ניהול חדש וחוקים חדשים

LucyXX

New member
להתחיל לספר לך הכל פה או בפייסבוק?

רואה מה זה, את יכולה אפילו לבחור איפה להתעדכן! ♥

sonaku

New member
מניש? חחח הרבה זמן לא שמעתם ממני,הא?

קפצתי לביקור והופ הכל משתנה פה~ מה ניס?

NyaPrawr

New member
יו אני חושבת שלא כתבת פה

ממתי שתכננו את מפגש חנוכה הקודם :ם

אומייגד, איזה ריגוש!

אני מרגישה כ"כ ישנה פתאום כי אני לא מספיקה להתעדכן ולהגיב (אין כאן כבר כלבים ועצמות משוטטים), ועם כל ההכנות האלו לפני הטיסה לפולין לא היה לי זמן פנוי בשיט, אז אני מרגישה כאילו פספסתי את כל המסיבה
כיף אדיר, אדיר, אדיר שאתן המנהלות החדשות כאן
אני לא כ"כ מכירה אותך, לנור, כפי שאני מכירה את משי, אבל אני בטוחה שהבחירה הזאת היא לא סתם וששתיכן תנהלו כאן ניהול לתפארת ושתהפכו את הפורום הזה למשהו גדול
אני לא יכולה לחכות וממש סקרנית לדעת מה אתן מתכננות לנו! המון המון בהצלחה בניהול! וגם אם זה קצת קשה, אני חושבת שהכל שווה את זה - כי זה מראה כמה הפורום כאן פעיל וכמה הוא תוסס! ומילה קטנה לאלינה ומתן ולשאר מנהלי עבר - אמנם הצבע הכחול ירד מכם, אבל זה כמובן לא אומר כלום! תודה רבה על התקופה שניהלתם כאן, ושחיממתם את הכיסא למנהלות היקרות שנכנסו עכשיו
בזכותכם הפורום הוא מה שהוא עכשיו! שיהיה לכולנו כיף עצום
גבי

MeshiNS

New member
תודה 3>

וגמאני הרגשתי במין אופוריה שכזאת של "שיט איך אני אשלים הכל" כשחזרתי מפולין! XD

Shusho

New member
אבל למה שרשורי נושא רק פעם בשבוע :[

ככל שיש עוד כך זה מביא יותר אנשים מגניבים וחדישם לפורום, חבל לפספס

MacabreDoll

New member
כדי לנמוע הצפות

שירשור נושא בפורום נשאר בראשי לפחות יומיים

Shusho

New member
אבל אז מה

זה לא שהפורום הזה כזה תוסס שיש סיבה למנוע שרשורים...

MeshiNS

New member
תחשבי שיהיה 2 שרשורי נושא בשבוע

רוב השרשורים פה מגיעים לכמעט ויותר מ30 תמונות...וכמובן ההגבה על התמונות זה יצור אי סדר בפורום... וכמובן שאני ולנור נרצה להקפיץ את זה לראשי שזה לוקח זמן אז חבל לפספס שרשורים טובים על סתם.... =\

NyaPrawr

New member
אני תמיד מחכה עד ששרשור אחד "ידעך"

לפני שאני מעלה משהו, אבל נניח, השבוע היה כאן את השרשור ברביות. והוא כבר "עבר" אז עכשיו אני לא אעלה שרשור אחר שהכנתי כי כבר היה אחד השבוע? חבל...

למעלה