יום שני- שירשור
ושאלות חדש ויפה

MacabreDoll

New member
סקר פורים

כי זה ה-חג
1. אוהבות את פורים? פרטו נמקו והביאו דוגמאות
2. לאיזו קבוצה אתן שייכות- המתחפשות המשקיעות, המתחפשות בחפיף, הלא מתחפשות
3. מה התחפושת שלכן מהעבר שאתן הכי גאות בה?
4. אוזני המן- בעד או נגד?
5. למה אתן מתחפשות השנה?

Bedussey

New member
אעהאעאהע~עונה אחרי מלא זמן שלא הגבתי~

1. אוהבות את פורים? פרטו נמקו והביאו דוגמאות בטח! החג שאני מצפה לו כל שנה...כל תקופת היסודי משום מה הייתי חולה ביום הזה, ותמיד הייתי באה לביה"ס חולה. רק פעם אחת הפסדתי פורים, וזה היה כנראה כי הייתי חולה אנושות
2. לאיזו קבוצה אתן שייכות- המתחפשות המשקיעות, המתחפשות בחפיף, הלא מתחפשות משתדלת להשקיע, אם יש רעיון, בדר"כ יש
3. מה התחפושת שלכן מהעבר שאתן הכי גאות בה? כיתה ב' פיקצ'ו- כי זה מגניב
כיתה ח' גלוריה מהבית של גלוריה כי זה מקורי, כיתה ט' אקסל רוז!
4. אוזני המן- בעד או נגד? עם שוקולד
5. למה אתן מתחפשות השנה? חשבתי אלף או גיבור על... נראה.

Bedussey

New member
צולמה רק תמונה אחת

דיי קטנה ומעפנה שלא לדבר על איך שיצאתי שם
אבל הנה היא

Bedussey

New member
אעהאעאהע~עונה אחרי מלא זמן שלא הגבתי~

1. אוהבות את פורים? פרטו נמקו והביאו דוגמאות בטח! החג שאני מצפה לו כל שנה...כל תקופת היסודי משום מה הייתי חולה ביום הזה, ותמיד הייתי באה לביה"ס חולה. רק פעם אחת הפסדתי פורים, וזה היה כנראה כי הייתי חולה אנושות
2. לאיזו קבוצה אתן שייכות- המתחפשות המשקיעות, המתחפשות בחפיף, הלא מתחפשות משתדלת להשקיע, אם יש רעיון, בדר"כ יש
3. מה התחפושת שלכן מהעבר שאתן הכי גאות בה? כיתה ב' פיקצ'ו- כי זה מגניב
כיתה ח' גלוריה מהבית של גלוריה כי זה מקורי, כיתה ט' אקסל רוז!
4. אוזני המן- בעד או נגד? עם שוקולד
5. למה אתן מתחפשות השנה? חשבתי אלף או גיבור על... נראה.

MeshiNS

New member
אעאע פורים אהבת חיי

1. אוהבות את פורים? פרטו נמקו והביאו דוגמאות ברור *-* נותן להחצין עוד יותר ת'לוק :) 2. לאיזו קבוצה אתן שייכות- המתחפשות המשקיעות, המתחפשות בחפיף, הלא מתחפשות בדרך כלל מהמשקיעים...תלוי באיזה מצב רוח תופסים אותי >< 3. מה התחפושת שלכן מהעבר שאתן הכי גאות בה? שנה שעברה, סייבר גות' (תמונה מצורפת), ישבתי על התחפושת הזאת איזה חודשיים, פשוט סיוט אבל השתלם =) 4. אוזני המן- בעד או נגד? רק האלה שמתפוררים בפה *-* 5. למה אתן מתחפשות השנה? תחפושת שכבתית, דיי קקה...עושים מהבצפר תחנת דלק ואנחנו יעני המתדלקים...

MeshiNS

New member
מהתהליכי הכנה :T

הראסטות יצאו לי ממש מושלמות, אני יצאתי ממש מרוצה מהן D: חשבתי להתחיל למכור אבל אני לא יודעת אם העבודה שווה את זה><"

MeshiNS

New member
אחד הקלים (בשבילי לפחות)

תרשמי ביוטיוב how to make dread falls.... שיער סינטטי יש בתחנה המרכזית החדשה בת"א :)

Blue Emptiness

New member
מה, איזו תחפושת שכבתית מעפנה XD

אצלנו התחפשו לזקנים ופיליפינים, שזה מעפן תחת, אבל זה וירת טוב משלכם! (מיותר לציין שאפילו לא טרחתי להגיע, כן?....)

MeshiNS

New member
גם אני חושבת להבריז=\

היצירתיות בשכבה שלי שואפת למתחת לאפס.

MacabreDoll

New member
גועל נפש של רעיון

גזעני ומעיד על בורות לא הייתי משתתפת בדבר כזה, מצטערת

Blue Emptiness

New member
...

זה לא היה כמו שזה נשמע, סתם היו כמה שהתחפשו לאחיות ועוזרים ודברים כאלה. אבל איך שאת חושבת. בכ"מ, לא באמת התעסקתי בזה, היו לי דברים יותר חשובים לעשות

MacabreDoll

New member
את לא צריכה להגן על זה

כאילו זה היה רעיון שלך נכון, זה לא כמו להתחפש לניצול שואה בפורים אבל בבסיס הרעיון רע ואני מזועזעת שיש שכיתה איפשהו בעולם הזה עשתה ממנו נושא כיתתי חסרים נושאים יפים?? :/

Shusho

New member
זה הולך להיות פורים עצוב

אני מאלה שכל שנה תופרים תחפושת משוגעת אחרת... עם כמה שהתחפושת שלי היתה הזויה, הכי אהובה עלי היא של חניבעל לקטר. סורי אבל אין לי תמונות שלה בכלל כי אני סתומה. השנה אין לי זמן לעבוד על תחפושת בכלל, ולכן גם אין אחת כזו. אוףףףףףףףףףףףף

MistreatedLo

New member
אשמח לעזרה עם תחפושת

יש לי ידיד שמתחפש לליידי גאגא השנה, והוא זקוק לעקבים. הצרה - שהוא גבר, בעיקרון. הוא מידה 42-43 ולרוב חנויות כבר לא מייצרות דגמים במידות האלו. היינו שמחים גם למשהו זול יחסית, כי לא יהיה לו שימוש בזה אחרי. אני אשמח מאוד להמלצות ועזרה, אם רשתות או חנויות ספציפיות באזור ת"א. תודה רבה, ואני מקווה שלא הפרעתי הרבה לתקינות השרשור.

innocence

New member
ממליצה לחפש בקומה השלישית של התחנה המרכזית

יש שם מבחר גדול, ולימטב ידיעתי גם במגוון מידות.

למעלה