שירשור התפקדות/היכרות

MacabreDoll

New member
שירשור התפקדות/היכרות

וקריאה נרגשת לסמויים לצאת החוצה, קדימה קדימה!
שם:
סגנונות אופנה אלטרנטיבית מועדפים:
מעצבי אופנה/חנויות אהובים:
פריט לבוש שלא תוכלו להפרד ממנו:
מוזיקה מועדפת:
כלב או חתול:
פייסבוק/מסנג'ר/יונת דואר:
מוטו לחיים:
ולסיום תמונה:

Blue Emptiness

New member
הוו יא, צריך לחזור למנהג של כל חודש! D:

שם: מרווש פרווש גיל: 18 מאיפה: לבנון! סגנונות אופנה אלטרנטיבית מועדפים: אין משהו ספציפי למען האמת מעצבי אופנה/חנויות אהובים: כנ"ל! פריט לבוש שלא תוכלו להפרד ממנו: המרטינס
מוזיקה מועדפת: חחחחח אני מה זה גרועה בהגדרות, גם על זה אין לי תשובה! כלב או חתול: חתול, דה. אבל אוהבת את שניהם 3> (יש לי גם וגם) פייסבוק/מסנג'ר/יונת דואר: פייסבוק - קליק מסנג'ר - [email protected] (אבל שונאת את אלה שמוסיפים בלי לדבר איתך בכלל!) מוטו לחיים: "הנהרות יודעים: לא צריך למהר, בסוף הם יגיעו לשם - איך שלא יהיה."‏‏‏ - פו הדוב ולסיום תמונה: כי אנחנו תמיד יפות ביחד ואני מתגעגעת :(

NyaPrawr

New member
בסוף לא שלחת לי את התמונה הזו! :<

מאפיונרית מלשון מאפין זה לגמרי ״הכפיתליסטית מלשון כפית״ החדש

Blue Emptiness

New member
כמו ספלנות מלשון ספל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו צריכות למצוא עוד כאלה! בטוחה שלא שלחתי??? מאה אחוז שזה היה בין התמונות! *הולכת לבדוק* זה כן שם שקרנית, התמונה הראשונה במייל!

מרווה שואלת ועונה לעצמה

בנוסף, היא גם מדברת לעצמה כי היא יודעת שאף אחד לא יקשיב לה, וגם נוגעת בעצמה! אז בכלל! מה אני עושה איתך אני עדיין לא מבינה. איכ. ניצן, מה את מוצאת בה בכלל?
(הכל נעשה בהומור, באישור ובהסכמה. נכון מרווה?
)

Blue Emptiness

New member
חחחחחחח מפגרת, כי הלכתי לבדוק וחזרתי

לפחות ניצן אוהבת אותי בניגוד אליך! 33>

MacabreDoll

New member
יש מצב להחזיר את המנהג החודשי

אם נעשה כל חודש שאלות קצת אחרות זה יהיה ממש נחמד ויעודד סמויות לצאת החוצה

Blue Emptiness

New member

זה כזה מן שרשור חברתי קבוע, ככה גם מכירים אחד את השני וזה כיף~ אפשר גם לשלב את זה עם סיכום חודשי של ההודעו תנניח כמו שמתן היה עושה או דברים בסגנון D:

MacabreDoll

New member
אפשר, אבל אז זה יהיה פורום חפירות רשמי

אם גם נעשה סיכומים שבועיים וגם חודשיים אני חוששת שהפורום יראה קצת כמו ישראבלוג אם נעשה סיכומיי שבוע ובפעם בחודש שאלוני הכירות זה יותר הגיוני, לא?

NyaPrawr

New member
מתן לא היה עושה סיכום חודש חברתי,

אלא כזו התפקדות+פרסום נתונים חודשיים- מי כתב הכי הרבה הודעות, כמה הודעות נכתבו בסה״כ, כמה שרשורים הגיעו לראשי וכאלו. זה דיי מגניב, ונותן מלא מוטיבציה לחודש הבא~

MacabreDoll

New member
כן, זכור לי

נראה מה נעשה עם זה, אני מחבבת את עניין השאלונים החודשי דווקא

Blue Emptiness

New member
לזה התכוונתי~

אבל לא חובה דווקא ככה, זה סתם נחמד, באמת נותן מוטיבציה ^^

פליצי קפיצי: רגעי השיא - 600 ומשהו הודעות

איפה אני ואיפה זה
סתם, אבל אני באמת חייבת לחזור לשוונג.

איזה כייף

שם: שרון גיל: 21 מאיפה: אשדוד סגנונות אופנה אלטרנטיבים מועדפים: אין ממש אבל על גבול גותי די קל. אני לא משתייכת לשום אופנה אני מכתיבה את האופנה מעצבי אופנה/חנויות אהובים: פארדה. גוצ'י. איב סאן לורן. פריט לבוש שלא תוכלי להפרד מימנו:נעליים בסגנון צבאי(אני מכורה קשה-תסלחו לי מראש) מוזיקה מועדפת:רוק. רוק כבד וR&B .וגם קצת פופ כלב או חתול:
פייסבוק/מסנג'ר/יונת דואר: יש לי הכל מהכל. אבל תמיד מעדיפה שיטות ישנות של פעם מוטו לחיים:"תעשה מה שעושה לך טוב ותשתדל לא לפגוע באחרים בדרך" ולסיום תמונה: לצערי אין לי ממש אז תסלחו לי גם פה

MacabreDoll

New member
כאן היה ריב שנמחק

מי שהספיק לראות אותו הסיק את המסקנות שלו next

MeshiNS

New member
היילווו

משי
17 וחודשיים (כן אני נכנסת לקטנות
)
לוד (היוששש)
שילוב של מטאל,רוק,פאנק,גות', סייבר ואנערף... כמובן שחלק מזה לא ממש נראה לעין כי אני עדיין ב"שלבי פיתוח"
לא משו ספציפי, אני יכולה להגיד נוקס אבל בת'כלס אם אני רואה משו שאני אוהבת אני אקנה אותו אם המחיר לא יקר מידי... לא ממש אכפת לי מאיפה...
השיער שלי נחשב בשבילי אקססורי קבוע
אבל בחורף אני לא יכולה להפרד מהמעיל עור שלי וביום יום מהד"ר מרטינס
אממ אפשר לומר שה"כוס תה" שלי זה מטאל (יש לי ראש פתוח לכל הסגנונות), רוק,וכל מה שנעים לי באוזן
כלבבב! האסקי סיבירי *-*
פייסבוק:Meshi Natasha Sanker תגידו שאתם מהפורום :) מסנג'ר: [email protected] כמעט ולא מתחברת...בזמן האחרון יותר כי הפייסבוק נדפק אבל אז שלוש בנות פה (האמ מרווה,ניצון,דנה) עשו לי ת'טראומה של החיים XD אבל לפעמים תתפסו אותי שם P: ויונת דואר: תקראו "רוו רוו היונה של משי רוו רוו" אולי היא תבוא אליכם אם היא לא עסוקה
Live and let live...

למעלה