~
~סיכום שבועי
~
~

svety

New member
סכמשולדת

משהו טוב שקרה לך השבוע:
קודם כל - יום הולדת 25. היה מושלם. מדהים. היסטרי. באחריות שיש לי את החברים הכי טובים ומגניבים ומטורפים ביקום. קיבלתי כל מיני מתנות מגניבות, והיה פיקניק מושלם אתמול. וגם - דברים מתקדמים נחמד עם מר בחור. אני לא לוקחת שום דבר ברצינות, עקב לקחי העבר וכל מיני שטויות כאלו, אבל אני יכולה להגיד בוודאות שנחמד לי איתו ככה, כרגע. וגם2 - ביום חמישי הייתי בחתונה מדהימה, של שני חברים טובים שלי. היה כיף ברמות מטורפות. וגם3 - המון סושי עם שמופי היפה
היינו עם חברה טובה שלי והיה מוי כיף. וגם4 - לקחתי את רוב הדברים מהבית הישן. החדר בבית של ההורים מתחיל להראות יותר ויותר כמו החדר שלי ולא כמו חדר אורחים. אני מאוד מאושרת מההחלטה לחזור לכאן. וגם5 - קניתי שמלה במידה 40. לא זוכרת מתי נכנסתי למידה כזו. איזה אושר זה
ובכלל, הייתי מהממת בחתונה, קיבלתי כל כך הרבה מחמאות
משהו רע שקרה לך השבוע:
אכלתי המון עוגות אתמול. אני משתדלת לא לאכול זבל. אבל זה בקטנה. ביום ראשון בלילה נזכרתי בלירן, וממש התעצבתי. בכיתי ממש. שמעתי איזה שיר שעושה לי המון קווץ' בלב, ובכיתי בטירוף.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
כייפויים! שיר חתונות גרוזיני
ובכלל, כל מיני דברים מפגרים ששמו בחתונה ורקדנו והשתוללנו בטירוף. מלא מזרחית ופופ ברוסית וכל מיני חרא כזה.
התחדשות השבוע:
קודם כל - שידה לחדר. אמורה להגיע השבוע. ומתנות יומולדת
קיבלתי שרשרת מהממת של OMG, ושני ספרים [אחד ממש רציתי, על השני לא שמעתי, אבל הוא נראה ממש מעניין ובטעם שלי, אז אני לא מחליפה] מחברה טובה. חבר ממש טוב שלי הביא לי גיפט קארד לסטימצקי וכנראה שאני אבזבז אותו היום/מחר. נרגילה קטנה ומהממת מחברה אחרת, כוסית וודקה מבובי, והמון המון המון אלכוהול שהביאו ליום ההולדת ונשאר. וכוסית מליאוריק
והבטיחו לי עוד מתנות שיגיעו בעתיד, יאי
פריט/לבוש השבוע:
השמלה שלבשתי לחתונה
תוכנית השבוע:
לא ממש יצא לראות טלוויזיה.
סרט השבוע:
כלום
ספר השבוע:
סיימתי את גר בארץ נוכריה של היינלין.
מאכל השבוע:
עוגות!
יציאת השבוע:
כל השבוע
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אנאערף.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
האזכרה של לירן, היום.
אדם שעשה לך את השבוע:
כולם! לא מתחילה אפילו לציין, כי יודעת שאשכח בוודאות.
אדם שהרס לך את השבוע:
האנגאובר זה אדם?
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
יהיה שבוע מטורף, אז קשה לי להאמין שיצא לי לראות מישהו במהלך השבוע. קבעתי חצי באוויר עם הבחור. בטח בסופ"ש אפגוש את מיכל או משהו
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "אבל אמא, למה אני רואה לך את הפטמה כל הזמן?!" "וכאילו, הוא אמר לא... לזה" ~עושה פוזת רובין מHIMYM~
תמונת השבוע:
יש בפייס
התוכניות לשבוע החדש:
אזכרה, בחור, מלא עבודה.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
מהממוש!
+ מסקנת/ות השבוע:
אני אוהבת את יום ההולדת שלי.

אורי נה

New member
בדקה וחצי לפני שאפול מעייפות

משהו טוב שקרה לך השבוע:הריקוד שעשינו בחג המעלות, חברים, שמעתי stairway to heaven בזמן שלמדתי לתולדות.. מעלה זכרונות משהו רע שקרה לך השבוע:חג המעלות הכי גרוע בעולם, בצפר, הם מתגייסים לאותה יחידה.. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:stairway to heaven התחדשות השבוע:12 ביצים ו6 עגבניות פריט/לבוש השבוע:ג'קט תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע:עדיין עם הנאום הסודי מאכל השבוע: יציאת השבוע:שישי לרוקי במקום יומולדת מעפנה של איזו מישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:סמינר גרעין, עצרת רבין, לראות חברה, סיור מגניב לצפון מחר משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:זכרונות מעצרת רבין של שנה שעברה אדם שעשה לך את השבוע:הרגילים+קומונרים משנה שעברה שבאו לחג מעלות אדם שהרס לך את השבוע:הרכזת של הקן, ראש העיר, המדריכות שלנו, המדריך החדש.. קיצר פחות או יותר כל מבוגר שהיה בחג המעלות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:הודיה ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
"הוזמנת למסיבת גיוס שלו, אבל לא הזמנת אותו ליומולדת שלך. רואה שצדקתי?" "הוא לא זה שהזמין אותי, **** הזמין אותי...." "אה."
"הם לא מזמינים אותיייייייי" "אולי כשאיתי יצטרף אליהם יהיו להם יסורי מצפון והם יזמינו אותך"
"...מוזמנים לבמה" "רגעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!! חכו!!!" "תקלה טכנית...."
"אצל מי אתם עושים אורגיה הערב?" "לא עושים כלום הערב לדעתי" "הייתי מזמינה אתכם אלי, אבל אתם ישר תרוצו לשירותים.. אז עזוב"
"אמנות זה כתם לכל החיים. מכאן שאתה גיי." "לא אני לא, אבל את לסבית" "טוב"
"עצרת רבין הייתה לפני שנה פחות יום.. על היומולדת שלי. זה היה לפני 364 יום" "ואוו.. זו גם דרך להסכל על זה" איזה מוזר אלוהים.... תמונת השבוע:דמיינו לכם כתובת אש מהממת שהרמנו בכמה שעות התוכניות לשבוע החדש:שיהיה יותר טוב ופחות לחוץ מזה שעבר ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:סביר + מסקנת/ות השבוע:אנחנו לא שונאים את הקן, אנחנו פשוט לא אוהבים אותם. לילה טוב:)

Blue Emptiness

New member
איפה בצפוןןןןן וברור שלא אוהבים את הקן.

אותה יחידה...? ג'יזס קרייסט.

אורי נה

New member
אזור עמק הבכא

וכן, שניים מתוך ה3. אבל הגעתי למסקנה שהם לא יצליחו לקשר הכל, ובטח שלא ימצאו קשר לשלישי שמתגייס באותו יום, אז זה בסדר. אבל זו עדיין מחשבה מטרידה><

ZombifiedArbok

New member
מסכמש"ת ביום שני LIKE A BOSS

משהו טוב שקרה לך השבוע: אווירת האלווין כל השבוע, גשם, דיון חביב עם גותים חביבים, גשם, חזרה [איטית אך בטוחה] ל"כושר אומנותי", וידיאו-צ'אט עם אנשים לא שפויים בעליל
משהו רע שקרה לך השבוע: אני לא ישנה כמו שצריך כבר הרבה זמן. בוווווווו. :<
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: MSI - Tornado, Issues, On It, Futures, ועוד מלא... וגם הרבה שירים של Voltaire, ו-Corvus Corax. היה לי שבוע מגוון מוזיקלית.
התחדשות השבוע: ממתקים. והרבה. כל כך הרבה!! O___O וגם, מחברת לציורים, שעון כיס,action figure של הדוקטור השישי [במלוא תפארתו וצבעוניותו] וציור מושלם... שחברה שלי שלחה לי בדואר. D:
פריט/לבוש השבוע: שמלה פרחונית ופרחים בשיער. אני שמה קצוץ על הסתיו. B:
תוכנית השבוע: הנסיך המדליק מבל-אייר. FUCK YEAH
סרט השבוע:
ספר השבוע: ספר לא יצא לי לקרוא, אבל יצא לי לקרוא קצת קריפיפסטה, זה נחשב? :p
מאכל השבוע:
יציאת השבוע: השיעור ביום רביעי~ לא מי יודע מה "יציאה", אבל התגעגעתי והיה כיף. B:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: קניות [סופסוף!! D: ] ושיעור איפור. ...החיים שלי פשוט מרגשים. P:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: בדיקות רפואיות. :'D
אדם שעשה לך את השבוע: מלא אנשים שיקח לי שבוע לנקוב בשמותיהם... וצ'אקי במיוחד. השם ישמור, הבחור עשה לי את החודש!
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: FFFFFFFFFFFFFF את כולם. T_T
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
"וואו, אני מת על השיער שלך! חזרת הרגע מהמספרה או משהו?" -"איזה מספרה, לעזאזל? עכשיו עשר בלילה!"
"היא התפלאה ושאלה אותי מה אני אוכל בזמן האחרון. חשבתי שהיא רומזת שאני שמן!"
"ספרי לנו סיפור! ספרי סיפור ותקבלי פרס~"
"מה זה? מה כתוב שם? ...אה רגע, זה עוגיה."
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש: חיוביות חיוביות חיוביות. וקניות. הרבה קניות. B:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: דיי נחמד, עד אתמול בלילה. אז הגיע שיפור משמעותי. D: + מסקנת/ות השבוע: יש מצב שאני מפתחת אובססיה מסויימת לסלנדרמן. I'm okay with this.

למעלה