סטרייקפורס - טייט נגד ראוסי !

מספר הנחות

1.אשה נשואה, אחרי קריירה ספורטיבית מקצועית,
אני מניח שתתפנה לחיי משפחה וכמה ילדים.
2.ראית בארץ אי פעם ספורטאי מכובד בתחום אחד,
שמנסה תחום אחר ועלול לא להצליח?
אין את זה במנטליות לדעתי.
3.הספורט עדיין לא מספיק מפותח בשביל שהוא יקרוץ לחבר'ה לעבור תחום.
4.הצעירים יותר שאיתם אני בקשר, פוזלים לכיוון, במיוחד כי יש פוטנציאל לתגמול כלכלי, מה שלא מקבלים בג'ודו.

moriarty

New member
אבל הוא כתב "בוודאות"

לגבי הנימוקים -
1. מצד אחד קשה להתווכח, מצד שני היא ספורטאית מקצוענית, סביר להניח שהיא אוהבת את התחום, ואם יש לה אפשרות להתפתח בו ולהרוויח אז יתכן שזה מעין קידום עבורה.
2. לא ראיתי בארץ, זה גם נדיר מאד בחו"ל, אבל התחומים קרובים יחסית, וישנם רבים בתחום הג'ודו שעוברים ל-MMA.
3. בארץ לא, אבל היא לא מוגבלת ל-MMA בישראל.
4. איך זה נימוק נגד הליכה ל-MMA?

שורדת90

New member
הקרבות הללו מלפני 6 או 7 שנים

שים לב: האליפות שראוסי ושליזינגר התחרו היא עד גיל 20. רונדה ראוסי היום בת 25 שנים+חודש+ארבעה ימים. ביומולדת שלה בראשון לפברואר אמא שלה לא הכינה לה עוגה כדי לא לפגום בירידה במשקל לקראת הקרב עם טייט. אמא של רונדה היא אישיות מאוד מעניינת פסיכולוגית ספורט ובעצמה הייתה אלופת העולם בג'ודו. המלכה רונדה ראוסי היא מכונת מלחמה משוכללת, נכון? היא ראויה להערצה שהגיעה למה שהגיעה למרות שלושה משברים קשים בחייה.

AmitNHB

New member
דעה על טייט מול ראוסי

דאמן, איזה ביצים יש למישה. אני לא מבין איך היא שרדה את הארמבאר הראשון אבל אחרי מה שראוסי עשתה לה שם בסוף רציתי לבכות... אבל לא היה ספק מי היא האתלטית הטובה מבין השתיים. תכלס, כל מה שראוסי אמרה בטראש היה נכון (חוץ מיזה שהיא יכולה לנצח גם את ה BF של טייט...) ג'ודו ברמה אולימפית >>>>> היאבקות ברמה של תיכון ותכלס, היא עשתה את כל מה שמישה עשתה ב 6 שנים ב 6 חודשים. מצפייה בקרב הזה לא היתי מנחש שמישה היא הלוחמת עם הניסיון. היא פשוט שיחקה ישר לידיים של ראוסי וכנראה בגלל שלא באמת היה לה הרבה מה להציע. אם הקרב הזה היה נערך בעוד שנתיים, זה היה נראה כמו הקרבות של סייבורג. speaking of which, אני דוקא היתי רוצה לראות את ראוסי מול קרנו כי בשלב הזה לדעתי סייבורג תרצח אותה. חוץ מיזה שקרנו\ראוסי יהיה קרב ענק במושגים של הייפ.

YardenBu

New member
נראה לי שקראנו כבר לא תחזור

עברה התקופה שהיא הקציבה לעצמה בראיונות קודמים ואין ממנה סימנים.
לדעתי קונן תוכל לקחת את ראוסי בקלות יחסית, יש לה גראפלינג מעולה והיא גם סטרייקרית לא רעה. גם לקאופמן יש סיכוי. היא טובה בהרבה מימדים, אבל יכול להיות שהיא איטית מדי לראוסי. הייתי רוצה לראות איך ראוסי מתמודדת עם קרמוש. יש לה חרא bjj אבל היא שדה רצינית.

גיא ע

New member
קאופמן קטנה די וחד מימדית מדי בשביל לנצח

את ראוסי, אם היא לא הצליחה מול קונן, יהיה לה קשה יותר מול ראוסי.
לקונן יש סיכוי גדול יותר ואני מודה שהופתעתי מאוד מהניצחון של טייט על קונן.

YardenBu

New member
נראה לי שקונן חשבה שזה משחק או אימון, אחרת

אני לא יכולה להסביר את מה שקרה שם... קאופמן באמת קטנה, אולי אפילו מתאימה יותר ל125, אבל היא לא חד מימדית. ברור שאם זה יגיע לקרקע ראוסי תיקח, אבל יש לקאופמן את הtdd הכי טוב במחלקה, והיא ממש חמה על הקרב הזה. יהיה קרב טוב, אני לא מהמרת עליו. קונן תאכל אותה בהליכה, היא גדולה ל-135 ויש לה יותר נסיון מלראוסי וטייט ביחד . אני לא בטוחה שראוסי הייתה ממהרת כל כך ל135 אם קונן עדיין הייתה שם. באפריל קונן תילחם שוב ב-145 ולא בסטרייקפורס, אז קשה לי לראות את הקרב הזה קורה בכל מקרה...

mbenyaacov

New member
סייבורג תרצח חצי מהגברים במשקל שלה

הבחורה כבר שנים על סמים והכוח שלה לא (א)נשי.
אני מניח שבלי סמים היא תהיה פגיעה בסדרי גודל.
היא די מזכירה לי את כל הטירוף שהיה משחיניות מזרח גרמניה לשעבר. הכל היה בולשיט. עד היום קריסטין אוטו הגדולה סובלת מנזקים בגלל הסמים האלו.

לראוסי יש סיפור חיים מאוד טראגי למי שלא יודע.

רונדה נחשבת ל"פייטרית" אימיתית הן על המזרן והן מחוצה לו. בעברה נאלצה להתמודד עם סיפור חיים לא פשוט. היא סבלה מעיכוב שפתי, בגיל 8 התייתמה מאביה (שהתאבד לאחר שנלחם במחלת דם קשה) והצליחה להתמודד בהצלחה עם בולמיה. היא מתייחסת לעברה, כשאני שואל אם הקשיים לאורך הדרך השפיעו עליה "כן בהחלט" אומרת, "ברגע שאתה יודע שאתה יכול לעבור הכל (הזמנים הקשים), אתה מוכן להעז לעשות כל דבר". בנוגע לעבודה פסיכולוגית מספרת על הקושי להיעזר במישהו אחר מאימה (אשר בעצמה אלופת עולם אמריקאית בג'ודו): "אמא שלי היא פסיכולוגית, הרגשתי שכל מי שלקחו אותי אליו אי פעם הוא פחות חכם ממנה, כך שלא הצלחתי להיפתח איתו". היא גם מספרת על הדרך שהתאימה לה לאורך הדרך "בעיקר דרך כתיבה, הצלחתי להתרכז בעצמי".

ravens

New member
מישה טייט שיחקה לידיים של רונדה

בגלל שרונדה נכנסה לראש של מישה ,מישה הגיעה לקרב טעונה רגשית והסתערה על רונדה. אם היא היתה מכה ובורחת ,מכה ובורחת ,אז אולי היה לה סיכוי ,אבל להסתער בטווח נגיעה עליה. ואם מדברים על רונדה שמשווים אותה לסונן בדיבורים הנה קטע וידאו של שניהם ביחד http://www.youtube.com/watch?v=km_yWuFkQGM

גיא ע

New member
אגב, לא דפוקים סטרייקופורס בשידור שלהם?

אמרו את התוצאות של הקרבות המוקדמים וספיילרו לכל מי שתכנן לראות.

danielmo1

New member
ת'אמת שלא

כמו שלא יגידו כמה נגמר בדרבי אחרי שהוא נגמר

אצלנו נהוג לא לומר כי מה לעשות אנחנו באיחור והשעות לא נוחות
אצלם זה בלייב אז אין מה להסתיר מי שפספס בעיה שלו

למעלה