חדשות ועדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
סינגל חדש לאלן ג'קסון

למה זה מענין אותנו אתם וודאי תוהים. ובכן, הוא גילח את השפם שלו בשבילנו
והשיר גם ממש טוב ושווה האזנה. אז קדימה, למה אתם מחכים. לסינגל קוראים So You Don't Have to Love Me Anymore מה דעתכם עליו?

LeAnnDylan

Well-known member
ליאן ריימס עושה קעקוע חדש

זוכרים שלפני פחות מ-5 שנים כשליאן נשאלה על ידי מעריץ אם היא אי פעם תעשה קעקוע או פירסינג, היא הזדעזעה ואמרה שהיא לעולם לא תחלל את גופה בצורה הזו? אז וול, מסתבר שמים רבים זרמו בירמוך מאז... אומנם לפירסינגים היא עדין לא נכנעה והיא משום מה משוכנעת שכל הקעקועים שלה הם נורא נשיים ועדינים אבל צריך להסביר לה שגם אם קעקוע הוא עדין ונשי הוא עדין קעקוע ואם תמשיכי לקעקע את עצמך אחת לשבוע כמו איזה פרה בדרך לשחיטה באיזשהו שלב זה יפסיק להיות נשי ועדין. אניווי, הקעקוע החדש על כף רגלה הימנית של ליאן אומר "the only one that matters" והיא מספרת שאין לזה משמעות נרחבת או משהו זה פשוט משהו שבעלה (אדי סיבריאן) אמר לה בחופשתם האחרונה וזה היה נשמע לה חמוד. וטפ?! ואם כבר אדי וקעקועים, מסתבר שאת כל הקעקועים שלה היא עשתה בהשראתו או שמא בגללו. הקעקוע המטופש ביותר שהיא תצטרך להסתובב איתו הרבה זמן אחרי שהם יפרדו [|הלואי|] זה הקעקוע עם האות E על הקמיצה שלה מתחת לטבעת הנישואים. לאדי אגב יש את האות L על הקמיצה שלו. הו וול לפחות בדרך לקבלת גט משותף הם יקפצו יחד למכון לייזר וימחקו את הקעקועים המפגרים האלה יחד בבילוי זוגי אחרון. ליאן פירסמה תמונה של הרגל המקועקעת [והמאוד לא פוטוגנית] שלה בטוויטר אחרי שמעריצים רבים ביקשו לראות את הקעקוע החדש עליו היא דיברה. כשנשאלה שם האם זה כאב היא ענתה "ממש לא! כנראה כשרוצים משהו ממש, זה לא כל כך כואב. הייתי ממש מופתעת לגלות שזה לא כאב בכלל." כן? ואם אני ממש ממש רוצה שתיפרדי מבעלך היצור ותחזרי לדין המדהים זה גם לא יכאב? [לך ז"א. לי מאוד כואב לראות אותך מדרדרת בצורה כזו כבר כמה שנים
] ועוד קצת חדשות ליאן – בשנה שעברה עברה ליאן לדירהחדשה בשיקגו לטובת צילומי הסדרה Playboy Club של אדי, בעלה. התוכנית כבר הספיקה לרדת מהמסך אבל לליאן שידעה מראש שהשהות בבית תהיה קצרה לא הפריע לרצות לשפץ את הדירה החדשה ולעצב אותה בצורה מרשימה גם אם זה למספר חודשים בודדים. לשם כך הזמינה את מעצב הפנים האהוב עליה ג'ונתן פירס [שעיצב עבורה את ביתה לוס אנג'לס כמו גם את הבית בנאשוויל] שיש לו גם תוכנית טלוויזיה שנקראת Interiors, Inc. ג'ונתן הסכים לסייע ושאל את ליאן אם היא מעוניינת להופיע בתוכנית שלו, היא אמרה Done ואת התוצאה הסופית של העיצוב תוכלו לראות בפרק פתיחת העונה של התוכנית. הנה קישור לצפיה בפרק אונליין - http://videobam.com/EVnzo

זה אינטרנט שבעיקר מיועד

למגזר החרדי, יש שם מסלולים שונים שאפשר לווסת בהתאם לרמת החשיפה באינטרנט. המסלול הלייט ביותר הוא מסלול שחוסם אתרי הימורים, סמים, פורנוגרפיה ואלימות. המסלול הקשה ביותר לעומת זאת (יש גם ביניים) והוא רק אתרים תורניים. אני הייתי לגמרי בעד, גם המחיר טוב וגם יש ילדים בבית. אבל זה חוסם כל כך הרבה דברים שלא בהכרח מזיקים ( כמו תמונה של פיית' היל בביקיני
). זה מסנן גם המון תוצאות בגוגל וביוטיוב, כולל תגובות! אני אוהבת תגובות, כל פעם אני צריכה לפתוח בשבילם חלון חדש

LeAnnDylan

Well-known member
וטפ?! מה אנשים עושים בלי פורנו?!

האינטרנט הזה לא לרוחי בכלל!!@!#|הא|

West Doll

New member
זה החברה של אבא של ידיד שלי.

הם דוסים
אבל טחונים מהתחת

LeAnnDylan

Well-known member
בלייק שלטון ודיוויד נייל בדואט

לאחרונה בלייק שלטון נהנה להזמין אורחים מיוחדים לבמה לשיר איתו דואטים. האחרונה הייתה קלי קלרקסון שבלייק הזמין אותה לשיר איתו את Don't You Wanna Stay הדואט שלה עם ג'ייסון אלדין. הפעם הזמין בלייק את דיוויד נייל לשיר יחד איתו את הלהיט שלו Let It Rain. מה דעתכם על הדואט?

LeAnnDylan

Well-known member
חדשות רעות לבלייק ומירנדה

אביו של בלייק שלטון, דיק שלטון נפטר לפני כחודש. מופעים שנמכרו כבר של בלייק ומירנדה נדחו בכמה שבועות כדי לאפשר לזוג להתאבל. לא עבר שבוע מאז מותו של דיק שלטון ומירנדה למברט קיבלה חדשות רעות נוספות- אחד מחבריה הטובים שהכירה כשהייתה בכיתה ג', מארק אדאמס, נהרג בתאונת דרכים. לאחר מכן מירנדה כתבה: "את חברי מארק אדאמס הכרתי כשהייתי בת 9. הוא היה אדם נהדר. הוא עכשיו בגן עדן עם אביו. בבקשה הרימו טלפון לחבריכם, במיוחד אלו שלא דיברתם איתם זמן מה או כאלה שהקשר בניכם קצת התרופף ותאמרו להם שאתה אוהבים אותם. זה כל כך כואב כשזה מאוחר מידי לעשות את זה". אם זה לא הספיק למירנדה, השבוע נפטרה הכלבה שלה דיקסי שהייתה איתה מאז שהייתה ילדה
בחדשות בלייק ומירנדה אחרות וקצת פחות דיכאוניות –
הסינגל God Gave Me You של בלייק הגיע למעמד פלטינה
|קידמה|הפרק של מירנדה למברט בחוק וסדר מדור פלילי ישודר בארה"ב עוד 4 ימים [8 בפברואר]
בלייק שלטון יחבור לעמיתו לתוכנית The Voice, סי לו גרין לטובת דואט. השנים הביעו רצון משותף לעבוד על שיר יחדיו. סי לו הבטיח שזו תהיה הפתעה עבורכם לגלות כמה טוב זה יכול להישמע ואז הוסיף, למעשה אנחנו עובדים על שיר יחד כבר עכשיו.
עוד בגזרת The Voice אדם לוין גער בבלייק על כך ש"שרתי את Honey Bee הזה כל הקיץ. זה נדבק לי לראש כמו מחלה. תודה רבה על זה בלייק. יו סאן אוף א ביץ'!"
ואיך אפשר להזכיר את המנטורים בלי כריסטינה אגילרה שהביעה רצון עז לבצע דואט דווקא עם אשתו של בלייק, מירנדה למברט ואמרה שיש מגעים משותפים ליצירת דואט משותף. מענין...
כמו כן בימים אלו החלה מירנדה לצלם את הוידאו לסינגל השני שלה מתוך אלבומה הרביעי Four The Record, הסינגל Over You נכתב על אחיו של בלייק שנהרג בתאונת דרכים כשהיה בן 15. בלייק ומירנדה כתבו את השיר יחד ומירנדה מספרת שהיא בוכה בכל פעם שהיא מאזינה לשיר. הסיבה שבלייק לא שם את השיר באלבום שלו היא מכיוון שהוא לא מסוגל לשיר אותו, כך הוא טוען לפחות. "זה השיר הכי אישי שכתבנו אי פעם כזוג" אמרה מירנדה. אני מחכה מאוד לתוצאה הסופית.
כמו כן, בלייק ומירנדה הקליטו את השיר America the Beautiful לכבוד הסופרבול. חלק קטן מהדואט ניתן לשמוע בקישור הנ"ל.
לפניי יומיים בלייק התארח אצל ג'יי לנו. הנה חלק מהראיון

LeAnnDylan

Well-known member
העליתי לכם את הראיון המלא של בלייק אצל לנו

העליתי בהתחלה ליוטיוב אבל בגלל שזה לנו הם ישר מורידים |הא| אז העליתי לפליקס ולצערי זה לא נתן לי להעלות הכל בחלק אחד כי זה שוקל יותר מהמגבלה שלהם אז בשני חלקים: הראיון - http://flix.tapuz.co.il/v/watch-4046496-.html ההופעה - http://flix.tapuz.co.il/v/watch-4046509-.html הראיון ממש משעשע

תנחומיי לשניהם

אני אצלצל אליהם יותר מאוחר ואשיר להם איזה שיר אבלים. בנוגע לחדשות הטובות- דואט של בלייק וסי לו? זה יהיה מעניין. אבל מירנדה וכריסטינה? אמג! הזוי ברמות. הראיון אצל לנו-
קמצנים, מה נראה להם שיש להם רק טלויזיה אחת?
אמג הוא בכה ב"היומן"? חמוווווווווווווווד
ההופעה-

לגבי הדואט עם סי לו, נשמע מגניב! כנ"ל לגבי מירנדה וכריסטינה, יהיה כיף לשמוע.

למעלה