אני עדיין צריכה להזכיר לאבא שלי על הווקן בלאט
M MeshiNS New member 18/1/12 #22 להתחננן,לבכות ולהתפלל לאלוהים אני ת'אמת מתלבטת בית החבילה של האמבורג לחבילה של ברלין (באון טור) כי זה הבדל של 50 יורו ><"
להתחננן,לבכות ולהתפלל לאלוהים אני ת'אמת מתלבטת בית החבילה של האמבורג לחבילה של ברלין (באון טור) כי זה הבדל של 50 יורו ><"
M MacabreDoll New member 18/1/12 #23 ברלין ז"א, כשנסעתי איתם כניראה עדיין לא הייתה את האופציה של המבורג :/ שאני משערת שזו האופציה הזולה יותר כמה זמן שהייה נותנים לך בכל עיר?
ברלין ז"א, כשנסעתי איתם כניראה עדיין לא הייתה את האופציה של המבורג :/ שאני משערת שזו האופציה הזולה יותר כמה זמן שהייה נותנים לך בכל עיר?
N NyaPrawr New member 18/1/12 #24 הייתי בשתיהן, ואעדיף 4 ימים בברלין על שבוע המבורג- כאילו, מבחינת יחס. המבורג מבאסת :| וברלין מהממת
M MeshiNS New member 18/1/12 #26 לפי מה שהבנתי לא נשארים לישון בהאמבורג... בברלין זה 2 לילות.... הקטע הבעייתי זה שלפי מה שהבנתי הווקן זה 3 לילות ובאתר רשום שסך הכל החבילה של האמבורג זה 5, זה אפשרי שבאים למתחם יום לפני?
לפי מה שהבנתי לא נשארים לישון בהאמבורג... בברלין זה 2 לילות.... הקטע הבעייתי זה שלפי מה שהבנתי הווקן זה 3 לילות ובאתר רשום שסך הכל החבילה של האמבורג זה 5, זה אפשרי שבאים למתחם יום לפני?
א אורי נה New member 19/1/12 #27 לפי מה שאני יודעת.. (לפחות ממה שהיה בוואקן האחרון) ~נחיתה בגרמניה בסביבות שעות הבוקר המוקדמות~ 1 יום בברלין 2 ימים הקמת הפסטיבל (פוגשים אנשים, רואים את הלהקות באות..) 3 ימים הפסטיבל 1 יום בברלין ~המראה, לא זוכרת שעות~ =7 ימים
לפי מה שאני יודעת.. (לפחות ממה שהיה בוואקן האחרון) ~נחיתה בגרמניה בסביבות שעות הבוקר המוקדמות~ 1 יום בברלין 2 ימים הקמת הפסטיבל (פוגשים אנשים, רואים את הלהקות באות..) 3 ימים הפסטיבל 1 יום בברלין ~המראה, לא זוכרת שעות~ =7 ימים
M MacabreDoll New member 19/1/12 #29 כן, רצוי להגיע יום-יומיים לפני הפסטיבל ולפי מה שנשמע לי ברלין יותר כיף
M MeshiNS New member 19/1/12 #30 אה סבבה לרגע לא הבנתי XD נראה לי אני אנסה לשכנע ת'הורים לקחת ת'חבילה לברלין גם כדי לא פשוט לרדת מהמטוס וישר ליפול לווקן ><
אה סבבה לרגע לא הבנתי XD נראה לי אני אנסה לשכנע ת'הורים לקחת ת'חבילה לברלין גם כדי לא פשוט לרדת מהמטוס וישר ליפול לווקן ><