כמה דברים~
אוף, עלזאזל! אני תמיד מרגישה כזו פארטי פופרית.
יש לי הרגשה ששוב כולם הולכים לעשות בלאגן כמו לפני המפגש הקודם על אם זה יהיה חברתי, או לצילומים, בפנים או בחוץ. אז בבקשה לא. ): במפגש חנוכה הקודם היינו בחוץ, אבל קפאנו. היה מגניב, אבל עדיף לא לקחת את הסיכון שירד גשם. עכשיו השאלה היא כזו- אם המפגש לא יהיה מפגש סטודיו, איזה מקום סגור יכול לשרת אותנו?
לגבי מפגש סטודיו- אני לא חושבת שנצליח להסגר על נושא אחד, או לתכנן לוח זמנים. לא כולם אפילו מגיעים באותה שעה, ואם נקבע שמצטלמים בין 3-5 וחצי, מה אם מישהי תגיע רק ב5? מה אם הצלמים יאחרו ויגיעו רק ב4? כמובן שכל תוכנית היא בסיס לשינויים, אבל אני חושבת שאם נהיה נוקשים מדי לא נצליח לעשות כלום. אולי כדאי להסגר על קונספט אחד קבוצתי "פתוח" יחסית, כדי שכל אחד יוכל להראות את הסגנון האישי שלו בתוך זה- כי נשף זה רעיון מגניב, אבל באמת לא לכולם יש בגדים שיתאימו לזה. או שאולי אפשר לעשות סט אחד לצילומים אישיים כמו בפעם הקודמת, ואז לכולם יחד.
אם נשלב את המפגש החלפות עם המפגש פורום לא נצליח לעשות שום דבר כמו שצריך. חוץ מזה, מפגש החלפות צריך להיות לא תחת הטייטל של הפורום, כי אז אנשים מבחוץ ירגישו לא בנוח להצטרף, וחבל. זהו
מתגעגעת!