~
~סיכום שבועי
~
~

Blue Emptiness

New member
~
~סיכום שבועי
~
~

(קר לי
)
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: שבוע טוב לכוווווווולם!

MeshiNS

New member
הולכת לקפוא שבוע הבא

(פולין וכאלה.... אבל יהיה בסדר...)
משהו טוב שקרה לך השבוע:תל אביב, שופינג, כיף :>
משהו רע שקרה לך השבוע:הורים עולים על העצבים לאט לאט+המורה לתנ"ך חופרת תמיד בהכנות לפגישה לפוליןן ולצערי הרב היא איתי באוטובוס (היא חייבת להעיר הערות לא קשורות באמצע שהמדריך מדבר כדי להראות שהיא חכמה....
)
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:קניתי את החדש של אופת' והשיר famine לא יוצא לא מהראש! אגב מרווה, נכון השיר ששלחת לי בפייסבוק? אין אותו בדיסק בלאט T_T
התחדשות השבוע:3 שרשראות+2 דיסקים+כובע צמר+לק+צבע לשיער :)
פריט/לבוש השבוע:מגפיי פלטפורמה *-*
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:גלידה XD
יציאת השבוע:תל אביב ביום חמישי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לטוס לפולין (יום שלישי בבוקר) + שבוע שקט מההורים><
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:הקור O_O אין לי מושג איך להתלבש ושיט.
אדם שעשה לך את השבוע:חברה ועוד כמה חמודים.
אדם שהרס לך את השבוע:הורים+ המורה לפאקינג תנך
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:לידיד שלי היה מאבטח מטאליסט ששתה עם בהמות' ועוד כמה להקות אני ממש אשמח אם הוא יהיה גם המאבטח במסע שלי XD +הראו לנו סרטון על זהירות בפולין והראו לנו אנשים שצריך "להתרחק מהם" והיו פאנקיסטים כאלה וכולם מסתכלים עליי ואני חושבת לעצמי "נראה לי אני אתחבר אלייהם במקום
"
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:פאקינג שיעור תנ"ך >_>
התוכניות לשבוע החדש:להשאר בחיים?
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:גרוע אבל אופטימיות בסוף.
+ מסקנת/ות השבוע:אופת' תמיד משמחים אותי 3>

Blue Emptiness

New member
הוווווווו יפהפיוש בהצלחה בפולין!

למרות שבטח עוד אדבר אתיך לפני וזה אבל בכל זאת :p לול, מגיע לך על השיר! הורדות =
ותתחדשי על הכל כלבה.

MeshiNS

New member
חחחח תודה 3>

בלי אנשים כמוני שיקנו ת'דיסקים האלה השירים האלה לא היו בכלל יוצאים,תחשבי על זה

אורי נה

New member
אז תגידו למורה לסתום ת'פהP:

בפולין ישבנו במקדונלד'ס, ופתאום ניגש אלינו אחד עם ראש מגולח וקעקוע ענקי של צלב על הצוואר ומתחיל לדבר אלינו בפולנית.... ככ הפחידו אותנו מהקבוצה של גולחי הראש>>" הייתי הראשנה שהתעשתה "ווי אר נוט ספיקינג אינגליש......." (*אימלה עוף מפה*) הכי חשוב- תהני! פולין זה לא רק מחנות השמדה ומוות ובכי ועצב, זה גם חו"ל עם חברים:) (ומי שלא יצא למסע.. לא לקפוץ. אי אפשר להבין את זה אם לא נמצאים שם)

MeshiNS

New member
אמרתי למחנכת והיא תאמר למדריך להשתיק אותה XD

וגם אותי הפחידו תחת עם האנטישמים האלה XDDDD בסדר יהיה סבבה ואני אחזור בשלום אני מקווה P:

ZombifiedArbok

New member
יש מצב שזה ישמע מוזר,

אבל אני דיי מקנאה בכל מי שיוצא למסע לפולין בזמן האחרון. זה מזכיר לי את המסע שאני הייתי בו; ממש בא לי לצאת שוב, זו חוויה מדהימה. שיהיה לך מסע מוצלח, משי! רק אל תקפאי לנו! P;

אורי נה

New member
לגמרי

יש ככ הרבה חוויות מהשבוע הזה.. וככ בא שוב (אבל הפעם לא בחורף, הספיק לי פעם אחת לכל החיים
)

MacabreDoll

New member
מוחע.

משהו טוב שקרה לך השבוע: עשיתי קניות שוות, ראיתי אחלה אנשים, טחנתי סושי עם שמופי משהו רע שקרה לך השבוע: פספסתי הופעה של ידיד טוב כי נרדמתי בבית שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: כל מה שיש לי בטמבלר התחדשות השבוע: איפור של מאק ובדים יקרים לאללה שילכו לשמלות בזיפר מרקט פריט/לבוש השבוע: עליוניות!
תוכנית השבוע: ההתמכרות הביזארית שלי, ביס דוקו סרט השבוע: אין כזה ספר השבוע: בלאט מאכל השבוע: סושי יציאת השבוע: סיור בנבכי הדנג'ן
ונחלת בנימין בשלישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: זיפר מרקט
יציאת בנות עם העבודה (שוין אני לא באמת מצפה לזה) משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: מוות ביסורים אדם שעשה לך את השבוע: חברי המצחיקים אדם שהרס לך את השבוע: נה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סנטה קלאוס ציטוט/יציאת/מילת השבוע: בלנג'ן!! זהו בלנדר בדנג'ן. וגם "הוא תמיד משקר! השאלה היא מתי הוא לא שיקר, כשהוא חירבן או לא חירבן!!" תמונת השבוע: עוד מעט התמונות ממסיבת she devil a go-go יתפרסמו, נראה מה הנזק ואז נחליט. התוכניות לשבוע החדש: לעשות כביסה. וזיפר מרקט כבר אמרתי? ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע ><

Blue Emptiness

New member
סכמ"ש ולישון~

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה שבוע נחמד בעיקרון, לא משהו מיוחד כל כך אבל סבבי~ ביקרתי בבית ספר וסוף סוף שמתי את הפילים לפיתוח והתחלתי ללמוד קצת בניית אתרי אבל לא מספיק התמדתי >< הוו הוו והתחלתי את הקיר תמונות שלי!
משהו רע שקרה לך השבוע: לא הלכתי למוזיאון :(
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: Wumpscut! כל Wreath of Barbs
התחדשות השבוע:6 זוגות גרביים, 3 גרביונים ומחזק ציפורניים (שלא באמת מחזק! אוף)
פריט/לבוש השבוע: גרביונייייייייים 3>
תוכנית השבוע: טוקיו מיו מיו!
סרט השבוע: ראיתי מטריקס#$%@# לא מאמינה שחייתי כל חיי בלי לראות את הסרט הזה. וגם ראיתי 40 דקות מ'קברט', צריכה לסיים
ספר השבוע: "19 דקות" של ג'ודי פיקו
מאכל השבוע: היה לי ניסיון כושל בלהכין בריוש אז הכנתי נשיקות במקום
יציאת השבוע: נסעתי עם אמא עד איזה מושב ליד בית שמש, לא יודעת אם זו יציאה... גם הייתי בבית ספר ובנהריה, אה וקרית שמונה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: זיפרוש~ ולהציק לניצני!
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לא משהו שידוע מראש
אדם שעשה לך את השבוע: אימוש
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: גבי וניצן! וגל ואלונה, אבל בטח לא ייצא
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "מחר אני אקום עם תפוסים שרירים
"
תמונת השבוע: היוש
התוכניות לשבוע החדש: בנק, ת"א
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה כזה
+ מסקנת/ות השבוע:

Blue Emptiness

New member
+ היה דיי נחמד~

לא ראיתי את כל מי שרציתי אבל כל מה שכן ראיתי התלהב לראות אותי אז יאי! מה זה אוהבים אותי בניגוד אלייך ואל גבי.

למעלה