8x07

snavgm

New member
OMG

this isn't art it's aconfession מה נהיה מצ'אק כזה מרושע ונקמן?!!

א ר י ק ל

New member
פרק 7 , אז ככה :

+ "סאמוונס בי'ץ" - גבי רואה את ייעודה בכלא.... + "קוקו קרייזי" - תיאור מדוייק של סוזן. + "את תלכי לבית ספר -איתי-" רנה שוב מוכיחה לנו מיהי ! + "איטס ניו" - כושר האילתור של גבי. + תמיד, אסל תמיד הערצתי את ברי על כושר הקלילות שלה, אל כושר האילתור , הביטחון והתושייה. היא מהממת. + + + לכולכם נמאס מהסידרה... אכן, היא באמת לא כמו שהייתה פעם, עכשיו הכל דביק ולעוס. אך עדיין - זה כל כך כיף לצפות כל פעם מחדש, תגידו מה שתגידו , אני מת על זה, למרות הכל יש כל כך הרבה רגעי חן ומצבים מצחיקים, או משחק שנון, או בעירת הסקרנות שלנן. ואני מתמוגג מהצפייה ! ע ד י י ן .

טוב

לטס סטארט! אני רוצה להתחיל פעם ראשונה עם... לינט!
לא בשביל עדי אבל גם
נשבר לי הלב!! שברו לי את הלב הפרק! הצליחו להרוס אותי כמו עם החלום של לינט על מארי אליס עם הסצינה ברכב עם פני.. זה היה כואב! אני בטוח שאם אני נשברתי והזלתי דמעה, עדי בטח הסתגרה כל היום בבית! פעם ראשונה ממש גרמו לי לשבת ולחשוב על כל הפרידות של אנשים כשמעורבים ילדים ואז משחקים בהם בשביל להתנגח אחד בשני.. לראשונה ראינו את לינט למעשה מוותרת במלחמה שהיא יכולה לנצח בה די בקלות! וזה סימן לשינוי הפנימי שעובר עליה. מדהים! איך אני אוהב שרנה כל הזמן נמצאת בטווח קליטה לכל מה שקורה עם לינט ומגיבה במיידי
ברי ברי שחקנית נהדרת! ראינו הפרק דמות שמתמודדת עם כל כך הרבה, וואי כשהיא כמעט התמוטטה אחרי צ'אק ממש הרגשתי את ההתפרקות הזאת! שוב, לא אוהב את המהפך מהגבר הסקסי מתוחכם השונה של צ'אק לנקמן האדיוט האלים והמפחיד. זה לא מסתדר לי. לא מצליח לקלוט את זה. אני שמח שהאוסי הגיע והציל אותה ודיבר לצ'אק והפגין כוחניות. אני עוד יותר אהבתי שוויתרו על הרבה בועות סבון כשברי רצה את הקבר הפתוח והתיישבה שם וחשפה את הסוד בלי הרבה בעיה.. גבי טוב נו וואט אלס איז ניו. זה היה משעשע לפרקים וזהו. איך פשוט החליטו לקחת את האמהות הגרועה של גבי ולהפוך את זה לסימן ההיכר שמלווה אותה ואותנו כל פרק מאז שהילדות האלה הגיעו לעולם. מעצבן אותי שסיליה הזאת, שדובי משחק יותר טוב ממנה, תקועה בסדרה הזאת בלי להוציא מילה!! זאת בטוח ילדה של מישהו בהפקה, אחרת אין מצבבבבב שהיא התקבלה על בסיס כשרון כי אין בה פשוט שומדבר מיוחד!! סוזן בנו לנו את הציור הזה כבר כמה פרקים וכל כך ציפיתי לו וחשבתי שאנחנו הולכים לראות ציור מתוחכם ולא תמונה ברורה כל כך של מה שקרה.. נו באמת!! למרות הדעיכה של הכתיבה העונה, ציפיתי ליותר! לציור שידהים אותי ברמת מתוחכמותו! כל הבנות וול!! ההתפרצות במטבח של ברי עם ההרמת כוסית היתה פשוט דרמה במיטבה! אהבתי איך שהכל התנהל והמעברים בין חשיפה לחשיפה וסופסוף יש התפרצות והתפרקות של ה"ברית"! זה בהחלט כיוון מעניין ומותח! 2 ט'אמבס אפ! סה"כ פרק טוב מאוד! ממש רגע לפני שהודעתי רשמית על הפסקת הצפיה, אני עכשיו כן מעודד וכן מסקרן אותי ההמשך!

עוד משהו

הקטע שהכי הרג אותי מצחוק ושמתי בלופ זה המטבח של ברי שסוזן מגיעה נרגשת לספר דברים חדשים והן כבר חוגגות את הניצחןו ואז עם הזיוף הקורע: "לינט: וואט?" ברי:"יור קידיינג" ואז גבי: גט אאוט אוך טאוןןן!"
יואוו כמה צחקתי מזה!!!

snavgm

New member
עם כל מילה

רק ראיתי הלילה.. ועייפה מדי לחפור אבל לגמרי איתך- לא יכולתי לנסח BETTER אבל רק כמה מילים -
לינט- הקטע עם לינט באוטו- שבר לי את הלב. ובניגוד אליך= שזה גרם לך להבין כמה גירושים מורכבים עם ילדים אני רואה את זה כל הזמן סביבי- עם כל חברי ומכרי המתגרשים+ ילדים מזמן לא היה בדספרט קטע כל כך ריאליסטי ומהחיים. אמיתי. חזק. זה החיים באמת. חיים יחד הרבה שנים. עושים ילדים. מגדלים. מתפרנסים. עוברים מחלות. משברים. אבל לפעמים- מפסיקים לעשות אחד את השני מאושרים. הרגע שלינט מבינה את זה- הוא רגע מהפכני. ממש נגע בי.
לכותבים שכותבים את עלילות לינט וטום. אחרי עלילות מאוסות ושחוקות- עוד הריון..עוד מאבק קריירה סוף סוף סטוריליין עם עומק ואמינות
סוזן- מצחיקה אותי. בקטע עם הציורים שהיא מעיפה - כי זה מה שהוא לא רוצה לראות..
צ'אק- גמני לא מצליחה איך בארוחת ערב אחת עשו לצ'אק מהפך והפכו אותו מגבר חתיך ובוגר ורגיש- לגבר מניאק קטנוני ונקמן, אלים ותוקפני. מאיפה זה הגיע? זה לא ממש אמין. ואני מוחה על אובדן צ'אק המקורי!!
סוזן ו"הציור"- מה זה הציור הריאליסטי הזה? ההודאה באשמה הזזו בצורת ציור? וזה "ה"ציור שהמורה שלה חיכה לו? זה ציור די בנאלי..
חואיטה וסיליה- מה מאכילים את הבנות האלה לעזעזל? איך שומרים עליהם כ"כ שמנות?!!??!
ואפרופו גבי וילדים- שמתם לב איך התאדתה עלילת הבת הביולוגית של גבי לאויר הדליל? איך זה שהיא שכחה? מה אין CLOSURE?
האוסטרלי והגופה- מישהוא מבין למה כ"כ בקלות הוא מוכן להסתכן בשביל ברי?
עלילת המיסתורין- שמתם לב- שממש אין? יודעים מי רצח..למה רצח.. מי קבר.. מי הוציא מהקבר אז איפה עלילת המיסתורין?
ןלסיום- מי כותב את המכתב הזה? אולי הדבר היחיד שטרם גילו לנו.

adii1201

New member
אני לא מסכימה

כאילו אני כן מסכימה, אני בעד לחקור את השטח הזה, אני פשוט מתנגדת עקרונית לכל הליך הפרידה הזה מלכתחילה אז שומדבר לא טוב מספיק בשבילי

snavgm

New member
אני מבינה אותך

את מדברת מהרגש. זה מובן לי אבל מהראש - אני יכולה לומר לך שזה כתוב מבריק. חכם, מרגש. אמיתי. אמין.ורגיש. הסצניות של לינט הפרק היו מדהימות. הקטע שלה באוטו מול מגרש בייסבול היה מרגש וכ"כ עמוק. את חייבת לראות את הפרק. ותנסי רגע לשים את הכעס בצד. תכתבי לי מה חשבת על הפרק- הסצינה.

adii1201

New member
אני לא חושבת שזה כתוב מבריק

שוב, לא ראיתי אתמול, אני לא יודעת בדיוק על מה את מדברת, אבל מה שראיתי עד שהפסקתי לראות לא היה כתוב מבריק בשום צורה אפשרית. זה היה פשוט ניסיון פתטי לגרום לנו לאהוב את הפרידה הזו. זה לא עבד.

Jasper Jasper

New member

העלילה של סוזן העונה פשוט מייגעת.הייתי בטוח שהשפל של הדמות היה עלילת הפורניקיון שלה.תודה למארק שהראה לי כי טעיתי.

למעלה