יום שני
+שאלות

NyaPrawr

New member
+שאלת פטיקואט.

אז יש לי כבר אחד והוא מהמם, הבעיה היא שהוא בצבע קרם. שזה אחלה, אבל לא מתאים לחצאית החשורה (שממש צריכה התפחה) שקניתי בשבוע שעבר. ראיתי את הפטיקואטים שמוכרים בחנות לוליטה בשנקין, אבל הם ממש לא ברמת ההתפחה שאני צריכה- הם רק שכבה אחת ודיי מבאסים. אז, לוליטות, מי מכן קנתה פטיקואט דרך האינטרנט? דרך איפה? ממליצות? יקר? זול? לינקים בבקשה, כי אני לא רוצה להזמין משהו ואז להתבאס שהטול והתפירה באיכות שאפילו אני הייתי יכולה לתפור טוב יותר. אני מחפשת שחור או לבן, באורך הברך. תודה

ZombifiedArbok

New member
אוקיי,

עד כמה החצאית שלך מלאה? באיזה אורך היא? אני הזמנתי פטיקואט מהחנות הזו: http://stores.ebay.com/victoriangirldress הם מגיעים עד להיקף של 30.5 אינץ' [77 ס"מ בערך] במותן, אוליי מעט יותר, כך שיכול להיות שיתאימו לך. הם דיי ארוכים [17.5 אינץ'\44.5 ס"מ] והם מאוד נפוחים אז כדאי שהחצאית שלך תיהיה מלאה מספיק. ומבחינת איכות, לדעתי הם איכותיים מאוד. המחיר בכלל לא משקף.

innocence

New member

גם אני הזמנתי משם. הם קצת קצרים (אבל אולי זה סתם אני גבוהה) אבל הם מעולים ולא מאבדים מהנפח שלהם מהר. מה שכן, הם מאוד מאוד נפוחים.

NyaPrawr

New member
כמה עולה לשלוח מהם לארץ? :ם

זה נראה דיי טוב, והמחיר באמת זול במפתיע.

שרשרת

היי, מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג שרשרת דומה לזאת של נינט?- תודה לעונים :)

kukilida10

New member
שלום לכולם

מישהי פה יודעת איפה אפשר להשיג נעל עקב גבוהה בצבע צהוב?

MeshiNS

New member
קיבלתי פרופיל 97^-^

כן הייתי בצו ראשון ושיט... תזכירו לי לא ללכת לירושלים בזמני החופשיXD

NyaPrawr

New member
תצטרפי למועדון "אני לעולם לא חוזרת לירושלים",

מרווה המייסדת והחברה היחידה בו כרגע.

MeshiNS

New member
זאת עיר כזאת מסובכת

אם את מפספסת פנייה אחת את צריכה לעשות סיבוב בכל העיר X_X עשה לי רצות גדול יותר להיות בתל אביב אחרי איזה חודש שלא הייתי >_>

אורי נה

New member
יא, איזה כיף לך:)

אני מקנאת): (יש תפקיד שהתאהבתי בו, אבל הפרופיל שלי יהיה נמוך מדי) קב"א ודפ"ר את כבר יודעת?<:

למעלה