ספיישל איפור אלטרנטיבי + סקר

iefrat

New member
אוהבת סקרים - תשובה שמרנית, SORRY

1.מה העמדה שלך לגבי איפור בכלל?
מה שלא עושה הטבע, יעשה הצבע" חד וחלק

2. מהי שגרת האיפור שלך ביום יום, ומה את עושה בערב?
ביום יום טבעי, אודם עם נוכחות.

בערב - תלוי לאן יותאים, איפור יותר דרמטי בעיניים.
3. עד כמה רחוק את מוכנה ללכת לכיוון האלרטנטיבי?

בגילי המופלג 40+ ...
4. מה בחיים לא היית עושה?

לא חשבתי על זה, אין לאוים (אולי לק ירוק או צהוב)

Blue Emptiness

New member
עונה! D:

1. מה העמדה שלך לגבי איפור בכלל? אני חושבת שהכל צריך להיות במידה, שלא צריך ליצור לפנים שלך מסכה שמשנה אותן באופן משמעותי מאד, שצריך מדי פעם גם להניח לפנםי להתאוורר ולא כל הזמן רק להסתיר. איפור זה יפה וזה משתדרג המון, אבל לא תמיד נחוץ~
2. מהי שגרת האיפור שלך ביום יום, ומה את עושה בערב? למען האמת אני לא מתאפרת כמעט. בעיקר כי אין לי כוח להוריד הכל אחר כך ובד"כ לפני שאני יוצאת אין לי גם זמן. אם יש לי זמן ואני חוזרת הביתה באותו יום אני אשים קונסילר מתחת לעיניים כי יש לי שקיות תמידיות, עיפרון לבן בתוך העין כי יש לי עיניים צרות, מסקרה שחורה למעלה, שכבה עדינה של מייקאפ ופודרה מט כדי לא להבריק. אני ממש לא זוכרת את הפעם האחרונה שיצאתי מהבית עם צללית, האמת. :| פעם הייתי יותר מתאפרת, לביתספר למשל, אבל פשוט אין לי ממש כוח, בעיקר. אני אוהבת איילינר ממש! אבל אני משמ גרועה בלשים לעצמי כי קשה לי לראות את זה טוב, ולוקח לי שעה לשים נורמלי, אז את זה באמת אין לי זמן אף פעם לעשות, וגם לא כוח להוריד אותו

3. עד כמה רחוק את מוכנה ללכת לכיוון האלרטנטיבי? אין לי ממש גבול מוגדר, אם זה ירגיש לי טוב אני אעשה את זה. אין קווים שאני מגבילה את עצמי אליהם, פשוט כי אני יודעת שאני לא אגיע לשם ממילא.
4. מה בחיים לא היית עושה? מבחינת איפור? נראה לי ששמה עדשות, כי זה בטח יעשה ממש רע לעיניים שלי XD

Blue Emptiness

New member
אין לי!

אני שמה קרם לחות במקום, ברור שזה לא אותו דבר אבל זה עדיף מכלום 3:

עונה לשאלות הסקר

קודם כל שיהיה בהצלחה בלימודים ומקווה שתהני ולא תהיי עצלנית כמוני (למדתי איפור לפני עשר שנים ועשיתי טובה לאנושות שהגעתי לשיעורים בכלל)
1. העמדה שלי לגבי איפור היא : מה שלא עושה הטבע עושה הצבע התחלתי להתאפר בגיל צעיר מאוד (15) בגלל חוסר בטחון חשבתי שכך אני יהיה יותר יפה ומאז אני פשוט מאוהבת בכל מה שקשור לאיפור.
2. שגרת האיפור שלי ביום יום היא מייק אפ +פודרה+קונסילר
צללית מט בגוון טבעי על כל העפעף (עד הקפל לא עד הגבה)+מסקרה
סומק וברונזר להצללה
וליפסטיק בגוון ניוד או ורדרד /גלוס
ובערב אני יכולה לשלב צלליות ואייליינר שפתון בגוונים יותר כהים והברקות/שימרים
3. יכולה לשאוב רעיונות מהכיוון האלטרנטיבי אבל לא להגזים
4. נבר סיי נבר , תמיד חשבתי ששפתון אדום זה מזעזע ולעולם לא אלבש כזה אחד וכמו גדולה נסחפתי גם אני לטרנד הזה קניתי אדום יותר משפתון אחד וגם לבשתי אפילו מחוץ לבית

ROCKET J

New member
גם אני פה!

1. מה העמדה שלך לגבי איפור בכלל? חובה!
אפילו משהו מינימלי - פירוט בסעיף הבא

2. מהי שגרת האיפור שלך ביום יום, ומה את עושה בערב? ביום יום אני מדגישה בעדינות את הגבות ותמיד תמיד תמיד - אודם. אני אוהבת במיוחד אדום ואדום זוהר, אבל יש לי גם גוונים שונים של ורודים וסגולים. העיקר שיהיה צבע אטום עם נוכחות. בלעדיו אני נראית כמו גוויה.
איפור עיניים אני מאוד אוהבת וגם טובה בשרטוט, אבל שונאאאאת להסיר אותו ולכן מתאפרת בעיניים רק "כשחייבים".
ערב? מה זה??? בערב אני בפיג'מה מול הטלווזיה. עברו הימים של הקרחנות.

3. עד כמה רחוק את מוכנה ללכת לכיוון האלרטנטיבי? אולי האודם האדום זוהר... חוץ מזה - רק בלקים. כמעט מכל גווני הקשת. וורודים לא תמצאו אצלי.

4. מה בחיים לא היית עושה? בחיים לא הייתי עושה את בראד פיט. לא הטעם שלי.

MeshiNS

New member
שחכתי שיש סקר ><

טוב אז ככה...

1.יש כאלה שאומרים שאיפור זאת מין מסכה שנשים שמות על עצמן... טוב, אז תלוי מי וכמה איפור. אני לא מעודדת לשים טונות של איפור וגם בצורה מוגזמת ביומיום (לדוג' : פרחה עם צבע עור כהה ששמה שפתון וורוד מאוד מאוד בהיר או מייקאפ שבהיר ממנה בהרבה!). איפור יכול להדגיש את התווי פנים ואפילו להיות עוד דרך לביטוי עצמי, הכל תלוי באיך שמים אותו.

2.ביומיום אני שמה אייליינר ועיפרון שחור...לפעמים אני גם ככה בערב,לפעמים אני כן שמה צלליות ומשחקת עם הדברים האלה ><

3.מוכנה ללכת עד הסוף חחח, אני מנסה הכל מהכל

4.אני בחיים לא אשים איפור שלא מתאים לגוון עור שלי או שלא משתלב במראה בכללי, אני לא סובלת למשל נשים ששמות תוחם שפתיים בצבע כהה ואודם בצבע בהיר בהרבה, זה פשוט מזעזע.

בארבאבא

New member
הו,מגניב.גם אני התחלתי לא מזמן

ואני רק מחכה בלהט ליום צילומים להתפרע!!
אצל מי את לומדת?

1. מה העמדה שלך לגבי איפור בכלל?האמת שאת עולם האיפור התחלתי לאהוב רק בשנתיים האחרונות..
לפני זה,איפור הסתכם אצלי בעיפרון בעיניים.תוספת של מסקרה באירועים.
2. מהי שגרת האיפור שלך ביום יום, ומה את עושה בערב?עכשיו כשהתחלתי לעבוד,ויש לי כוח וזמן,אני מתאפרת
לפעמים.אבל גם לא יותר מידי.עיפרון בעיניים ואודם.בערב,כשאני יוצאת,אז האיפור גם מותאם.צללית,אודם,עיפרון,לפעמים
אפילו מייק-אפ,תלוי לאן הולכים.
3. עד כמה רחוק את מוכנה ללכת לכיוון האלרטנטיבי?עד לרמת ההגיון.אלטרנטיבי זה נחמד והכל,אבל אני לא רואה
את עצמי משתגעת עם האיפור,כשאני יוצאת ליום בת"א או לפאב.זה יכול להראות מוגחך מידי אם משתגעים יותר מידי עם האיפור.צריך להתאים את האיפור לזמן ולמקום[למרות שאני גם בעד לא ללכת לפי "החוקים"].
4. מה בחיים לא היית עושה?בחיים לא אדגיש את הגבות שלי בצורה מטורפת.
בזמן האחרון יוצא לי להתקל בבנות שמדגישות בטירוף את הגבות שלהן,ועוד בשחור,וזה נראה מפחיד ברמות על.
וזהו,נראה לי..

מפתחSOL

New member
יאללה למה לא

וסקר, כי אנחנו אוהבים סקרים
1. מה העמדה שלך לגבי איפור בכלל?

אני מאוד אוהבת איפור, אני מתאפרת כל יום לצבא.. לוקח לי 15 שעה להתאפר בערך מה שמצריך לקום יותר מוקדם בבוקר (גבי גם אני התחלתי עם שעה... כל מה שצריך זה הרבה תרגול..)

2. מהי שגרת האיפור שלך ביום יום, ומה את עושה בערב? אין לי משהו ליום ולערב.. אני לא מפרידה.. בערב לפעמים אני הולכת על מעושן שחור אבל מעבר לזה זה נשאר אותו דבר
3. עד כמה רחוק את מוכנה ללכת לכיוון האלרטנטיבי? מבחינת איפור אני אוהבת כמה שיותר טבעי וכמה שיותר להשאר ב"מראה הלא מאופר" ככה שאני לא חושבת שהייתי הולכת עם זה רחוק יותר מדי... זה לא אני.. אני אוהבת איפור מאוד עדין.. גם שאני שמה שחור בעיניים אני לא אוהבת להתפרע..
4. מה בחיים לא היית עושה? אממ לא ממש חשבתי על זה.. לא הייתי עושה משהו מוגזם מדי כמו סייבר למיניהם..

alina maria

New member
עונה~

(עניתי קודם אבל תפוז מחק את ההודעה כשרציתי לשלוח..)

1. מה העמדה שלך לגבי איפור בכלל? נחמד אם לא מגזימים. איפור אומנותי זה מקסים.
2. מהי שגרת האיפור שלך ביום יום, ומה את עושה בערב? פס איילינר. וצללית לפעמים. תודה לקוסמטיקאית שטיפלה לי באקנה ואני לא צריכה מייקאפ ופודרה חח
3. עד כמה רחוק את מוכנה ללכת לכיוון האלרטנטיבי? תלוי מתי, למסיבה אני יכולה להשקיע ממש כמו למשל איפור מנומר וכו'
4. מה בחיים לא היית עושה? מלא סומק או ברונזר. בעעע

בתמונה- האיפור המנומר שעשיתי למסיבת תחילת שנה של הפקולטה, היה לי גרביון תואם

התמונה לא ממש מחמיאה אבל רואים את האיפור

שלהלהלה

1. מה העמדה שלך לגבי איפור בכלל? אוהבת! אני אוהבת להתאפר (הפעולה עצמה), זה מרגיע אותי. אני אוהבת לנסות דברים.
מזעזע אותי בנות שמזניחות את עצמן ויכולות להיראות כלכך טוב עם קצת אודם או אייליינר.
2. מהי שגרת האיפור שלך ביום יום, ומה את עושה בערב? ביום יום אני בדרך כלל בבסיס, אז שם זה בדרך כלל מייקאפ+פודרה ואייליינר, ולרוב גם אודם לא זועק במיוחד. אם אני לא בבסיס אז האיפור הוא כמו איפור ערב בדרך כלל.
איפור ערב זה הכל-כלול
פלוס צללית מעושנת.
3. עד כמה רחוק את מוכנה ללכת לכיוון האלרטנטיבי? אני לא חושבת שיש 'ללכת רחוק', אני מתאפרת בצורה שאני חושבת שיפה ומחמיאה לי.
4. מה בחיים לא היית עושה? איפור קבוע. נוור!

Blue Emptiness

New member
אוי איפור קבוע זה נורא בעיני

דידוש!!! כמה כיף לראות כינויים כמו שלך D;

חדשה ועונה~ ^^

היי אז אני חדשה כאן, קוראת סמויה שהחליטה לצאת מהצללים.

1. מה העמדה שלך לגבי איפור בכלל? אני אוהבת איפור. ואני חושבת שבלי איפור אני נראת חצי מתה. ומעבר לזה זה כיף להתאפר ולאפר, זה ממש תרפיה.

2. מהי שגרת האיפור שלך ביום יום, ומה את עושה בערב? בדר"כ יש לי את אותו סגנון האיפור, מייקאפ, לפעמים מלא מסקרה ולפעמים איילינר דק או מעט עבה, ולפעמים סומק בהיר בובתי כזה, ואודם אדום צעקני. לפעמים אני מגוונת אבל עד שאני לומדת מה יפה בדיוק לפנים שלי אז אני מעדיפה שלא לשחק עם זה יותר מדיי לפניי שאני יוצאת מהבית. פעם הייתי עושה איפור נורא גרנדיוזי ואז גיליתי שזה לא מחמיא לי לפנים.

3. עד כמה רחוק את מוכנה ללכת לכיוון האלטרנטיבי? זה תלוי מה אני לובשת באותו יום. אם זה מתאים לי ללבוש, אז למה לא. אני מוכנה לנסות הכל. כל עוד זה מחמיא, כמובן.

4. מה בחיים לא היית עושה? לא יודעת, אין לי משהו מיוחד שאני יכולה לחשוב עליו.

למעלה