עדכונים

HanAn189

New member
אין לי שמץ

אני בטוח שזה מהטיולים שהיא עשתה במדינות שבהן היא הופיעה בטור האחרון שלה. אגב, אני חייב לציין שהקטעים הבלעדיים האלה כ"כ מגניבים! אני אוהב בתור מעריץ לצפות בכל מיני צילומים מאחורי הקלעים ומהילדות של ביונסה, כאלה שלא ראיתי לפני כן
לקטו ממש טוב את כל הקטעים היפים והנדירים האלה

HanAn189

New member

HanAn189

New member
ג'ייזי מדבר על הבת שלו ושל ביונסה.

בראיון למגזין GQ, ג'ייזי סיפר שהוא מתכנן להיות שם בשביל ביונסה ובתו, להעניק לקטנה אהבה, תשומת לב ולא רק כסף: "נתינה - זו לא אהבה. להיות שם - זה חשוב יותר. זאת אומרת, אנחנו רואים זאת. אנחנו רואים את זה עם החברה העשירה. הם צועקים בשביל תשומת לב; הם פוגעים בשביל אהבה. אני לא שופט - אני רק אומר מה שאני רואה. הם זועקים לאהבה שהם לא קיבלו בבית, בעוד יש להם הכל. כל הדברים החומריים שהם צריכים ורוצים. לכן אנחנו יודעים שזה לא המפתח." באשר לשאלה אם הוא יעזור בהחלפת החיתולים ג'יי זי ענה: "כמובן כמובן, במאה אחוזים." ________________________________________________________________________ ביונסה סיפרה לא מזמן שהיא וג'יי מבלים הרבה זמן איכות יחדיו: "זה חשוב להעביר זמן איכות עם בן/בת הזוג לפני שהתינוק בא לעולם ואנחנו ממש מרגישים שאנחנו עושים זאת. אנחנו חברים טובים מאוד, ובאמת רצינו ליצור קשר בלתי שביר לפני ההריון." ומה ביונסה אוהבת לאכול בתקופת ההריון
קטשופ. "אני לא יודעת אם הייתם קוראים לזה מוזר, אבל אני אוכלת קטשופ עם הכל. אהבתי את זה לפני ההריון, אבל עכשיו אני לא אוכל דבר בלעדיו פשוטו כמשמעו. ארוחת בוקר, צהריים וערב - אני חייבת שיהיה בקבוק של קטשופ קרוב ליד שלי."

HanAn189

New member
הודעה רשמית לא יצאה,

אבל ג'ייזי דיבר על הבת שלו במגזין וקלי רולנד אמרה שהיא לא יודעת מה לקנות לבת של ביונסה (עד שהיא קנתה לה אמבט ורודה). אין ספק אני חושב

HanAn189

New member
מאש אפ הישרדותי ב-Glee.

העונה השלישית של Glee שרצה עכשיו בטלוויזיה, מתכננת בקרוב לעשות מאש אפ לשיר המפורסם של גלוריה גיינור I Will Survive שישלוב עם I’m a Survivor של דסטיניז צ'יילד. יהיה מעניין

RTur

New member
הדואט של מרי ג'יי בלייג' עם ביונסה כבר יצא

האלבום של מרי ג'יי בלייג' יצא בימים האחרונים ובתוכו הדואט עם ביונסה. הנה קישור לשמיעה ביוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=Ts6H29zSQXM שימו לב, בגלל זכויות יוצרים, כל הקישורים שיש ביוטיוב עם השיר הועלו בפיץ' שונה מהסולם המקורי. יכול להיות שהקולות שלהן ישמעו לכם טיפה מוזר, זה בגלל זה. מה אתם אומרים?

asaf105

New member
ביונסה זכתה בטקס הAMA!

ביונסה זכתה בטקס הAMA בפרס זמרת הR&B! כבוד

למעלה