עידכונים

SharoNofit

New member
ספוילרים לפרקים הקרובים

ומי שקרא שיכתוב כל מה שהולך לו בראש אחרי כל זה
קלאוס הולך להתאהב במישהי ברבע האחרון של העונה. ואת זה מצאתי בעמוד מעריצים מתורגם מתוך ראיון שנערך עם המפיקה ג'ולי - ספויילר לפרק 12 : בוניי מאמינה שהחלומוות שלה על קלאוס הולכים להראות לה איך אפשר להרוג אותו. החלומות גם יובילו את בוני לפגישת מחזור עם אימה (שהשם שלה הוא אבי) שלא ראתה אותה 15 שנים. הופעתה הפתאומית של בוני תופסת את אבי לא מוכנה אבל היא לא מבזבזת זמן ומנסה להסביר את העבר. טיילר פונה אל בן ברית בלתי צפוי במסעו להחזיר לעצמו את הרצון החופשי. דיימון מסוקרן לגבי החברה החדשה של אלאריק דוקטור פאל ( שאגב היא אישתו של סטפן- טורי דאביטו ) . בנתיים קלאוס ממשיך עם המשא ומתן שלו עם מר סטפן על השליטה בארונות המכילות את גופות משפחתו. לגביי טיילור וקרוולין: לטיילר וקרוליין יש הרבה על מה להיתגבר, בגלל שטיילור צריך להיתגבר על המון. קרוליין נעשית יותר ויותר מודאגת .. היא לא יודעת שהיא יכולה לאהוב מישהו שנשלט על ידי מישהו שהיא כ"כ שונאת.. המפיקה ג'ולי אמרה: אהבתי את מה שטיילר אמר לקרווליין בסוף הפרק האחרון: "אני לא יכול לשנוא את זה כי זה יותר טוב.. אני לא צריך לסבול יותר כאב.. כי במובן מסווים אני מרגיש חופשי, אז תילחמי עבורי.. תילחמי עבורנו!" קרוליין לא יודעת עם היא יכולה לעבור את זה.. אז בפרק 10 טיילר לא יהיה שמח איתה.. לא יהיה שמח עם אף אחד.. לגבי קלאווס ורבקה: ג'ולי מספרת לנו שקלאוס לא הולך להיתרכך להפך או הולך להיות רע מאוד! כשסטפן גנב את הגופות של משפחת קלאוס הוא נגע בנקודה רגישה ומסוכנת.. ואנחנו הולכים לראות את זה משפיע על החיים והאנשים מהחיים (הקודמים אפשר לקרוא לזה..) . על המסך זה כבר לא מיס ילדה נחמדה.. רבקה מתעוררת (אנחנו לא יכולים להגיד לכם מי מוציא את הסכין בכול זאת!) רבקה סיפרה לאליינה כמה סודות בעלי עוצמה רבה ואליינה פשוטו כמשמעו תקעה לה סכין בגב.. ועכשיו היא עצבנית! היא לא הולכת להיות שמחה.. היא מרגישה נבגדת , מרומה , כועסת והיא בהחלט לא תיתן לאף אחד לרכוב על גבה.. לגבי בוני ואמא שלה: אני לא יכולה לתת יותר מידי מיידע בכול הטירוף הזה שהולך שם ! בוני צריכה קצת שקט מכול הטירוף שהולך לה בעוולם הערפדים שלה.. היא מוצאת את אמא שלה שכפי שנלמד נטשה אותה לפני המון המוווון זמן וגם נטשה אותה בכול הקשור לעולם הכישוף. יש שם סיכסוך גדול מאווד אנחנו רק מגרדים את פני השטח אבל אנחנו מאווד מתרגשים להתחיל את זה! ( אמרה ג'ולי)

noam239

New member
וואוו תודה!!!

אימה כמה דברים מעניינים!! אני מתה לראות את כל הסכסוך של בוני ואימה אהבתי נורא שמכניסים את זה וקלאוס הולך להתאהב?? פאק זה יהיה מעניין!! אחרי שלבנאדם לא אכפת מאף אחד .. בכלל אני מתחילה לאהוב את זה קצת שמכניסים שחקנים חדשים למשל החברה של ריק מסכן סוף סוף התגבר על ג'נה. שימשיכו כך!!

MAAYANAH

New member
לגבי רבקה-ספויילר

לדעתי את טועה בעניין הרבקה, כי הרי בפרק האחרון קלאוס הרג אותה סופית וזהו היא עפה מהסדרה. (בכל זאת דמות אורחת). ומה למען השם אשתו של פול ווסלי עושה ביומני הערפד??הפרוטקציות רצות...היא ממש לא מתאימה וגם נראית יותר מבוגרת ממנו לדעתי. מעניין במי קלאוס הולך להתאהב...רק שזה לא יהיה עוד כפילה של נינה כי חרשו עליה חחחחחח ותגידו, רק לי נמאס לראות את אליינה באותם הבגדים המשעממים??? שתשים כבר משהו מענייין יותר נמאס לי לראות אותה בסריגי סבתא האלה.

SharoNofit

New member
אם כבר פרוטקציות אז ידעתם שקלאוס/ג'וזף

גם כן הגיע לסדרה ע"י המלצה של פול/סטפן ליוצרים..? חח לא שאני מאוכזבת מהבחירה
ובאמת יהיה מעניין לראות אותו מאוהב ושיפסיק להיות בודד שבוכה על זה שום דבר לא סופי עם הערפדים המקוריים!
וכן אלנה לא מתלבשת מדהים רק כשהיא קתרין אני נזכרת שנינה פשוט כוסית (שיוצאת עם החתיך איאן)

SharoNofit

New member
יומלדת 23 לנינה דוברוב

זה היה אתמול אבל רק עכשו אני נכנסת ורואה שאף אחד לא עידכן... חח לא נורא גם ככה היא לא תראה
מצרפת תמונה שנינה העלתה לטוויטר, מעריץ שכתב על המכונית שלה "תצפרו, זה היומלדת שלי!" נינה כתבה "גאוני" חחח תכלס מסכימה

אם מעריץ עשה לה את זה זה הכי קריפי בעולם..

נראה לי יותר הגיוני שמי שעשה לה את זה זה איזה חבר או חברה לא? אם זה סתם מעריץ שהוא עד כדי כך סטוקר שהוא יודע מה האוטו שלה... זה קצת מלחיץ נראה לי

SharoNofit

New member
נינה דוברוב זכתה בטקס ה-People!

בפרס ה-Favorite Actress in a Drama איאן לא זכה, וגם יומני הערפד לא אבל נינה לקחה ומאוד מגיע לה אני כ"כ מאמינה למשחק של 2 דמויות שונות לגמרי -קתרין ואלנה בשטיח האדום שאלו אותה על הנשיקה שלה ושל דיימון חחח כולה הסתבכה
http://www.youtube.com/watch?v=meLlYZui2DY וכאן הזכייה שלה
http://www.youtube.com/watch?v=G-sBRtQWRxo בטויטר נינה כתבה שמהטקס הם היו צריכים לטוס ישר לסט הצילומים והיא אפילו לא הספיקה להחליף שמלה ושעם כל היומלדת והזכייה היא פשוט "בגן עדן"

SharoNofit

New member
פורסם תקציר לפרק 13 - "Bringing Out the Dead”

תקציר: A FAMILY DINNER — Sheriff Forbes (Marguerite MacIntyre) delivers some disturbing news to Alaric (Matt Davis) and Elena (Nina Dobrev) about the weapon used in a recent murder. In the Salvatore brothers’ escalating quest to kill Klaus (Jospeh Morgan), Stefan (Paul Wesley) turns to Bonnie (Kat Graham) and Abby (guest star Persia White), while Damon (Ian Somerhalder) reaches out to an old acquaintance for help in setting up an elaborate plan. Intent on a plan of his own, Klaus hosts a strange dinner party, where he reveals another story from his family’s violent past until an unexpected guest brings the party to an end. Meanwhile, Caroline (Candice Accola) is heartbroken when she is unable to stop a tragedy from unfolding. Zach Roerig also stars עונה 3, פרק 13 - "Bringing Out the Dead” שריף פורבס מספרת חדשות מדאיגות לגבי אלאריק, על שימוש בנשק לרצח. בהמשך התוכנית של סטפן ודיימון להרוג את קלאוס, סטפן פונה לבוני ואבי (אמא שלה, דמות חדשה) ודיימון פונה לחבר ישן שישכלל את התוכנית. בהמשך לתוכנית של קלאוס עצמו הוא מארח ארוחה מוזרה שבה מספר עוד סיפור אלים מהעבר על משפחתו עד שאורח מפתיע מגיע! קרולין שבורת הלב מהפרידה של טיילור לא יכולה לעצור את התגלגלות הטרגדיה שמתרחשת. זאק גם כן משתתף בפרק.

SharoNofit

New member
ספוילרים חדשים

משהו אומר לנו שאלנה וסטפן לא יחזרו להיות ביחד בזמן הקרוב, והמשהו הזה הוא העובדה שסטפן הולך להשתמש באלנה כנשק שלו נגד קלאוס! גילברט חדש בעיר! גילברט אחד הולך וגילברט חדש בא. זה הזמן להכיר את סמנתה, שמאוד חמודה אבל בעלת צד שטני. לגבי ג'רמי אתם יכולים לצפות בו ברגע חם בפרק של הערב. מקור: E!Online

SharoNofit

New member
הדבר הכי בולט מהפרומו לדעתי

האהבה של אלנה לסטפן מתפרצת חח לא משנה כמה היא משחקת אותה שהיא וויתרה עליו היא עדיין מאמינה ואוהבת אותו וברור שגם סטפן באלנה
[
"!You had me"] הדבר השני
כמה שאני אוהבת את סטפן הריפר! To Be the villain, you have to be the better villain"

noam239

New member
חח כן!!!

אהבתי מאוד את הקטע שהיא בוכה לו ואומרת you had me!=/ אוף אני רוצה שהם יחזרו כבר!!

למעלה