8x07

Itay Simons

New member
מסתמן שיפור קל בעלילות וויסטריה ליים!

עדיין, זה ביחס לפרקים הקודמים, אז הכל בערבון מוגבל
לינט- היא אמנם מעיקה עליי לאחרונה אבל העלילה הפרק ריגשה אותי, כמו שאמר בן
גבי- טוב, השטויות הרגילות שלה, מה כבר אגיד
אבל כמה אני אוהב את חואניטה וסיליה
ברי- כרגיל, לוקחת שליטה על הכל גם אם לא ממש בא לה, אז יוזואל
די כאב לי עליה בסצינה עם צ'אק... סוזן- DIE כבר!
חבל שרנה די ירדה למחתרת הפרק. אני רוצה לראות אותה יותר
קיצר, היה כאן קצת בשר, וקצת התפתחות "אמיתית". הבעיה היא שכל פעם שאני נזכר באיזה נושא ההתפתחות הזו (קרי נושא מיותר של רצח שהוא לא ממש רצח וכל העניין יכל להיפתר באותו הערב של הdinner party).

Itay Simons

New member
יפה לי לסגור סוגריים

ולא להמשיך את המשפט שקדם להם
בקיצור, כל פעם שאני נזכר ב"שורש" לעלילה של העונה הזו, זה מציק לי...

א ר י ק ל

New member

בהחלט נזקק כאן טיפול שורש
. אבל האיחוד של הבנות והסכסוכים/איגודים בינהן זהו העניין של הסידרה, והפעם בעונה זו באמת הביאו את המעורבות הזו לידי ביטוי גדול.

Itay Simons

New member
כן, ברור שזה העניין של הסדרה

אבל מתסריטאים שמכבדים את עצמם לא הייתי מצפה ליצור משהו שכל כך Running on empty. אני בטוח שיכלו למצוא משהו קצת יותר מתוחכם כדי להשיג את המטרה...

Itay Simons

New member
בדיוק ככה!

בחיי, כשהראו את הציור (ועזוב שהוא מכוער אש) הכי הרגשתי את הזלזול בצופים

יס אינדיד!

לא סתם נזכרו להסביר לצופים בתחילת הפרק על השתלטנות של ברי.. ועכשיו בסוף הפרק לכולם ברור שהיא תשלם את המחיר הכי יקר כי היא למעשה לוקחת את החלק הכי פעיל בכל העניין. מפחיד אותי עד כמה היא מסתבכת ובשביל מה בעצם.. עכשיו גם האוסי הולך לסחוט אותה בשביל משהו בניגוד לרצונה. נכון שאין עלילה בעצם וה"סוד" פתיר יותר מחוברת חשבון של כיתה א, אבל בשביל לשמוע את גבי אומרת היום לסוזן: "גט אאוט אוך טאון!!" היה שווה לי לראות את העונה הזאת עד עכשיו

CharmedRulez

New member
דווקא הקטע עם סוזן

שמגלה ואז מביאה את לינט לסוג של התפכחות היה אחד הכי טובים בפרק ועד עכשיו.

forglemmigej

New member

היה בנתיים רק פרק אחד טוב העונה וזה לא היה הנוכחי! נראה כאילו לכל כותבי הסדרה נמאס נמאס מהשטויות אז הם מורחים סתם וזה ממש לא מתאים לאמריקאים שתמיד אמונים על יעילות ושיטתיות פשוט זה לא זה. אנ י לא הולכת בצורה כרונולגית כי זה ממש לא משנה, נתחיל מהריב של צ'אק והאוזי היה כל כך פתטי ומיותר כאילו הוא חיכה מוכן מעבר לפינה כשצ'אק התחיל לאיים על ברי ומאיפה הוא בכלל שמע מה הוא אמר לה ונמשיך מזה ששניהם שחקנים כל כך גרועים ואני שונאת שונאת שונאת טונות של ג'ל בשיער זה נותן להם יותר תדמית של מוכרים בחנויות של H&M או סתם חנות "יוקרה" לבגדי גברים לינט כל הזמן אומרת שהיא אמא לחמישה איפה הם כולם ואיפה התינוקת ופני משנה את דעתה אחרי שניה בגלל שעשו לה מניפולציה של רגשי לשניה זה ממש לא עובד ככה וגם לא עובד כשמשכנעים אותה אחרי שניה ללכת לאבא שוב. ובכלל מה רנה מבינה בגברים שאפשר לתחמן אותם בינתיים כל הגברים שהיו לה זרקו אותה לא הייתי לוקחת עצה ממנה על כלום בחיים. הארוחה עם גבי קרלוס הבנות והבנים היתה מגוחכת במקרה הטוב ופתטית במקרה הרע, היא באמת חושבת שרכלן כמו לי לא יראה שהיא תוקעת לבת שלה שטר ליד כל פעם אהבתי את הצורה ההומואית בה לי קשר את הסודר על הכתפיים
על סוזן אין מה להגיד היה מיותר.

אממ אז לייק, איך ממשיכים בדפוס שתמיד נופלים על ברי על הפסיכופטים!! זה לא ייאמן כבר..
די נווו!! למה להגשים את הנבואה של דניאל שאמרה לה פעם שהיא תמות שועלה בודדה ויבשה שרוצה שלכולם יהיה רע כמוה

CharmedRulez

New member
באמת פרק טוב |שבוע-עמוס|

המשחק היה ממש ממש גרוע (ואני מדבר על פליסיטי ועל מרשה בעיקר) והעלילה השתפרה פלאים, אני חושב שהצירוף של בן ומייק לעלילה המרכזית הוא קצת צפוי וקצת דחוק אבל הכל מסתדר פחות או יותר בצורה אמינה.

למעלה