוחל.... בחיי שזה כל כך מתסכל שאתה יודע בכל לבך שאתה מסוגל ללכת ללמוד משהו מסויים ומאוד נמשך אליו, ומצד שני הביקוש האדיר למקצוע דוחף את הרף ואת הציונים הפסיכומטריים לשמיים. :/ ואם נעזוב שניה את הקלינאות, הכיוון הראשוני שלי היה ללמוד יחסים בינלאומיים ומנהל עסקים באונ' העברית, שאפשר לפנות עם זה לכלמיני תחומים (משרד החוץ, שיווק, הסברה, דיפלומטיה...) וגם נשמע לי ממש מעניין, והרף פחות גבוה. בכל מקרה נרשמתי אתמול לעברית, ונחכה לציוני פסיכו' של אפריל כדי לראות למה אני מתקבלת.. בכל מקרה אלו האופציות, מקווה לתת את המקסימום במבחן הזה.

josie1986

New member
מישהו אמר קלינאות תקשורת?

אם את מאוד רוצה, תוכלי ללמוד את זה גם באריאל או בקריית אונו - אני משערת ששם תנאי הקבלה נמוכים יותר מאשר לאוניברסיטאות או למכללת הדסה. מצד שני, לא הייתי כ"כ ממליצה על זה, אישית.. מצד שלישי, כאחת שלמדה בת"א, גם לא הייתי כ"כ ממליצה על זה... תנסי את הדסה בירושלים. המכללה אמורה להיות טובה מאוד ותנאי הקבלה שם לבטח יותר נמוכים. בכל מקרה אם תצטרכי הכוונה בתחום, את מוזמנת לשלוח לי מסר ואני אתן לך את המייל/פייסבוק שלי. שיהיה בהצלחה רבה!!! זה מקצוע מדהים.

סוג של.

טוב, אני תמיד עונה לשאלה הזו שאני רוצה להיות רופאה. זה משהו שאני יודעת ממש מגיל צעיר, לא זוכרת אפילו מתי "התחלתי לדעת" את זה, אבל אני יודעת. ואיכשהו יצא שבחיי הכרתי אישית סטודנטים לרפואה (יצאתי עם שניים- אני תוהה עד כמה כוונותיי היו טהורות
) - וכל דבר כזה רק גרם לי יותר לרצות ללמוד רפואה. אני חושבת שזה מקצוע מדהים, הרציונל שלו והמטרה הבסיסית שלו היא נשגבת בעיניי- וכן, זו מילה גדולה אבל אני לגמרי חושבת ככה. [נתעלם לרגע ממצב הרפואה והרופאים בארץ... זה גם משהו שחשבתי עליו הרבה,אבל זה לא גרם לי לרדת מהרעיון] ו...ניגשתי לפסיכומטרי 3 פעמים, הוצאתי ציונים יפים אבל לא מתקרבים לרף המינימלי עבור לימודי רפואה. אז חיפשתי אלטרנטיבה, כי הייתי ילדה דוסית שהרגע סיימה שירות לאומי ולא רציתי להסתובב סתם עם עצמי בלי לעשות כלום
, ואיכשהו שמעתי על ריפוי בעיסוק- בדקתי קצת, אהבתי, ואני כבר באמצע השנה השלישית ללימודים. גם פה רף הקבלה היה מטורף, אבל אליו כן התקבלתי... אני יכולה לומר שזה סוג של נס, כי באמת שהלימודים מרתקים ומדהימים, וההכשרה המעשית עוד יותר - וזה לא מובן מאליו. נפלתי על משהו ממש ממש טוב.. אבל לומר שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים? לא, אני עדיין לא סגורה על זה. אני רוצה לעשות כלכך הרבה דברים שלא בהכרח קשורים למקצוע שאלמד אותו - לגור בחווה ולגדל מלא בעלי חיים, לגור ביישוב של דתיים חילוניים ובכלל אנשים פתוחים ומגוונים, ולעסוק בהדרכה וחינוך בלתי פורמלי כי עשיתי את זה בעבר וכי אני מחוברת לזה לגמרי, ולגדל המונמון ילדים ולהיות איתם בבית כל היום , ולעשות שליחות בעולם- של לפחות שנתיים, ולעשות טיול תרמילאים- במקום זה שלא עשיתי אחרי השירות, ו.....עוד כלכך הרבה.

The Blue Fairy

New member
שלום לך

ריפוי בעיסוק נראה לי כמו תחום באמת מדהים! איזה כיף לקרוא תא זה איך מתקדמות ההכנות לחתונה? :)

למעלה