"השרשור המסטול"

EdisonGirl

New member
יצטרכו לשבור לי את כרטיס האשראי לפני זה...

אני בד"כ לא שותה, אבל כשאני כן, אין לי תחתית. שתיתי כבר בבילוי אחד חצי ליטר (בשוטים) וויסקי+קוניאק (40% ומעלה..), עוד 150 מ"ל של ליקר (20%) ועוד 250 מ"ל של בירה איכותית, ונהייתי רק מבושמת.. מדושנת עונג.. אבל עדיין הצלחתי ללכת ישר (ולחזור הביתה ברגל- שעה הליכה) ולכתוב בלי שגיאות. זה עלה הרבה כסף, מיותר לציין... ככה שממש לא משתכרת בקלות. למעשה, השתכרתי רק פעם אחת בחיים, מוודקה זולה, בפעם הראשונה ששתיתי אלכוהול באחוזים גבוהים, זה היה בעצם השיעול של עישון פעם ראשונה
, ומאז, אגב, אני בטראומה מוודקה. בעיקרון, אני מעדיפה שוטים על פני כמויות ענק של אחוז נמוך של אלכוהול, כי אני אוהבת את תחושת האלכוהול כשהוא עובר בגרון, חם וקר בו זמנית, שורף ומדגדג.. ולכן ככל שהאחוז גבוה יותר, ככה יותר טוב. אוהבת גם פידג', שנאפס, שמפניה (ובכלל יין מבעבע) והוגארדן, סתם כי זה טעים. לא מערבבת כלום.. מקסימום מוסיפה אחוזי אלכוהול בליקרים.

themg007

New member
סטלה ....

מאיזה כוס אתם כבר מתחילים לאבד את עצמכם ולקבל סטלה? - נראה לי בוודקה אחרי השוט ה 7 ובבירה אחרי 2-2.5 ליטר תלוי גם עד כמה היא חזקה מה אתם הכי אוהבים לשתות ,מה אתם מערבבים בפנים? - בדרך כלל זה או בירה או וודקה לפעמים כשאני ממש שיכור אני מערבב ביניהם , סטלה sweet סטלה . הפעם האחרונה ששתיתי ממש הרבה היה לפני חודש או קצת פחות אפילו לא זוכר הרבה מזה , שתיתי 4 ליטר של בירה חזקה של עשר אחוז ושתיתי גם כמה שוטים של וויסקי .

raptor89

New member
אלכוהול

שותה בעיקר בירות, ואם יש משהו מיוחד אז וויסקי/טקילה אבל זה קורה לעיתים רחוקות, כי צבא וזה...

zubumafu

New member
אני גם אשתף...

בירה תמיד זורמת טוב, והיא בעצם מהווה את הבסיס להשתכרות - אבל אתה לא באמת תהיה שיכור עד שלא תוסיף לזה איזה צ'יסר נחמד... לי יש ניסיון רעה עם טקילה זולה.. מציע לכם להמנע וודקה/ערק/וויסקי/אפטר שוק - הולך טוב בצ'יסרים.. יין פשוט מרדים אני אישית דואג לא לערבב יותר משתי משקאות יחד בערב אחד - וככה אני לא מקיא... מומלץ מאוד גם לאכול לפני (תוך כדי ממש לא מומלץ) והשילוב המזעזע ביותר (לאמיצים בלבד) - יין עם ערק

irreplacable

New member
אני בסטלה

כמעט מכל דבר.. 2 כוסות בירה או 3 כוסות יין לבן.. אוהבת מאד קוקטיילים חמוצים\מתוקים, עדיף לא חלביים אבל גם נהנית משרידנס..

אני ואלכוהול...

אני מעדיפה אלכוהול מתוק,מאשר אלכוהל חריף... אני אוהבת קוקטילים ,למברוסקו ,ומרגריטה קפואה.. בירות לא אוהבת! וודקה נקי לא! כל דבר שגורם לי לבעע,לא אוהבת! אני אף פעם לא השתכרתי,אבל אני מתמסטלת מהר (מאוד מהר!) אני יכולה לתפוס ראש גם מחצי כוס... אולי זה כי אני מסטולה טבעית

Purple Mushroom

New member
גטינג היי :)

אני אחרי כמה לגימות בירה מהבירה של ש', מהקופרטיב, כבר נהיה מסטול. גם עייפות, גורמת לאותו אפקט. בדרך כלל לא שותה אלכוהול. אבל שותף שלי משדל אותי לעשן, ולשתות ויסקי. וברמת העקרון אסור לנו, כי אנחנו לוקחים כדורים פסיכיאטרים. (גר בדירה של משוגעים). חיי הלילה שלי, לא זוכר את כולם, אבל בעיקר ימי חמישי בלילה, הם הלילות של הבילויים, בתי קפה, הוצאה של הרבה כסף בנושא. אבל החלום שלי, זה באמת ליצור חברויות בפורום הזה (_או פורום אחר), שאפשר יהיה לצאת ולבלות בלילה. בנוסף לעוד מסגרות. בגלל זה חשוב לי מפגשי פורום (אבל פעיליות מהפכה של אהבה כנראה יותר, יצא לי שם במהפכה, של אחד בליין רציני
) תלוי איפה לבלות. וזהו, שלא אגלוש יותר. שבת שלום, אלון
=] ...

סה"כ 4 כוסות וודקה רד בול ואני צריכה להפסיק (בכמות הוודקה סה"כ כוס וחצי) שותה, מרגישה שמתנדנדת ומפסיקה.להתשכר יותר מזה לא השתכרתי. ומעדיפה שלא. וזה האלכוהול שאני הכי אוהבת.וגם היחיד שאני שותה חוץ מבירה.

אלכוהול...

אני אוהבת לשתות..נותן לי קצת קלילות.. אף פעם לא הגעתי למצב של השתכרות עד המוות..או עד שלא זכרתי דברים.. אני אוהבת מוחיטו, וודקה רדבול, בירה-קורונה בעיקר.. אני מגיעה לראש טוב אחרי 3 בירות או 4 וודקה רדבול או בירה אחת ו2-3 טקילות..
איך באלי לשתות משהו..

ערק זחלאווי,

זה ערק שמביא את הסטלה בבום! אני אוהב אותו כי הוא מתחבר לי עם הגרון, אני אוהב גם וודקה פינלנדיה, זאת וודקה שמביאה את הסטלה לאט ובאלגנטיות, בד"כ נדפק לי הראש אחרי ליטר ורבע, - איבוד ראש קורה אחרי שני בקבוקים וודקה שנדלקתי עליה היא הוודקה קלאצ'ניקוב, (קלאשניקוב) הקרויה על שמו של הרובה הסובייטי האגדי הAK-47 (קלאצ') הרובה, והוודקה שקרויה על שם הרובה, שניהם קרויים בעצם על שמו של מיכאל קלאצ'ניקוב (יהודי) ממציא הנשק והוודקה הזאת, http://vodka-vodka.v.o.pic.centerblog.net/o/77420b30.jpg http://www.meh.ro/wp-content/uploads/2010/07/meh.ro4940.jpg

ScorpioID

New member
מיכאיל קלשניקוב ממש אבל ממש לא יהודי.

ובכלל מה הקטע הזה לסווג אדם על פי יהדותו או חוסר יהדותו?

וואלה? תמיד חשבתי שרא"ל קלשניקוב

הוא יהודי, - וול, קורה, טעות שלי, (שמעתי מחבר יוצא ברה"מ שהוא בכלל יהודי) וזה לא סיווג של אדם, אני מאוד מעריך גם ממציאים שהם לא יהודים, אבל עבור יהדותי זה מקור לכבוד, אם ממציא כל שהוא הוא יהודי, כמו איינשטיין למשל, אז זה גורם לי תחושת כבוד, זה הכל, אני לא אומר שמי שלא יהודי הוא פחות טוב, אך זה טבעי לגמרי שעקב יהדותי אעריך אנשים שהם יהודים יותר משאעריך אנשים שהם לא, ואני אתן לך דוגמה, זה כמו שבן משפחה שלך מגיע להישג מסויים, אתה תתגאה בו יותר מאשר תתגאה באדם זר,

ScorpioID

New member
אולי אתה מתבלבל עם ממציא הגליל

ששם משפחתו הקודם היה בלשניקוב.

הגליל והקלאצ'ניקוב הם אחים חורגים,

הגליל הוא אחת מנגזרות הקלאץ', אני יודע שאת הגליל פיתח "ישראל גלילי" יכול להיות מאוד שזה שם מעוברת, איני ממש בקיא בביוגרפיה של האיש כמו שאני בקיא בנשק,

ScorpioID

New member
בירה טובורג תוצרת אשקלון וערק איילים

וכשהייתי בארה"ב חייתי על סאם אדמס ופסטיס שזה פחות או יותר אותו דבר. אני מתחילת הליטר השלישי כבר מתחיל לאבד את הצפון. בעיקרון אני שותה הכל אבל אף פעם לא מאבד את עצמי. אני יוצא לפחות פעם בשבוע לפאב הקבוע שלי ושותה בממוצע ליטר וחצי בירה ו2 צ'ייסרים של ערק. אם יש יום הולדת או אירוע מיוחד אז אני עובר קצת למתוקים כמו יגר או בד אפל.

lee05

New member
מממממ

פעם הייתה לי יותר קיבלות אבל אחרי עבודה של כ10 חודשים בבר די הפחתתי - כדי לא להשתכר בעבודה. כיום בשביל סבבה זה פידג' ו קאמפרי תפוזים... יין מרדים אותי ובירה תמיד טוב וכמה שיותר. אני תופסת ראש אחרי כליטר בירה. וויסקי לעתים רחוקות , זה שמור רק לפינוק ממש כזה. וודקה בשום פנים ואופן לא- מגעיל לי. מה שכן שליבובויצה אני שותה נקי (סרבית גאה) כאשר כל החברים האלכוהוליסטיים שלי מוהלים.

eietmo

New member
נהגתי להשתכר תוך חצי כוס בירה

אבל אחרי ארבע שנות הנדסה באוניברסיטה, אני צריכה כמה שוטים נקיים, או בערך 5-6 משקאות חריפים (ודקה עם משהו) כדי להרגיש סחרחרה. אני בד"כ אוהבת מיץ כלשהוא עם וודקה (רובן טבעוניות ככה שזה לא בעיה). לאחרונה התחלתי לשתות בלאדי מארי בלי "ארל פירינג" (לא טבעוני) ואני פשוט מתה על זה. אבל זה לא משכר אותי כמעט. בשנה האחרונה באוניבריסטה שתיתי המון, יצאתי פעמים בשבוע לשתות (בד"כ האלכוהול היה חינם או מאוד זול...לא נתתי לאנשים לקנות לי משקאות כדי שלא יקבלו מסר שגוי). כן, אני לא זוכרת הרבה מהתקופה הזאת, אבל ישנתי נהדר והייתי רגועה (אם כי זה היה קצת מלחיץ לקום אחרי לילה של המון אלכוהול ולגלות שהמכנסים שלי הפוכים ושהשמלה שלבשתי נקרעה איכשהוא...
)

למעלה