חדשות ועדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
חדשות ועדכוני קאנטרי

לא פתחתי פינה די הרבה זמן ונערמו לא מעט חדשות. אנסה בנתיים לעשות קצת סדר. אם יש לכם משהו להוסיף, כמו תמיד אתם מוזמנים

LeAnnDylan

Well-known member
ג'ו די מסינה חובקת בן שני

"זה היה יום שיגרתי" אומרת ג'ו די מסינה שאחראית בין היתר על הלהיט Bye Bye "הייתי בצילומים למגזין, עם מייקאפ מלא ועקבים גבהים. היה לי תור לרופא מיד אחרי הצילומים כשהגעתי אליו הוא אמר לי שאני חייבת להגיע לבית החולים ASAP. לא הייתי מוכנה ללדת באותו היום. לא היה עליי שום דבר. לא הכנתי תיק, לא הייתה לי מצלמה מלבד המצלמה בפלאפון, ולא הכנתי שום דבר לקראת התינוק" אחרי כמה שעות, בין אם הייתה מוכנה לכך או לא, הגיח אל אוויר העולם ג'ונה כריסטופר. ילד שני למסינה ובעלה כריס שכבר הורים לנוח בן השנתיים. כמה ימים לאחר שחרורם של האמא הטריה והתינוק החדש, חזרו שניהם בבהלה לבית החולים כאשר הבחינה מסינה כי הילד לא מתעורר לעיתים דחופות מידי וגוון עורו צהבהב. הרופא שבדק אותו אותו והורה לעשות לילד בדיקת דם כדי לוודא שהילד אינו חולה בצהבת. נכון לעכשיו הילד עדין נמצא בבית החולים בבדיקות. החלמה מהירה

blah blah story

New member
נשבעת לכם שחשבתי שהיא כבר עברה את ה 60

ממש הופתעתי. שיהיה להם במזל טוב

LeAnnDylan

Well-known member
היא לא רחוקה משם

בכל זאת, אישה של דרורית... היא צריכה להצדיק את המעמד...

LeAnnDylan

Well-known member
סינגל חדש לאיליי יאנג בנד

אם השם איליי יאנג בנד עדין לא אומר לכם כלום הגיע הזמן שתתרגלו. הם טובים, הם חזקים והם כאן כדי להישאר. הנה הסינגל החדש שלהם Even if It Breaks Your Heart שיר ממש נחמד עם קצב טוב שהולך לעשות חייל במצעדים. שלא תגידו שלא שמעתם.

limors2

Active member
הגרסה המקורית של השיר יותר טובה!

אבל גם זו נחמדה. אייטונז הוציאו את הקליפ להורדה חינמית לפני כמה שבועות ותכננתי לשמור אותו, אבל איכשהו בפירמוט הוא נמחק ולא אכפת לי ממנו מספיק כדי להוריד אותו מחדש

LeAnnDylan

Well-known member
לא מכירה את הגרסה המקורית

נעזרתי ביוטיוב. אהבתי יותר את הגרסה של איליי. אולי כי היא הראשונה ששמעתי.

LeAnnDylan

Well-known member
בראד פייזלי חוטף "סקוטי פיבר"

ביבר פיבר? מי שמע על זה בעולם הקאנטרי. אצלנו מקבלים סקוטי פיבר. סקוטי מקרירי זאת אומרת. ומה זה אצלנו? אנחנו לא לוקחים בעלות על הטירוף הזה. אבל בראד פייזלי שפתח את סיבוב ההופעות החדש שלו עם סקוטי מקרירי ודה בנד פרי כמופעי חימום לא יכל לרסן את ההתלהבות שלו כשזה הגיע לסקוטי. שמישהו יסביר לו שלהעריץ ילד בן 9 ששר בקול של גבר בן 60 זה לא מגניב! אל תתפלאו אם לפני שיסתיים הטור הזה נקבל דואט אחד לפחות בין השניים...

LeAnnDylan

Well-known member
וידאו חדש לגלוריאנה

גלוריאנה, הלהקה שהייתה ההבטחה החמה של עולם הקאנטרי לפני שנתיים שכבר הספיקה להיפרד מחברת להקה אחת בפרידה מתוקשרת בשנה שעברה, עומדת כרגע על מנין של שלושה חברים ומשחררת סינגל חדש לאוויר העולם שנקרא Kissed You Good Night הסינגל מזכיר קצת את רוחו של Just A Kiss של ליידי אנטבלום במובן של משמעות הנשיקה האחרונה לפני שעוזבים. נראה שעכשיו כשהם נותרו שני בנים ובחורה הם ממש מנסים להיכנס למשבצת הליידי אנטבלום החדשים. מה אתם חושבים על השיר? יש להם סיכוי?

לא ידעתי שהם העיפו את הבלונדה. אני בהלם. טוב נו, שיהיה גוד לאק! שיר חביב. באמת מזכיר את ליידי א.

LeAnnDylan

Well-known member
אם היית קצת יותר בפורום היית יודעת את זה..

או אם היית עוקבת אחרי דראנקן מרטינה

למעלה