סיכום חודשי- נובמבר!

Blue Emptiness

New member
אני שומרת על הצבע D;

שם: מרווה~ גיל: 18 עיר: ביירות פייסבוק\מסנג'ר\דרכי תקשורת אחרות: לא נראה לי שיש הרבה שאין להם דרך תקשורת איתי
תמומת החודש: יש במצלמה אבל אין לי כוח להעביר אז מאייפוד +אז איך עבר עלייכם חודש נובמבר?+ציפיות לחודש הבא: הפכפך למדי, אבל הסופ"ש הפותח את החודש הזה יהיה אדיר.

svety

New member
וטפ, איפה אני ברשימה,

הייתי בטוחה שכתבתי הרבה
שם: אורית/סווטה. מעדיפה סווטה, נכון להרגע, זה משתנה מדי פעם בהתאם למצב הרוח. וכמובן, אמא סווטה בשבילכם
עיר: פתח תקווה
פייסבוק\מסנג'ר\דרכי תקשורת אחרות: Orit Sveta Brener בפייסבוק, רק תגידו שאתם מפה. וגם יש לי טוויטר, הוא בחתימה, מוזמנים לעקוב.
תמונת החודש: אה, אם לנור תעלה מתישהו את התמונה שלי עם חתולסקי מושלמסקי.
+אז איך עבר עלייכם חודש נובמבר?+ציפיות לחודש הבא: האמת שהיה חודש מהמם. לא קל, במיוחד בעבודה. וגם הייתי חולה והיה את הסיפור הלא ברור עם האקס ההוא, אבל היה חודש מהמם. ביליתי המון עם החברות המדהימות שלי ועם המשפחה, היה טיול שנתי מטעם העבודה דיי מגניב והקטע הכי חשוב ככל הנראה -יש לי חבר חדש, והוא הכי מהמם ומושלם ביקום [
].

Shusho

New member
היוש

שם: מיכל גיל: 22 ובקרוב כבר לא עיר: פ"ת תמומת החודש: טוב יאללה קבלו +אז איך עבר עלייכם חודש נובמבר?+ציפיות לחודש הבא: מחורבן + מקווה שיהיה טוב

Orcoblin

New member
אני לא מאמינה שאני מוזכרת!

זה די פוצץ לי את בועת ה-אני אנטיפתית עצלנית. מגניבוש. שם: רוני גיל: 20 עיר: ר"ג פייסבוק\\מסנג'ר\\דרכי תקשורת אחרות: Roni Elias בפייסבוק. תמונת החודש: *דמיינו כאן תמונה שלי יחד עם כל חבריי להקת אגאלוך* (המחשב שלי התפגר מעט אז השתלטתי על מחשב אחר בבית) +אז איך עבר עלייכם חודש נובמבר?+ציפיות לחודש הבא: כמו כעט כל שנה, החודש המועדף עליי. גם מבחינת מזג האוויר וגם בשבל העובדה שאני גדלה בשנה. הנובמבר הזה היה בולט במיוחד בגלל ההופעה המדהימה של אגאלוך והמפגש עם הלהקה, שזה די חלום שמתגשם עבורי. מעבר לזה גם התקבלתי למקום עבודה שרציתי D: חודש הבא אני כנראה אעבוד הרבה ואטחן משמרות, וכשהמחשב שלי יחזור לקו הבריאות אני גם מתכוונת לחרוש על וואו כי פאטץ' 4.3 יצא וכולם אומרים שהוא כזה מדהים! T-T

ZombifiedArbok

New member
מה זה נובמבר?

למה הזמן עובר כל כך מהר?? @_@' תתחדשו על האדום, מרווה וניצן! D: שם: עינב\זי [Zee], כמו שכבר אמרתי. P: גיל: 21 עיר: במקור מR'lyeh פייסבוק\מסנג'ר\דרכי תקשורת אחרות: רק במסר. X: תמונת החודש: לא מהחודש [מספטמבר, האמת.
], אבל אין ברירה. ghasfdxgaschjdcvdgcxsafgxsa לא יוצא לי להצטלם
+אז איך עבר עליכם חודש נובמבר?+ציפיות לחודש הבא: סביר עד טוב. ציפיות לחודש הבא? להישאר בהכרה. T:

LucyXX

New member
מסכמת!

שם: לוסי
עיר: אריאל/רוב הזמן ת"א
פייסבוק\\מסנג'ר\\דרכי תקשורת אחרות: פייסבוק - http://www.facebook.com/profile.php?id=100000000454452 טוויטר - https://twitter.com/#!/DeadWalkingLucy מסן - בפרטי
תמונת החודש: תמונה מהמצלמת אינטרנט מיום רביעי~
+אז איך עבר עלייכם חודש נובמבר?+ציפיות לחודש הבא: האמ, החודש עבר די בסדר. התאוששות מהאייקון, ת"א, עשיתי ברידג' והגיע הזמן לחזור להשקיע בלימודים (גם בבצפר וגם בלימודי היפנית שלי שלא מתקדמים בשיט)

MacabreDoll

New member
*שיעול*

שם: לנור גיל: 25 עיר: גני תקווה פייסבוק\מסנג'ר\דרכי תקשורת אחרות: פיילפוק lenore macabredoll תמומת החודש: צולמה ע"י מיכל +אז איך עבר עלייכם חודש נובמבר?+ציפיות לחודש הבא: חודש עמוס ומגניב דווקא. מצפה לחודש הבא שהמפגש פורום הראשון שאנחנו מארגנות לא יהיה אסון, שיהיה זיפר מרקט מוצלח יותר מהקודם, להבריא, ושלא יצמח לי ראש נוסף

MissVanity

New member
:)

אני עדיין פה! :p שם: אלה גיל: 26 עיר: רמת גן פייסבוק\מסנג'ר\דרכי תקשורת אחרות: https://www.facebook.com/kittystarr יש מסנג'ר אבל כמאט לא נכנסת לשם תמומת החודש: הוספתי תמונה...מקווה שזה יעלה -__- +אז איך עבר עלייכם חודש נובמבר?+ציפיות לחודש הבא: היה חודש מוזר, טוב שנגמר, הלוואי שיגמר הקור הזה כבר, אני ממש לא טיפוס של חורף :(

wake me up when March arrives

שם: אלכסנדרה
עיר: ungodly hole in the f*cking desert.
פייסבוק\מסנג'ר\דרכי תקשורת אחרות: במסר למעוניינים
תמונת החודש: החתולה/שליטה שלי
. היא תיכננה לישון עליי במצב הזה אבל הצילומים העירו אותה והיא עזבה.
+אז איך עבר עלייכם חודש נובמבר?+ציפיות לחודש הבא: עוד אחד מאותם חודשים רקובים בין סוף הלימודים לגיוס (נכון לשתי השאלות)

למעלה