אופטימיות לשבוע חדש

Mooa-Numi

New member
דברים קטנים ומפגרים

מצאתי את המטריה היפה שקניתי בלונדון ואיבדתי שבוע שעבר. אני ממש נקשרת לחפצים והתאבלתי עליה כל השבוע. ומישהו מהעבודה מצא לי אותה. יאי
הגיעו המשקפיים החדשות. הפגישה בירושלים שהיתה תקועה ממש התבטלה. הכנתי בסופ"ש פשטידת בצל מהממת. מישהי מהעבודה השאילה לי (מבלי שביקשתי) ספר מתכונים למאפינס - כי היא שמעה שאני בקטע. אני בסופש בבית, ואני שוקלת להביא את הבחור איתי.. קצת מלחיץ אבל נראה לי שזה יהיה טוב

The Blue Fairy

New member
אוו!! אם תמצאי בספר הזה

מאפינס מוצלחים תחלקי :p נעשה שרשור מתכונים או משהו

כיף

*היה עכשיו סופשבוע ארוך וחלומי עם האהוב שלי. באמת מיוחד. היינו כל כך ביחד, והספקנו להיפגש עם המון אנשים שזה נהדר, כי אנחנו תמיד כל כך מתוסכלים מזה שסוף השבוע הוא מירוץ בין הרצון שלנו להיות ביחד לבין הגרעין שלו והגרעין שלי והמשפחות והחברים... ואיכשהו הצלחנו ממש לשלב. וגם הייתי איתו ביום גרעין שלו וזה היה מיוחד נורא, ואני אוהבת את הגרעין שלו. ואני מאוהבת בו כל כך *היום דפנה, שלא ראיתי כבר איזה חודש, באה לתל השומר וישבנו לקפה ארוך וכל כך שמחתי לפגוש אותה. *יש תאריך לפרק משימה!!!! שלושה חודשים מהיום. בול. מרגש עד אין קץ *החיים ממש בסדר

ThE uVa

New member
הייתה חופשה קצרה

ואומנם כמעט לא היה לנו זמן בגלל כל מיני מחויבויות משפחתיות ואמא שלו די שונאת אותי וחזרתי עכשיו לערימות של עבודה שזה גורם לי לרצות להתעלף ואין לי זמן לכלום ויש לי כאבי ראש כל הזמן אבל טיילנו בשבת בערב כל הדרך לרוקפלר סנטר וחזרה וזה היה ממש יפה וכל הקישוטים לחג היו מהממים וכל זה וסתם היה לנו ממש כיף ביחד ויש לי בחור די מדהים שאוהב אותי אז הכל טוב

EVE Lights

New member
ככל הנראה אוטו חדש

וחתיך ומהמם. (שהולך לשאוב לי את חשבון הבנק, אבל מילא)

hila566

New member
מצטערת להיות השלילית...

אבל אני פשוט לא מצליחה למצוא דבר טוב... הכלב שלי מת ביומשבת... ]: אחרי שהייתי בטוחה שהוא גמור בשישי והייתי מוכנה לזה. ואז הוטרינר נתן לי המון תקווה כי הוא עבר ניתוח בהצלחה והתאושש מהר ובלילה הוא לא שרד... היית בשוק אחרי שהברקתי תא הקערות וכיבסתי שמיכות ומיטות לשו לקראת החזרה מאשפוז ]: היה איתי 9 שנים וכמו הילד שלי. כ"כ ריק לי עכשיו בבית... ובנוסף לכל אני לא מצליחה להפנים שהוא אינינו לתמיד.. כל פעם אני מרימה תעיינים בציפייה והרגל לראות אותו מסתכל עליי ואין. כשזה ישקע סופסוף זה יהיה כ"כ כואב..

The Blue Fairy

New member
כמה שאני מבינה אותך

הכלבה האהובה שלי הלכה לאיבוד לפני 3 שנים, 10 שנים הייתה איתי :( זה באמת לאבד בן משפחה תהיי חזקה, תני לעצמך את הזמן להתאבל כמו שצריך

lost green eyes

New member
בא לי גם !

למרות שאני לא הכי כותבת פה.. - מחר נוסעים עם אהובי ליער הקופים :) הולך להיות נחמד. - מדברים על מגורים משותפים.. מקווה שיצא לפועל בקרוב. - היום פגשתי את אבא שלי.. אחרי למעלה מחצי שנה שהוא נעלם מחיי. - אני מתה על הכלב שלי
.. הוא היצור הכי מושלם עלי אדמות. - רזיתי 17 קילו.. ועליתי לאחרונה 2 קילו של שריר וזה ניראה ממש טוב עלי. - ממש כיף לי בעבודה שלי

hila566

New member
שתפי...

איך מורידים 17 ק"ג? אני לא מעוניינת ב17....יותר לכיוון 4-5 אבל בכ"ז?

למעלה