שירשור התפקדות/היכרות

היי. למרות שאני כמעט לא כותבת פה

שם: נתי גיל: 19 מאיפה: דרום סגנונות אופנה אלטרנטיבית מועדפים: סייבר, גות', אופנת רחוב יפנית בקטנה מעצבי אופנה/חנויות אהובים: פריט לבוש שלא תוכלו להפרד ממנו: לק על הציפורניים נחשב? מוזיקה מועדפת: אין כלב או חתול: שניהם פייסבוק/מסנג'ר/יונת דואר: מוטו לחיים: ולסיום תמונה: אין כרגע

ZombifiedArbok

New member
!Fuck yeah, November

שם: עינב\זי [Zee], תלוי מאיפה אתם מכירים אותי. P; גיל: 21. עוד לא התרגלתי. :B מאיפה: איפהשהו במרכז. סגנונות אופנה אלטרנטיבית מועדפים: גות', לוליטה, אוטומה [Otome], שונות [לפעמים אני לא יודעת איך לסווג את מה שאני לובשת, נו.
] מעצבי אופנה/חנויות אהובים: Mary Magdalene, Sweetheart Sinner, מלא חנויות באיביי\אטסי\טאובאו שלא בא לי ממש לפרט כרגע. P: פריט לבוש שלא תוכלו להפרד ממנו: אביזרים [תכשיטים, קשתות לשיער, חגורות וכו']. אני מכורה.
מוזיקה מועדפת: הכל מהכל! כמה דוגמאות: Rock Sugar, Rammstein, Mindless Self Indulgence, Corvus Corax, Voltaire, Nox Arcana... כלב או חתול: שניהם. D: פייסבוק/מסנג'ר/יונת דואר: במסר [ורק אם אנחנו מכירים, בבקשה. :B]. מוטו לחיים: Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn ולסיום תמונה:
Waaaaah, איזו תמונה ישנה. מצטערת, בקושי יש לי כוח להצטלם בזמן האחרון. :<

MacabreDoll

New member
מודה שהתקלת עם האוטומה

גיגול קצר גילה לי שזה ממש אחלה של סגנון, ואפשר להסתובב איתו בלי להראות חשודים

ZombifiedArbok

New member
כן, אה? P;

זה מה שאני אוהבת בו. הוא לא דורש שכבות או סילואט מסוים [בניגוד ללוליטה. :p], הוא דיי פרקטי וחמוד ועדיין לא בדיוק בנאלי. לטעמי, זה מושלם. D:

ZombifiedArbok

New member
אני עוד לא התלבשתי בסגנון,

אבל אני בשלבי מעבר. D: [הייתי ממשיכה ללבוש לוליטה בכיף, אבל המצב הבריאותי שלי דורש נוחות. :X]

innocence

New member
גם בלוליטה אפשר נוחות, אם מורידים מהנפח..

אני לא יודעת מה יש לך, אבל בכל מקרה, בהצלחה עם זה:) הרבה שמלות של לוליטה יכולות לשמש לאוטומה, ותכלס, ברגע שמוציאים לחלוטין את הנפח והולכים על סגנון יותר ילדותי, זה הופך לאוטומה כמעט לבד XD

ZombifiedArbok

New member
זה נכון,

אבל חוץ מהשכבות, החלק העליון הצמוד [של השמלות, או החולצות] והמותן המודגש גם לא ממש עוזרים. D': אני אנסה לסגל את הבגדים שכבר יש לי לסגנון, אני דיי בטוחה שהם יעבדו גם באוטומה... אבל יכול להיות שיהיה לי מעט קושי ללבוש שמלה או חצאית של לוליטה בלי נפח, כי יש לי אובססיה קלה לנפח "מושלם". P;

innocence

New member
גם באוטומה יש את זה,

וגם בלוליטה יש גזרות אמפייר וכאלו, אבל אני יכולה להבין את הקטע של "לא להתפשר".

innocence

New member
גם אני אתפקד...

שם: גאיה גיל: 24 מאיפה: השרון סגנונות אופנה אלטרנטיבית מועדפים: כולם מכירים אותי בגלל הלוליטה, אבל אני אוהבת הרבה סגנונות. מעצבי אופנה/חנויות אהובים: הממ. משתנה מקולקציה לקולקציה, אני מניחה. פריט לבוש שלא תוכלו להפרד ממנו: גרביים! מוזיקה מועדפת: כל מיני, הרבה מטאל וגותי ויפני כלב או חתול: חתול, כמובן. פייסבוק/מסנג'ר/יונת דואר: יש מוטו לחיים: יהיה בסדר. ולסיום תמונה: אין לי ממש תמונות על המחשב הזה, והרשת לא עובדת.. אז הנה כזה.. סתם משהו.

למעלה