עם כל מילה
רק ראיתי הלילה.. ועייפה מדי לחפור אבל לגמרי איתך- לא יכולתי לנסח BETTER אבל רק כמה מילים -
לינט- הקטע עם לינט באוטו- שבר לי את הלב. ובניגוד אליך= שזה גרם לך להבין כמה גירושים מורכבים עם ילדים אני רואה את זה כל הזמן סביבי- עם כל חברי ומכרי המתגרשים+ ילדים מזמן לא היה בדספרט קטע כל כך ריאליסטי ומהחיים. אמיתי. חזק. זה החיים באמת. חיים יחד הרבה שנים. עושים ילדים. מגדלים. מתפרנסים. עוברים מחלות. משברים. אבל לפעמים- מפסיקים לעשות אחד את השני מאושרים. הרגע שלינט מבינה את זה- הוא רגע מהפכני. ממש נגע בי.
לכותבים שכותבים את עלילות לינט וטום. אחרי עלילות מאוסות ושחוקות- עוד הריון..עוד מאבק קריירה סוף סוף סטוריליין עם עומק ואמינות
סוזן- מצחיקה אותי. בקטע עם הציורים שהיא מעיפה - כי זה מה שהוא לא רוצה לראות..
צ'אק- גמני לא מצליחה איך בארוחת ערב אחת עשו לצ'אק מהפך והפכו אותו מגבר חתיך ובוגר ורגיש- לגבר מניאק קטנוני ונקמן, אלים ותוקפני. מאיפה זה הגיע? זה לא ממש אמין. ואני מוחה על אובדן צ'אק המקורי!!
סוזן ו"הציור"- מה זה הציור הריאליסטי הזה? ההודאה באשמה הזזו בצורת ציור? וזה "ה"ציור שהמורה שלה חיכה לו? זה ציור די בנאלי..
חואיטה וסיליה- מה מאכילים את הבנות האלה לעזעזל? איך שומרים עליהם כ"כ שמנות?!!??!
ואפרופו גבי וילדים- שמתם לב איך התאדתה עלילת הבת הביולוגית של גבי לאויר הדליל? איך זה שהיא שכחה? מה אין CLOSURE?
האוסטרלי והגופה- מישהוא מבין למה כ"כ בקלות הוא מוכן להסתכן בשביל ברי?
עלילת המיסתורין- שמתם לב- שממש אין? יודעים מי רצח..למה רצח.. מי קבר.. מי הוציא מהקבר אז איפה עלילת המיסתורין?
ןלסיום- מי כותב את המכתב הזה? אולי הדבר היחיד שטרם גילו לנו.