סיכום שבועי + שרשור לבוש!

ZombifiedArbok

New member
All dogs go to heaven

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא משהו משמעותי.
משהו רע שקרה לך השבוע: בנוסף לכל השיט שיש לי בדרך כלל... הרדימו את הכלבה שלי. היא הייתה החברה הכי טובה שלי במשך 13 שנים ואני אתגעגע ועצוב לי.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: נעימת הנושא של לוונדר טאון, גרסת הצ'לו: http://www.youtube.com/watch?v=FgJcGlUC2po, כמה שירים מAll Dogs Go To Heaven כי אין לי בעיה עם קיטש, ועוד כמה שירי כריסמס לאבקראפטיים.
התחדשות השבוע: מגפונים... שעדיין לא ברשותי כי הייתי צריכה להזמין בצבע ומידה שלא היו במלאי.
פריט/לבוש השבוע: משהו שחור\סגול ומגניב שכנראה לא אלבש שוב [הסבר אחר כך.
].
תוכנית השבוע:
סרט השבוע: "קארי". חביב.
ספר השבוע:
מאכל השבוע: הכל. :X
יציאת השבוע: סיבוב קניות\ציד מגפונים בעזריאלי.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ...צ'אט עם אנשים בלתי שפויים בעליל? נראה מתי יקבעו את התאריך של הדבר הזה. אני זקוקה דחוף לעידוד.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: חפירות מאוסות אפשרויות על דברים שבכלל לא בא לי לדבר עליהם. :|
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע: מישהי אחת... לא אנקוב בשמה [לא מישהי מפה, אל תדאגו.
]; היא לא בדיוק הרסה לי את השבוע, אבל היא הרגיזה אותי מאוד. :\
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברים מעבר לים.
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע: אני אתגעגע אלייך, מפלצת קטנה שלי
תוכניות לשבוע החדש: להמשיך הלאה, לא לקחת דברים קשה מידיי, להרגע...
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה יכול להיות יותר טוב. :\ לשם שינוי, יש לי גם שתי תמונות לבוש. אני כבר אוסיף אותן.

ZombifiedArbok

New member
מיום שני:

אביזרים: כל מיני חנויות בארץ סריג: מגבי המתוקה
חצאית: גולף, מלפני שלוש שנים בערך...
חגורה: TNT גרביים: SockDreams.com נעליים: TO GO [מתה כבר להעיף אותן, הן לא בנויות להחזיק מעמד יותר משנה!!
]

לקח לי זמן לזהות

ולהיזכר. וואי, הוא כ"כ יפה עלייך! לא אהבתי אותו עליי כי הוא היה נראה צמוד כזה, אז לא הרגשתי בנוח. אבל איזה שילוב מקסים! יוווו
ו... את בטוחה שהן מטו-גו? לי הן שרדו שבוע
זה נס שזה נשאר לך שנה!

ZombifiedArbok

New member
bawwww תודה!! 3>

הוא באמת קצת צמוד, אבל הוא מאוד נוח לדעתי. הוא אחד הדברים שאני הכי אוהבת בארון שלי. D: תודה שנתת לי אותו!
כן אה? אין לי מושג איך זה קרה.
חפיף, עוד מעט אעיף אותן לכל הרוחות.

אורי נה

New member

אני לא בדיוק יודעת מה זה לאבד כלב אחרי כ"כ הרבה שנים.. אבל היה אצלנו כלב במשך שבוע וכשהוא הלך בכיתי שעות..
אז אני רק יכולה לתאר לעצמי מה עובר עלייך עכשיו

ZombifiedArbok

New member
מיום רביעי:

קשת: חנות קוסמטיקה שולית שכזו... IDK חולצה, מכנס, גרביון וגרביים: טאובאו
חגורת גולגולת: חנות חגורות ואבזמים שכזו... נדמה לי שקוראים לה "אבנט". :B חגורת ניטים: IDK, איפשהו באיטליה
שרוולונים[?]: SockDreams.com [איך קוראים בכלל לדברים האלה בעברית?
] אביזרים אחרים: כל מיני חנויות בארץ. לצערי, את התלבושת הזו כנראה לא אלבש יותר [לפחות לא בהרכב הזה]. אוליי התגובות האלו היו אמורות להיות מפרגנות, אבל כשאומרים לי ש"סופסוף" אני "מתלבשת לגילי", ושיש לי "רגליים יפות" ושאם הייתי לובשת את מה שאני לובשת בדרך כלל לדייט, הדייט שלי היה חושב "וואי, יקח לי שבע שעות להפשיט אותה" - FUCK, אני לא לובשת דבר כזה יותר. :\ [rant/] מתנצלת על הקיטור, זה הציק לי. :B

ZombifiedArbok

New member
גם אני אהבתי,

אבל לא אהבתי את התגובות שקיבלתי על זה. :X לא יודעת, אוליי אני סתם מוזרה, לדעתי אלו לא היו מחמאות.

Blue Emptiness

New member
אני דווקא מבינה אותך,

אבל אני לא חושבת שזה מה שצריך למנוע ממך ללבוש את זה שוב :<

ZombifiedArbok

New member
מצד אחד אני מסכימה,

מצד שני, אני חושבת שהייתי יכולה להתמודד אם היו אומרים לי שזה לא יפה או לא מחמיא או "יותר מידיי". כשאומרים לי שזה מושך... באופן *כזה*, אני מעדיפה להימנע מזה. :\ [אוליי זה נשמע מטומטם; אני לא בטוחה שאני מסבירה את עצמי כמו שצריך. :D].

אורי נה

New member
בתור אחת עם שיער אדום בוהק, אני לגמרי מבינה א

אותך כבר הפסקתי להבין מתי שאלות של אנשים באמצע הרחוב הן מחמאות ומתי הן לא (אדום כזה
~) ועדיין, זה שיש אנשים סתומים בעולם, וזה שיש כאלה שפחות סתומים-לא אמור להפריע לך

"מהההההה צבעת לאדום?"

"מה פתאום, זה טבעי" חולה על זה
המורה שלי לאזרחות העירה לי על השיער השבוע, אז אמרתי לה בטון כזה של "אההה חמודה, תקשיבי ותקשיבי לי טוב" - שאפילו המחנכת והמנהלת שלי לא העירו לי על השיער, אז אמרתי לה שלא נראה לי היא הבנאדם הנכון להעיר לי. "תראי, אני לא המחנכת שלך, אבל זה מאוד בולט" להההה תשבעי. "מותר בבית הספר צבעים טבעיים, כמו חום, שחור, בלונד" כן, כי הבלונד שלהן מה זה טבע
אפילו המנהלת ממש התלהבה בשער אז שתנוח מהר

למעלה