שרשור מפגש!

LucyXX

New member
אם יהיו צילומים בנושא BDSM אני ארוץ מאריאל

כל הדרך לסטודיו

NyaPrawr

New member
כמה דברים~

אוף, עלזאזל! אני תמיד מרגישה כזו פארטי פופרית.
יש לי הרגשה ששוב כולם הולכים לעשות בלאגן כמו לפני המפגש הקודם על אם זה יהיה חברתי, או לצילומים, בפנים או בחוץ. אז בבקשה לא. ): במפגש חנוכה הקודם היינו בחוץ, אבל קפאנו. היה מגניב, אבל עדיף לא לקחת את הסיכון שירד גשם. עכשיו השאלה היא כזו- אם המפגש לא יהיה מפגש סטודיו, איזה מקום סגור יכול לשרת אותנו?
לגבי מפגש סטודיו- אני לא חושבת שנצליח להסגר על נושא אחד, או לתכנן לוח זמנים. לא כולם אפילו מגיעים באותה שעה, ואם נקבע שמצטלמים בין 3-5 וחצי, מה אם מישהי תגיע רק ב5? מה אם הצלמים יאחרו ויגיעו רק ב4? כמובן שכל תוכנית היא בסיס לשינויים, אבל אני חושבת שאם נהיה נוקשים מדי לא נצליח לעשות כלום. אולי כדאי להסגר על קונספט אחד קבוצתי "פתוח" יחסית, כדי שכל אחד יוכל להראות את הסגנון האישי שלו בתוך זה- כי נשף זה רעיון מגניב, אבל באמת לא לכולם יש בגדים שיתאימו לזה. או שאולי אפשר לעשות סט אחד לצילומים אישיים כמו בפעם הקודמת, ואז לכולם יחד.
אם נשלב את המפגש החלפות עם המפגש פורום לא נצליח לעשות שום דבר כמו שצריך. חוץ מזה, מפגש החלפות צריך להיות לא תחת הטייטל של הפורום, כי אז אנשים מבחוץ ירגישו לא בנוח להצטרף, וחבל. זהו
מתגעגעת!

MeshiNS

New member
מסכימה עם רוב מה שאמרת..

אני רק לא חושבת שיהיה פה וויכוח על אם לעשות את זה חברצי\צילומים\בחוץ\בפנים... במפגש הקודם רוב מי שלא הסכים לצילומים לא הסכים בגלל שזה היה מפגש צילומים אחרי מפגש צילומים... עכשיו זה יותר סביר לדעתי בגלל שעבר זמן מאז וגם הולך להיות מזג אוויר לא ידוע ...

MacabreDoll

New member
כמה תשובות

כדי שלא יהיה בלגאן יש את הסקר בסרגל הכחול למעלה, רואה?
האמת שמעולם לא נכחתי במפגש צילום של הפורום ואני קצת חוששת מכל העניין כי עושה רושם שזה מבולגאן ויקר אם זה מה שתרצו בסוף נשתדל על סמך נסיון עבר לתת לכם את התוצאה הטובה ביותר ושיהיה לנו בהצלחה
אני חושבת שמקום סגור יכול לשמש אותנו בכיף, צריך רק לחשוב איזה ומתי (אפשר את הסנטר בלילה, בתור דוגמה אם מדובר לצילומים ולא הבנתי נכון)
הכוונה במפגש החלפות שיערך בבית של מישהי, כבר עשינו מפגשים כאלה והיה מאוד כיף. אני דווקא כן בעד שישאר רק תחת כותרת של מפגש החלפות של הפורום בלבד כי זה כל הקטע תמיד מגיעים למפגשים קצת אנשים לא קשורים ואין לי בעיה עם זה, אבל זה כל הרעיון

NyaPrawr

New member
אני חושבת שלא הבנת אותי בחלק מהדברים~

הייתי במפגש צילום הקודם. זה היה בסטודיו מגניב ונחמד, היו המון אנשים ומלא מקום וכל אחד הביא את הכסף לאלינה שבסוף שילמה למנהל הסטודיו, שהיא וגבי גם נפגשו איתו ממקודם. דווקא היה מאוד מאורגן, ולא מבולגן כמו שזה נשמע.
חשבתי על איזה מקום סגור יכול להיות לנו שהוא לא סטודיו- הסנטר זה טיפה בעיה, כי אז כולם יתפזרו לחנויות וכאלו. בלילה מגניב שם, ושקט, אבל לא כולם יכולים להישאר ללילה, ועד וחצי עוד מפוצץ שם ):
אם זה יהיה מפגש החלפות של הפורום, זה פשוט יהיה מפגש OO לא עדיף לעשות מפגש-החלפות-אלטרנטיבי-כללי?

MacabreDoll

New member
אוקי דוקי

זה לא שלא הבנתי, פשוט אמרתי שלא הייתי עדיין במפגש כזה בעצמי :> בסוף נגיע גם לזה, מה שיחליט הרוב בנתיים
הצעות יתקבלו בברכה
ההבדל בין מפגש פורום חברתי רגיל ובין מפגש פורום-החלפות זה פשוט שמביאים בגדים להחלפות, זה לא כזה מסובך ^^ אבל אם רוצים שזה יהיה החלפות רצוי שזה יהיה אצל מישהי שיהיה נוח למדוד וכ'ו, מפגש חברתי רגיל אפשר לעשות גם במקום סגור ציבורי או פתוח, מה שייבחר

Blue Emptiness

New member
החלפות של הפורום או לא -

לדעתי כדאי שזה יהיה נפרד מהמפגש. כי נכון שזה דורש להגיע פעמיים, אבל זה שני דברים ששניהם לוקחים הרבה זמן, במידה ועושים צילומים לא יהיה זמן גם להחלפות~

NyaPrawr

New member
אבל מתוך נסיון,

לא של מארגנת אלא של מישהי שראתה כמה קשה לארגן מפגש רגיל- וכמה קשה לסדר צילומים אפילו שכבר הוחלט על מפגש בסטודיו- זה יהיה קשה על סף הבלתי אפשרי. מפגש החלפות זה כמו ללכת לקניות, זה מתמקד באיזה בגדים אני נותנת ואיזה אני לוקחת. זה לוקח פוקוס וזמן ועושה בלאגן וקשה לי להאמין שיהיה נוח לעשות את זה בסטודיו. הצילומים בפעם הקודמת גם ככה היו מאוד לחוצים, הם לוקחים המון זמן וארגון ואנשים רוצים להיות נורא ממוקדים בהם. יהיה פשוט בהרבה לעשות את שניהם בנפרד במקום להעמיס על מפגש אחד שני דברים שתופסים כל כך הרבה תשומת לב, מקום וזמן

MacabreDoll

New member
סליחה אם זה לא היה ברור, שתי האופציות

בנפרד! חס וחלילה ביחד
! צילומים לחוד, מפגש חברתי לחוד, מפגש החלפות לחוד זה כל הקטע של הסקר!

MacabreDoll

New member
תודה רבה נחמה!

מצטערת אם זה יצא לא ברור, פעם הבאה נכתוב יותר לאט

Shusho

New member
אני מציעה שוב את הבית שלי...

למקרה שלא רוצים מפגש צילומים (אלא אם בא לכם לצלם במרפסת שלי
) אלא מפגש החלפות/חברתי ולא רוצים למות מקור בחוץ, הבית שלי פתוח ונמצא בפתח תקווה ויש תח"צ מכל מקום בערך ואם לא - תכלס אפשר פשוט להפגש בסנטר באולד סטייל כמו פעם. לא רואה למה זה לא אפשרי פשוט להפגש שם וזהו

svety

New member
ממליצה להצביע למפגש החלפות!

אם זה יהיה בבית של מיכל כמו שהוצע, אני אאפה עוגת שחיתות מושלמת.

למעלה