8x06

james p

New member
אהבתי את מה שכתבת

או יותר נכון איך שכתבת. לדעתי לאווה יש בהחלט יכולות קומיות איכשהו פה יש לי טענות אליה ואני אכתוב את זה בהמשך בחפירת הפרק שלי.

מפרשיות

New member
שלום חדשה ומכורה

אני לא מצליחה להבין מה לינט מחפשת עם טום. די מספיק. נכון 20 שנים הן הרבה זמן, אבל ראבאק כל החיים היא התיישרה לפי החליל שלו. נכון היא שתלטנית, ולא מוותרת, אבל לינט נשארה בבית הרבה שנים לגדל ילדים, בזמן שהוא בנה את עצמו ובנה קריירה, היא הרבה יותר מוצלחת ממנו והייתה מגיעה הרבה יותר רחוק ממנו, אם לא הייתה נשארת בבית. גם שיצאה לעבוד עזבה את הכול כדי להגשים את החלום שלו לפתוח מסעדה. הפרידה ממנו תעשה לה רק טוב, ונראה שגם הפרידה ממנה עושה לו טוב, והוא מפסיק להתחבא מתחת לסינר שלה. כבר שמונה עונות אני שואלת את עצמי מה היא עושה איתו? יש לה מספיק תינוקות. ובאשר לגופה, בן הזוג שלי בטוח שזה מייק שהוציא אותה. ואחרון החביב, אני לא יכולה לסבול את המבטא האוסטרלי של החבר של רנה, חצי מהפרק אני מנסה להבין מה הוא אומר. יוחזר המבטא הבריטי איפה ג'ימס בונד של סוזן?

א ר י ק ל

New member
3 דברים :

1. וולקאם. 2. אהבתי את המחשבה על מייק שהוציא הגופה. אהבתי את התפנית ואת החשיבה היפה, אך מצד שני - אם הוא הוציא אותה אז איך מתנהלת חקירה בקשר למציאת גופה במשרדו של צ'אק הדוחה ?! 3. מבטא זה מעולה, (במיוחד בריטי), האוסטרלי קצת מציק. אך זה שקסי !

דפJה

New member
מבטא אוסטרלי?

את מתכוונת כמו של ד"ר צ'ייס מ HOUSE? אני מתה על זה!

snavgm

New member
ברוכה הבאה!ולגמרי מסכימה על לינט!

אז ככה.. (ואנחנו צריכות להיזהר במילותינו- שלא נחסם שתינו על ידי מנהלת הפורום ..שגם ככה במצב נפשי מעורער ועצבני על הכותבים של דספרט ומארק צ'רי שהעיזו להפריד בין לינטום.. אבל HAVING אמונה חזקה בזכות היסוד שלנו לחופש הביטוי.. אני אעיז ואמר את דעתי..
) 1. אני מה-זה מסכימה עם כל מילה שכתבת לגבי לינט. אני גם כבר עונות שלמות תוהה מתעצבנת ושואלת- מה לעזעזל היא עושה איתו? תקועה עם התינוק המגודל הילדותי הזה- ואני בטוחה שחייה יהיו יותר טובים בהרבה בלעדיו! והגיע הזמן שתעיז לחפש גבר ברמה שלה- ושתלמד קצת על מערכת יחסים שיוויונית שבה יש גבר מולה ולא רק איזה ילדון תינוקי שהיא שולטת בו ביד רמה (כמה קל ונוח..) אגב- צ'אק פנוי.. הנה התמודדות טובה עם גבר חזק ובוגר. יאללה לינט- הגיע הזמן לנסות קשר בוגר! 2. גם לטום מגיע בת זוג ולא רק אמא שתלטנית בתור בת זוג שהיא מעליו. ולכן הפרידה טובה גם לו- אבל ג'ין היא שוב כמה ליגות מעליו.והוא שוב ירגיש בקרוב קטן ופתטי. אז יאללה טום- לחפש אישה בליגה שלך- לא יותר מדי חכמה מוכשרת וחזקה. 3.המבטא האוסטרלי של בן- מז ע ז ע!! ובכלל הוא די דוחה ומזעזע! מאז קית' החצי עבריין- לא היה תוספת גברית כ"כ מיותרת. וגם אני לא מבינה מה הוא אומר. וגם מה הוא עושה בסידרה בכלל. והקשר שלו עם רנה- הזוי וחסר הגיון. 4.ןלסיום בעיני הגופה- כיוון מעניין. אבל למה מייק? מה ולמה ?

מה?

צ'אק???? הוא פשוט מזעזע. לא הייתי מאחלת לאף אחד להיות במערכת יחסים איתו. הוא אדם רע עם תפיסת מציאות מאוד שנויה במחלוקת.

snavgm

New member
אבל זה רק מהפרק האחרון

עד אז הוא היה אחר. לא ברור לי המהפך שעשו לו- מה זה? לאן נעלם צ'אק המקורי?

לא חושבת שזה מהפרק האחרון

כל החשדנות שלו בברי, ההבעות, כל האמירות על זה שהוא לעולם לא רוצה להיות שוב אותו גבר קנאי שהיה ועוד... כל אלו דברים קטנים שבעיניי מסמלים את היותו אדם מסוכן ורע לב.

james p

New member
ברוכה הבאה!!!

אגב כשאמרת ג'יימס בונד של סוזן התכוונת לדאגריי סקוט מעונה 3? מאוד אהבתי אותו.

עקרות

טוב, חזרתי מחו"ל והשלמתי את כל הפרקים. סיכום קצר - עליי לציין שהסדרה ממש הידרדרה. חוץ מברי - ברי הורסת! העלילה של העונה חלשה מאוד ולדעתי לא מספיקה לסחוב סדרה. הדמות של גבי הפכה פשוט לבלתי נסבלת, לינט מעייפת במקרה הטוב ופתטית במקרה הרגיל, סוזן הרשימה אותי בפרקים הראשונים אבל עכשיו שוב חזרה להציק. אפילו רנה לא מצילה את המצב. טוב שזו העונה האחרונה.

james p

New member
אז בקטנה

טוב כבר ממש מאוחר מכדי לחפור והכל האמת שאני חולה מאמצע שבוע שעבר. הבטן שלי מתפוצצת מכאבים ועכשיו יש לי גם שלשולים. הרופא משפחה שלי (שהוא בעצם הרופא ילדים שלי שאני ממשיך ללכת אליו מילדות) לא מצא אצלי שום בעיה אחרי שהוא מישש לי את הבטן ודגדג אותי. אז התקשרתי לאיזה פנימאי שאני מכיר מהבית חולים והוא אמר לי שמסתובב עכשיו איזה וירוס כזה והוא ממושך! ! ! קיביניאמט אני מתחרפן ממש. אתמול טיפסתי על הקירות מכאבים. בכל אופן: אין מה לומר כל הקטע הזה של החבאת הגופה לא היה ממש הגיוני מלכתחילה. זה היה הגנה עצמית והסדרה לא סיפקת תשובה טובה למה זה הגיע למצב שבו הם צריכים כביכול לכסות על עצמן כשותפות ברצח כשמדובר בגנה עצמית שלא אנס אמיתי. במקרה של מרי אליס זה היה מורכב כי אשכרה רצחה מישהי ולא מתוך הגנה עצמית. זה היה מורכב יותר כי זה היה עם המשפחה שלה והיא רצתה לשמור על הבן שלה והמשפחה שלהץ שם זה היה מובן ומורכב. כאן אין כאן שום דבר. אני מאוד אוהב את כל העלילות שבאות כתוצאה מזה, כל הניסיונות להסתיר כל ההשפעות של זה על האנשים אבל כשחשובים אחורה על ממה הכל נגרם זה פטתי לגמרי. לסיכום אין מה לעשות הרעיון מגושם מאוד. ואין לנו אלא להנות ההסטוריליינס האפשריים שאפשר להנות מהם. אני מאוד אוהב שקרלוס אלכוהוליסט וזה פוטנציאל אבל כפי שכתבתי בפסקה הקודמת ממש קשה לי להזדהות איתו ועם הסיבה לאלכוהליזם כך שזה קצת מעצבן אותי. מה שעוד יותר מעצבן אותי זו גבי. איכשהו היא תמיד הייתה יותר מורכבת בעונות האחרונות וראינו אצלה סטויליינז יותר טובים כמו החברות עם אנג'י בולן בסוף עונה 6. ההחלפה של הילדות בעונה 7. כאן זו מין חזרה לגבי של עונה 1 וללא מודעות עצמית. אפילו אז הייתה לה יותר מודעות עצמית. היום היא נורא לא מבינה את קרלוס. אנחנו רואים אצלה המון התנהגויות לא ממש בוגרות וזה חבל. ציפיתי מגבי שהייתה ענייה ומכוערת בעונה 4 שעברה טראומות של הפלה ושל איבוד ילדה וגידול שתי בנות שהחיים ירככו אותה קצת. אבל בכל הקשור ליחס שלה לאמהות בבית הספר בפרק הקודם ולקרלוס ומה שהוא עובר עכשיו ממש החזירו את גבי אחורה ולא במובן הטוב. כן היא עדיין קומית ועדיין מצחיקה וכל הקטע עם הצפרדעים היה משעשע אבל זה הרגיש לי כתיבה מרושלת של תסריטאים שלא מתאמצים. "אהה יש לנו שחקנית קומית כמו אווה לוונגוריה, איזה מגניב יהיה אם נראה את כוסית על עקבים כמו אווה רודפת אחרי צפרדעים וצורחת מהם..." מאוד לא יפה!!! ברי הייתה בסדר גמור. למרות שלא היה כאן מורכבות. היא הייתה נהדרת בכל היוזמות שלה אבל כשאני חושב שהיא זו שהסתירה גופה שבכלל לא היה צריך להסתיר זה הורס את הכל. כפי שאמרתי צריך פשוט להתעלם מהפרט ה"קטן" הזה.... סוזן- היה נחמד וחביב ומשעשע. מעניין לאן כל זה ילך עם כל ה"אומנות". לא ממש מפעים אבל גם לא ממש נורא. וסוזן הייתה נראית חמודה ומטופשת להחריד עם התחפושת שלה... לינט- הייתה החלק שהכי אהבתי וכפי שחפרתי על זה ברשומה נפרדת על לינט עדי ומה שבינהן. אני נורא מבין אותה ונורא כואב לי על מה שהיא עוברת. אנחנו רואים לשם שינוי בעל שעוזב את אשתו ולא מתעסק עם בלונדיניות בנות 20 מנופחות חזה אלא עם אישה בשלה משכילה ומבוגרת. אני רוצה את לינט עם גבר כזה ובהקדם!!! איפה איזה תסריטאי טוב שיכתוב לנו איזו דמות גברית לעניין שתוציא מלינט חומרים טובים!

למעלה