מפגש פורום חנוכה, כל הפרטים הסופיים

NyaPrawr

New member
בעניין קונספט נוסף-

כי אני מתארת לעצמי שיהיו אנשים שלא יסתדר להם להיות זומבים או ילדות קריפיות. (וחוץ מזה, חבל לבזבז יום סטודיו שלם על קונספט אחד). האם יש ביקוש לצילומים ״רגילים״? אם כן, תחת נושא מסויים או פשוט צילומים אישיים כמו בפעם הקודמת? אם אנחנו באמת עושים סט נוסף אני חושבת שכדאי לעשות אותו לפני הזומבים. סרט אימה זה קונספט שדורש הרבה איפור, דם, ניבים ובאופן כללי לא להיראות טבעיים-באופן-מהמם, ואחרי הזומבים נהיה עייפים ועם שאריות איפור ודם.

MacabreDoll

New member
זה לא יהיה קצת מבלבל?

לא יודעת, הרוב הצביע סרטי אימה וזה מה שקיבלתם, מוזר פתאום לבקש עוד נושא כמו שהרוב ביקשו סטודיו והייתה בעיה שלא ידענו אם מגיעות מספיק משתתפות, החלטנו בכל זאת לסגור תאריך ולשאת בעול המקדמה אפילו שלא חשבנו שיש לנו מספיק אולי נעשה כמה צילומים רגילים בסוף אם ישאר לנו זמן

NyaPrawr

New member
למה מבלבל? בפעם הקודמת הסתדרנו עם שני סטים.

וסט ״חלק״ זה משהו שמאוד פשוט לעשות, פשוט מתלבשים ועומדים על הרקע או מה שקובעים. למעשה, אני חושבת שיהיה חכם לעשות צילומים כאלו בזמן שמתארגנים ואנשים עדיין בשלבי הגעה :ם

MacabreDoll

New member
ראיתי, ההבדל היחיד הוא

אם אני לא טועה זה שהחלפתן רקע (מה ששמעתי שלקח הרבה זמן) והכנסתן ספה, פה סתם קצת שונה אנחנו נראה אבל אני מבקשת שתתמידו במה שאתן מבקשות, ביקשתן סטודיו, נתנו לכן אפילו שאין מספיק משתתפים בנתיים. ברחתן אימה, אז נעשה אימה

NyaPrawr

New member
אומייגאד מרווה תראי.

יש שם חד קרן שאוכל את ריינבואו דאש. ):

MissVanity

New member

אני חושבת שאני אבוא, אבל אדע בטוח רק יום-יומיים לפני.. אני אהיה ילדה שנרצחה א משהו כזה..זה טוב? O_ם אם אבוא אביא צבעי מים לאפר את עצמי... ואולי עוד מישהו שירה :)

MacabreDoll

New member
בטח שזה טוב, תהיה לנו אלינה הרוצחת

בכיף תביאי אנשים, ראי סעיף מס' 2 ;)

למעלה