יום שני- שירשור
ושאלות חדש ויפה

NyaPrawr

New member
מישהו זוכר בכלל מתי פורים? @_@

אבוי, ממתי שאין בית ספר אני פתאום לא זוכרת שום דבר ושום תאריכים. אני אוהבת את פורים! למרות שכל הפורים האחרונים שלי היו מעפנים ממש. מחפשת רעיונות טובים למה לעשות השנה. למישהו יש הצעות? 3: (הבנאדם הבא שיגיד "המוסד" יקבל מכות.)

MacabreDoll

New member
קודם כל, זה שבוע הבא

ביום שי המיני מפגש יש את הזומבי ווק, ויש גם מסיבת פורים בסאבליים באותו יום

שאלה

הזומבי ווק זה סתם לכיף/להעביר את השיעמום? או שיש איזושהי אמירה מאחורי זה?

MacabreDoll

New member
אני חושבת ש...

מישהו שנורא אוהבת זומבים החליט שזה יהיה ממש סבבה לארגן צבאות זומבים שיטרידו אנשים

שלום D:

בהחלט ה-חג
1. אוהבות את פורים? פרטו נמקו והביאו דוגמאות : תמיד אהבתי את החג הזה, כל ההתארגנות שמסביב. להחליט למה להתחפש= לדפוק הופעה חחח.פשוט חג כיפי
2. לאיזו קבוצה אתן שייכות- המתחפשות המשקיעות, המתחפשות בחפיף, הלא מתחפשות : נראה לי שבין המשקיעות לחפיף, בשנים האחרונות לא יוצא לי להשקיע בתחפושת כמו שאני רוצה :-\ 3. מה התחפושת שלכן מהעבר שאתן הכי גאות בה? : היו 2 די מגניבות, בכיתה ח' התחפשתי למכשפה, אבל לא טובה כמו התחפושת של כיתה ו': לבשתי את הכותנת של סבא ואת הטורבן האודם שלו והשאלתי גם את התוף מרים ואמא ציירה לי שפם ויש לי תמונה שאני ואחי ואחותי מצולמים מחופשים, אחת המצחיקות אולי אני אעלה
4. אוזני המן- בעד או נגד? : למה נגד? זה טעים
המילוי האהוב הוא תמרים ושוקולד D: 5. למה אתן מתחפשות השנה? עדיין לא סגורה על זה
יש לי סוג של תחפושת לכנס הארוקון וסוג-של תחפושת למסיבה.... לא יודעת מה להחליט, רוצות לעזור?
יש לי תוספות ובגדים יפים.... אוזני חתול (בקשת :\ , עדיין לא הכנתי לעצמי משהו יותר נורמלי), סט של מלאך שחור ו2 כובעים מגניבים של מכשפה. אחד מויניל D: בא לי משהו פחות בנאלי מזה אבל אין זמן חחח

alina maria

New member
עונה~

1. אוהבות את פורים? פרטו נמקו והביאו דוגמאות. האמת תלוי, אם אני מתחפשת אני משקיעה אבל נגיד שנה שעברה לא התחפשתי 2. לאיזו קבוצה אתן שייכות- המתחפשות המשקיעות, המתחפשות בחפיף, הלא מתחפשות. אם אני מתחפשת אז אני משקיעה 3. מה התחפושת שלכן מהעבר שאתן הכי גאות בה? תחפושת מחשבים שלי ושל חבר שלי 4. אוזני המן- בעד או נגד? יש כאלה טעימים וכאלה שלא 5. למה אתן מתחפשות השנה? את זה תגלו במפגש :p (גאה בעצמי שמצאתי רעיון לתחפושת, וכל זה בזכות חברים שלי חח)

MacabreDoll

New member
עונה לעצמי ...

1. אוהבות את פורים? פרטו נמקו והביאו דוגמאות בטח, כאילו, מה נראה לכן... לפי ההלכה בחג צריך להתחפש, לחגוג ולהשתכר, משמע החג האולטימטיבי! 2. לאיזו קבוצה אתן שייכות- המתחפשות המשקיעות, המתחפשות בחפיף, הלא מתחפשות המשקיעות ברבעק. למרות שהשנה בא לי להתחפף בחפיף, אחרי שעמלתי על תחפושת רצינית ממש... 3. מה התחפושת שלכן מהעבר שאתן הכי גאות בה? ממש קשה לבחור, שנה שעברה היה ארנב רדיואקטיבי, לפני זה היתה ויקינגית, פעם הייתי חד קרן... 4. אוזני המן- בעד או נגד? בעד רק אם יש בזה שוקולד 5. למה אתן מתחפשות השנה? למשהו בחפיף

svety

New member
מממ פורים

אוהבת את החג כי יש אחלה תרוץ להשתכר, ואנשים מסביבי מתחפשים לדברים מגניבים ותמיד יש מסיבות מטורפות (געגועי לנשף פורים של האלטרנטיב, עם השתייה החופשית
). אני אישית לא ממש מתחפשת, אין לי סבלנות לזה. היו לי כמה תחפושות מגניבות, נניח כלה זומבי בשנה שעברה, אבל זהו. מתה על אוזני המן, אבל זו לא חוכמה - אני שמנה

MacabreDoll

New member
יום שני- שירשור
ושאלות חדש ויפה

אגב לא לשכוח, מיני מפגש פורום
ביום חמישי 3.8 משעה 2 בצהריים עד 9 בערב בדיזינגוף סנטר עם אופציה להמשיך לזומבי ווק, סאבליים, what ever נפגש ברחבה ליד ברוריה איוונט בפייסבוק לכל המעוניין http://www.facebook.com/events/356236067730824/

NyaPrawr

New member
שאלה פתוחה- משנכנס אדר...

מה???? מה עושים משנכנס אדר??? למישהו יש הצעות טובות?

NyaPrawr

New member
רוקדים עם ברסלבים. קפיץ-קפוץ-קפיץ! D:

היה צעדת זומבים פאקינג מהממת!

pini6910

New member
עזרה דחוף

שלום לכולם,רוצה להתחפש השנה למשהו ואין לי מושג למה,יש לי מכנס ויניל שאני רוצה לשב אבל אין לי עם מה,אם למישהו יש רעיונות אני מאוד אשמח. תודה ויום טוב.

דרושות נשים למענה על סקרי צרכנות

דרושות נשים למענה על סקרי דעת קהל/צרכנות במייל בזמנכם הפנוי. ניתן לקבל תגמול באמצעות תווי קניה או ישירות לחשבון הפייפאל באמצעותו ניתן לקנות באתרי הקופונים השונים וגם בוואלה שופס ודומינוס פיצה.פרטי והרשמה אצלי בחתימה.בהצלחה:)

BeatTheBastards

New member
היי לכולם :)

יש לי היום וביום ראשון מסיבו פורים.
נתקעתי השנה בלי תחפושת,אני חיילת :( ובדר"כ אני מהמשקיעים!
בקיצור,הייתי שמחה לקבל קצת עזרה מהראשים היצירתיים פה :)
יש לי משקפי היפסטרים כאלה שחשבתי לשים..ויש לי כתר...אין לי זמן לתפור תחפושת או לקנות,יש למישהו אולי רעיון?
ככה אני נראית =>
ותודה לכולם! :)

למעלה