M motrozen New member 5/1/12 #59 מה זה הגזענות וההדרת שחורות רק בגלל שהתקשורת (אלון פדות) עושה לה כל פעם רצח יופי גם לחרדים מגיע נציגה
מה זה הגזענות וההדרת שחורות רק בגלל שהתקשורת (אלון פדות) עושה לה כל פעם רצח יופי גם לחרדים מגיע נציגה
M motrozen New member 5/1/12 #65 חבל היא בחרה בך בתור חבר הפורום החתיך של 2011 אולי היה יוצא משהו אבל היא אלרגית לליזר זה עושה לה קמטים
חבל היא בחרה בך בתור חבר הפורום החתיך של 2011 אולי היה יוצא משהו אבל היא אלרגית לליזר זה עושה לה קמטים
S swelli New member 5/1/12 #69 חזק!!! הייתי רוצה לראות מישהו מחברי הפורום אומר לה לא ... אמרנם היא לא יפה, יש לה פני חמור, אבל יש לה גןף, מאמאמיה...
חזק!!! הייתי רוצה לראות מישהו מחברי הפורום אומר לה לא ... אמרנם היא לא יפה, יש לה פני חמור, אבל יש לה גןף, מאמאמיה...
R ranzz New member 5/1/12 #70 תראה מה קורה לה בבטן מעל החגורה.. נראה לי יש לה איזה מחלה מעשרת המכות היא גורמת לי לחלחלות קשות. מה גוף מאמאמיה? כל רזה עם קצת ציצי זה מאמאמיה? הגזמת, היא גועל תחת.. ובאמת ששום גוף לא יכול לפצות על הכיעור הזה.
תראה מה קורה לה בבטן מעל החגורה.. נראה לי יש לה איזה מחלה מעשרת המכות היא גורמת לי לחלחלות קשות. מה גוף מאמאמיה? כל רזה עם קצת ציצי זה מאמאמיה? הגזמת, היא גועל תחת.. ובאמת ששום גוף לא יכול לפצות על הכיעור הזה.
Y yair_bar New member מנהל 5/1/12 #71 הייתי בטוח שנשרפו לי כמה פיקסלים במסך מה לכל הרוחות הנקודות האלה בין הפופיק לאבזם החגורה?
S swelli New member 5/1/12 #74 אחי אתם קרועים.. "שרף לה עם הלייזר..", הרגתם אותי.. מה זה הנקודות האלה..? איכס... טוב נו, אולי גם לי לא היה חשק עליה.. יש לה באמת מבט של עגל...
אחי אתם קרועים.. "שרף לה עם הלייזר..", הרגתם אותי.. מה זה הנקודות האלה..? איכס... טוב נו, אולי גם לי לא היה חשק עליה.. יש לה באמת מבט של עגל...