סיכום שבועי + שרשור לבוש!

Blue Emptiness

New member
סיכום שבועי + שרשור לבוש!

"חיים מסופ"ש לסופ"ש" מקבל משמעות אחרת בפורום - חיים מסכמ"ש לסכמ"ש.
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: שיהיה שבוע טוב לכולנו!

LucyXX

New member
סיכוםםםםםם

משהו טוב שקרה לך השבוע: שרדתי אותו
משהו רע שקרה לך השבוע: יותר מדי עומס
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: Big Bang - Tonight
פריט/לבוש השבוע: ג'קט דמוי עור
תוכנית השבוע: IRIS (דרמה קוריאנית)
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם התמונות?
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לכל השאר
אדם שעשה לך את השבוע: איזה יפני אחד מהפייסבוק XD
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חפיסת סיגריות, ולא אכפת לי שזה לא אדם.
תמונת השבוע: אח"כ.
התוכניות לשבוע החדש: פוטושופ, מצלמה, לימודים, קורס בישול.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סביר.
+ מסקנת/ות השבוע: נרקיסיזם זה טוב ♥

סיכום

משהו טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שאקבל בונוס של 700 שקל למשכורת בחודש הבא ( כלומר במשכורת של חודש ינואר ) משהו רע שקרה לך השבוע: שיחת משוב עם הראש צוות בעבודה , הראש צוות מאד קשוחה והיא דיברה אליי קצת בעצבים. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: סתם מוסיקה קלאסית מקול המוסיקה בדרך לעבודה באוטובוס. התחדשות השבוע: מדבקות לציפורניים בביוטיקר , והיום בסופרפארם ספריי לשיער , גרבי ברך , אצטון עם משאבה , וסבון ידיים וסבון נוזלי רגיל ( כמה שאני אוהבת סבונים ) פריט/לבוש השבוע: המגפונים החדשים של קנט קול תוכנית השבוע: פרייזר ( ב - VOD ) סרט השבוע: לא יצא לי ספר השבוע: "מים אדירים " של אהרון אפלפלד ( טרם סיימתי ) מאכל השבוע: פיתה עם מיונז קטשופ חרדל וירקות פסטרמה וגבינת פרמזן ( פרמזן אמיתית שקניתי בטיב טעם , ולא אני לא רוסייה) הכנתי בעצמי את הכריך הזה , פשוט מדהים , בעיקר בגלל הפרמזן האלוהית . יציאת השבוע: לצערי לא , קר , וחוץ מזה שאני חוזרת גמורה מהעבודה ואין לי כח לצאת . משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יש משהו שאני מאד מצפה לו , פגישה עם הרופא ביום שלישי ( אמור לצאת מזה משהו מאד טוב בישבילי) משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: עבודה . אדם שעשה לך את השבוע: לא היה כזה השבוע לצערי. אדם שהרס לך את השבוע: הראש צוות בעבוה עם המשוב של שהיה בתחילת השבוע , היא כפי שציינתי מאד קשוחה ודיברה אליי קצת בעצבים ונעלבתי ממנה קצת וזה ביאס אותי השבוע .( אתמול ביום חמישי היא כבר הייתה אליי יותר בסדר ) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הרופא התוכניות לשבוע החדש: שיהיה שבוע שקט בלי דרמות . ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: שבוע די קשה בגלל הראש צוות בעבודה שבגללה הייתי לחוצה השבוע והרגשתי חוסר שקט , אבל אתמול היה בסדר והכי חשוב שעכשיו סוף שבוע . ( לכל שבוע יש סוף שבוע
) + מסקנת/ות השבוע: להגיד לאנשים בעיקר למנהלים בעבודה את מה שהם רוצים לשמוע , כלומר אם מעירים על משהו אז רק להגיד "בסדר " ושוב "בסדר" . כמו כן לא לקפוץ למסקנות ולהיכנס לסרטים .

Blue Emptiness

New member
יש לנו חברה דמיונית וקוראים לה דנה.

טוב: סיימתי את הציור של שיר, איילה וסיון היו אצלי בחמישי והיה כיף <: וגם השיחות עם ניצני 3> ואתמול הכרנו שנה
רע: שבוע קצת שומם ואח שלי בבית הסופ"ש אז נזכרתי כמה הכל יותר מעצבן כשהוא כאן. ואני. שונאת. רגאיי. ותופים.
אין שיר, התחדשות, תוכנית או סרט השבוע, וניסיתי לקרוא את התפסן בשדה השיפון וויתרתי בדף השני בערך כי הוא הציק לי ממש.
מאכל השבוע הולך לעוגת גבינה המושלמת שהכנתי, וגם לקורנפלקס מצופה שוקולד! הו, ובחמישי הכנתי פסטה עם פסטרמה מטוגנת בשמן זית ובצל ירוק, היה ממש מגניב.
לא יצאתי, אבל הייתי בבית, וקר בחוץ. נורא.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בינתיים עוד לא נסגר שום דבר, צריכה לקבוע עם ניצן בנחלה! מתישהו.
אדם שעשה לך את השבוע: גביצנה! זה נשמע כמו גבינה צהובה. :ם אבל~
תמונה: אנימציה של הציור שציירתי את שיר D:

MacabreDoll

New member
תעלו גם לבוש תעלו!

משהו טוב שקרה לך השבוע:
יצאתי וחגגתי וכואבות לי הרגליים. מצאתי פאבים בת"א שקאווה עולה בהם 18 ש"ח וקוזאל 20
ת"א שחיטות משהו רע שקרה לך השבוע:
כואבות לי הרגליים ואני עייפה... שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
Alcest
http://www.youtube.com/watch?v=NEAEbHiHYu0 התחדשות השבוע:
מצאתי בכיס תלוש של תו הזהב על סך 100 ש"ח, זורם? פריט/לבוש השבוע:
החולצה של i
berlin!! מצאתי אותה אחרי כמה חודשים טובים שהוא נעלמה לי תוכנית השבוע:
מעושרות סרט השבוע:
נה. מאכל השבוע:
חמאה מלוחה יציאת השבוע:
כמה יציאות משובחות היו לנו השבוע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
הזיפר מרקט!
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
שיפול מטאור על הזיפר מרקט!
אדם שעשה לך את השבוע:
דנה, מור, ועוד
אדם שהרס לך את השבוע:
צצץ, למה ללכלך אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
אתכם בזיפר! ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
יושבים על הריצפה באמצע מסיבת סוטים ומשחקים אקווה קווה דה לא אומה, נחשב? וגם דאבסטפ, איך רוקדים לזה? *קופצים תוך כדי* תמונת השבוע:
איי לאב ברלין
!! התוכניות לשבוע החדש:
רק דברים טובים טפו טפו P: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
כרגיל + מסקנת/ות השבוע:
לא נועלים עקבים למסיבה!! לא!!

Orcoblin

New member
Alcest <3!!!!

חרשתי על השיר הזה בלופים כל השבוע. פאקינג מדהים.

NyaPrawr

New member
מצד אחד, לצאת לפאבים זה כיף.

מצד שני, אלכוהול מחוץ לבית זה יקר |:

MacabreDoll

New member
ברצינות, במיוחד באלנבי

זו כבר גניבה צריך למצוא את הפאבים הנידחים, הם מסוגלים להפתיע

אורי נה

New member
מיאו

משהו טוב שקרה לך השבוע:תגובות משעשעות על השיער, תיקנו דברים מהשיפוץ, בראשון התנחלתי אצל חברה, פגשתי אנשים בשישי משהו רע שקרה לך השבוע:מתמ, מחסור בזמן, הבנתי שהפרופיל שלי והרצפה יהיו מאד קרובים, הזאתי חברה של ההוא, מישי מעצבנת רוצה להיכנס לחבורה וממש לא בא לי שזה יקרה שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:מחר אני בבית, מי ידע שכך יהיה התחדשות השבוע:חבורת גייז פריט/לבוש השבוע:אולסטאר אדומות תוכנית השבוע: 1000 דרכים למות, כשהתגלתה כגאונית ביותר סרט השבוע:מליון סיבות לשוד ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע:שישי לסרט ואז לחברים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לפגוש אנשים בשישי, לצאת לסשן צילומים עם ידיד משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:אם ההוא יתנהג מוזר שוב, אני אהרוג אותו אדם שעשה לך את השבוע:מרווה והרגילים. אז מה אם מרווה לא צודקת אדם שהרס לך את השבוע:אפילו הכיתה שלי הייתה נורמלית אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:הרגילים ואנשים מסוימים בשישי ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
"בואו נלך ל.. פאפגאיה הזה" ממ.. בטח.
"אני קוראת לכם חבורת גייז" "בגלל שביל ישראל?" הם אשכרה מספרים הכל אחד לשניO.O"
"אתם תמיד צריכים להיות עם הנשק?" "כן, אחרת זו הפקרת נשק" "אז אתם ישנים כפיות?" "לא, אני ישן איתה(!) מתחת לכרית" תמונת השבוע:אין לי כוח><" התוכניות לשבוע החדש:לתקן את הפלאפון &$&$*$&^ (ואם כבר, אז גם בקצב הזה אני צריכה לעבור למסלול גדול יותר. אמא ככ תרצח אותי) ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:סבבה ממש + מסקנת/ות השבוע:צריך להיזהר במה שמספרים לאחד מהם.. זו אפילו לא רשת מודיעים.. זה פשוט מגיע לכולם

למעלה