8x12

Itay Simons

New member
ממממ...טוב,

אתחיל מהחיובי- עם אשתו והבת החורגת של אלחנדרו היה מרגש בעיניי
ועד כאן החיובי
לינט מעצבנת
וברי...הו ברי מה עשו לך

james p

New member
אם אף אחד לא חופר אז אני נקרא לדגל

קודם כל אני דווקא דיי נהנתי מהפרק הקודם למרות שהיו בו כל מיני מוזרויות. אני חייב לציין את סצינת ההשלמה בין גבי ולינט שהייתה ממש מקסימה וטובה. בעיקר בגלל לינט אני אוהב את הטיפול הזה העונה בעניין הקונטרול פריקישנס שלה. נושא שטופל אפילו יותר טוב בפרק הנוכחי. המצב ממש לא פשוט בסדרה ואני רואה שלאנשים מאוד קשה לאכול את מה שצ'רי מגיש העונה הזאת. לי עצמי יש בעיות עם כל מיני דברים. אז במקום סתם לדבר על רגעים חמודים משעשעים או דביליים או וואט ד'ה פא** שהיו בפרק אני פשוט אחפור על כל מיני דברים שגרמו לי לחשוב מה בעצם הולך כאן? ומה בעצם עובר לכותבים בראש. ואיפה טמונה לדעתי הבעיה שגורמת לכל מיני צופים חוסר תיאבון.
אז מה בעצם הרעיון של צ'רי בנוגע לעונה הזאת
אז האמת שקצת קשה לי עם הקטע של הסלאטיות (זנותיות) של ברי. בזמנו בנוגע לרומן עם קרל היו תגובות מאוד סוערות ולא מבינות אבל זה היה אפיזודה חולפת או כך זה לפחות כעת. (מעניין מה עדיN אומרת על זה
) דברים רבים קורים כמו בטלנובלה שאני לא יודע מה באמת קוהרנטי ומה לא, במה יש היגיון ומה לא. וברי מגיעה כאן לקיצוניות שגורמת לי לתהות מה הסיפור הזה? ? ? מה הפואנטה בלהביא אותה למצב הזוי כל כך שלכאורה הוא כל כך לא ברי? בפרק הזה שברי עושה אצבע משולשת ענקית ועצומה לעולם וכלפי כל מה שהיא האמינה בו וכלפי כל הערכים שלה. אני חושב שצ'רי הולך העונה עד הסוף עם הצדדים האפלים שבתוך הדמויות שלו. הוא רוצה לטפל בכל החרא הזה שנמצא לכולם בלב והביא אותם למצבים קשים. הוא שוחק את לינט עד תום (ועד טום...
) בנוגע לשליטה שלה ובאמת גורם לעניין הזה שהיה מרכיב מאוד מרכזי בדמותה של לינט לאורך כל העונות. הייתי אומר אפילו הכי מרכזי כי הוא זה שהניע את הדמות ואת העלילות שלה. האקטיביזם השיפוטי שלה בחיי ילדיה, חברותיה, בעלה, עבודתה, והביא עליה את כל הצרות שלה. ועכשיו צ'רי מטפל בעניין הזה בלי הנחות. הביא עליה מהלך שהרבה (ולדבר עדי נשמע שזה חצי אמריקה לפחות) לא אוהבים. אותו דבר עם ברי המרכיב המרכזי באישיותה היה "To do the right thing" או "To do the proper thing" או "To do the Christian thing" וכאן הוא מנפץ את זה ושוחק את זה עד תום. זה היה ברי וזה היה הדבר שהוביל אותה והוליך אותה לאורך הסדרה ועכשיו הוא פוגע בזה. החברות שהייתה לה לאורך כל העונה עם העקרות מתפוגגת וזה מביא אותה למצב שבו היא מתחילה לערער על כל מה שהיא אי פעם האמינה בו. ברי עברה לא מעט לאורך השנים הייתי אומר אפילו שהיא עברה הכי הרבה (אבל זה כבר עניין שמצריך חפירה בפני עצמה שאני מקווה לעשות בערב) אבל היה לה תמיד במה להיתלות וזה החברות שלה והעונה הבטריה הזאת שלה כבר חורקת. היו חריקות רבות לאורך הסדרה שגרמו לברי לבצע כל מיני סטיות מדרך הישר אבל היא תמיד חזרה ותמיד הייתה שיא הליידי והצדקנית הגדולה. אבל צ'רי ממשיך לתהות האם היא באמת טובה או שהיא פשוט מפחדת להיות רעה. ראינו אצל ברי פניות לפה ולשם אבל הפעם הוא רוצה לעשות לה טיפול שורש ולהסתכל במיקרוסקופ על הכתמים האפלים שבנשמתה. החברות התמיד טובה בין העקרות שהייתה לאורך כל השנים והאמון שהם נתנו אחת בשנייה מתנפץ. תמיד היו מריבות אבל דברים זמניים או יחסית פעוטים שהתגברו עליהם. העונה הזאת המוות של אלחנדרו הביא איזה עדר של חתולים שחורים ואין אמון בין הבנות. צ'רי מערער את את כל עמודי התווך של הסדרה וכל הדברים שהניעו את העלילות לאורך כל העונות הוא מנסה לבחון מה קורה כשהעולם ללא נפט האם האנושות תצליח למצוא מקורות אנרגיה חילופיים ולקיים את עצמה??? ואיזה סוג של קיום\איכות של קיום זה יהיה כשמקורות האנרגיה יוחלפו? כל זה בניסיון כנראה ליצור עולם טוב יותר ולהביא את העקרות לגאולה שלהם. (כאילו חסר לו אם הוא לא יביא אותם לגאולה ויתן להם את אימת יום הדין ללא גאולה) סוזן שהייתה תמי הפוסית והרגשנית שקשה לה להרים את עצמה וקשה לה להשתחרר ותמיד נעבאכית, צ'רי בודק אותה ושוחק אותה. האם היא מסוגלת להיות חזקה ולהתמודד עם רוע או שהיא תמשיך להתבוסס בשלוליות הדמעות של עצמה רק בגלל שהיא הייתה חברה קדישא לאיזה ערב? האם תצליח לממש את עצמה ואת הכישרונות החבויים בה ולהיות אמנית או שהיא תמשיך להסתתר ולהיות מפוחדת ונוירוטית ותיתן לרגשות שלה להוביל אותה מבלי לתת לשכל למלא כאן איזה תפקיד. סוזן הייתה תמיד זאת שפועלת לפי הרגש ורק רגש הוליך אותה לאורך כל העונות והעלילות. העונה צ'רי מגרד אותה על פומפייה בניסיון להבין אם היא יכולה לתעל את הרגש בצורה טובה לאומנות ולנהל את החיים שלה גם במידה של היגיון ועוצמה? (היגיון זה דבר שקיים בשאר העקרות ברמות שונות אבל בסוזן המידה הכי פחותה ואולי לכן יש לה שונאות מושבעות כל כך) בקיצור נורא קשה לאכול את כל זה כשהכול מגיע ברכבת הרים של רגשות ובקצב התרחשויות של טלנובלה. צ'רי מנסה לאחוז חבל בשני קצותיו מצד אחד רוצה להביא איכות וניתוח דמויות ופסיכולוגיה טובה ולבחון נשים מתחת למיקרוסקופ בצורה חתרנית אבל מצד שני הוא גם רוצה בידור וקצב טוב ורגעים קומיים וספלאסטיק ודרמות בשקל מהסוג של מפלצות הרייטינג של העשור הראשון של המאה ה21. לפעמים זה עובד ולפעמים לא. וללא מעט צופים קשה (ובצדק מסוים) להתמודד וקשה לאכול משהו שהוא כל כך מורכב ולא בהכרח מזין. בתור בן אדם שנורא אהב את הדמויות עוד מאז פגש אותם לראשונה בויסטריה ליין והבין והיה מלא אמפתיה לצ'רי וניסיונותיו לטפל בדמויות גם אם לא תמיד הסכים, אני מקבל ואני אוכל את המנה המורכבת והמבולבלת כי יש בה ביסים נהדרים. וכשאתה מבין את הניסיון והרצון של מישהו לעשות משהו גם אם זה לא עובד כל כך, כשאתה אוהב אותו אתה תאכל את זה. אז אני אוכל את זה וזה אפילו טעים לי הרבה פעמים ואני לא מתחרט שבחרתי לשבת במסעדה הזאת ולאכול את מה שהיא מגישה. לכן אני עדיין כאן ואני אלך עם עקרות עד הסוף אני יושב אתה עכשיו בטיפול נמרץ ברגעיה האחרונים ומחזיק לה את היד ואני אהיה אתה בשעת ה"יציאת נשמה" ואגיד שמע ישראל בכוונה. ואלווה אותה למנוחות בבכי ובדמע. אשב שבעה ואספיד אותה ואמשיך בחיי אחר כך. כי זה מה שעושים למישהו שאתה אוהב ומחוייב כלפיו. גם אם הוא לא מושלם וגם אם הוא פגום. משפחה זה משפחה! ! ! עד כאן בינתיים אהבתי לכולם
ג'יימס

וואוו, פשוט תענוג לקרוא אותך

רק אתמול ראיתי את הפרק, לכן אני עונה רק עכשיו. כתבת מקסים, לעניין ומרתק!

james p

New member
וואו תודה! ! !

חשבתי שאף אחד לא קרא את זה. ומ'זה השקעתי. אני שמח שנהנית! האמת שבשביל עצמי גם כתבתי, מוחי הקודח העלה את זה והרגשתי צורך להוציא את זה החוצה על הכתב.

אני חושבת שאני קצת מאוהבת בברי

ברי - אני מבינה את קו העלילה, את הניסיון לגרום לה למצוא את עצמה אחרי שנים של להיות תמיד בסדר, ואני אוהבת את זה. כל השכנים המתחסדים והצבועים שלה. אוי לא!!! ראו אישה מתנשקת עם גבר מול הבית שלה?? אוי אוי אוי. נכון, השתייה שלה לא טובה. אבל עם כל השאר ממש אין בעיה. זה פשע לשכב עם גברים? מה נסגר? והפוסטמה הזאת, אשתו של מה-שמו, במקום לכעוס עליו היא כועסת על ברי??? מאיפה לברי לדעת שהוא נשוי? וקרן מקלאקסי פשוט עיצבנה אותי בטירוף בפרק הזה! לינט - לוואי שמישהו ידרוס את לינט כמו שדרסו את צא'ק וניפטר ממנה. חתיכת מעצבנת, אגואיסטית, צבועה. והיא לא ממוצעת??? היא האמא של הממוצעות!!! מעניין אם המודעות העצמית החדשה שלה אכן תשנה משהו. הלוואי. סוזן וגבי - קו עלילה באמת מדהים. קצת טלנובלה, אבל... כרגיל הכל קרה ממש מהר אבל בהחלט הייתה סגירה יפה. רנה - אויש, אוף. אוף אוף אוף. למה לא נותנים לה קו עלילה שמח לשם שינוי?

james p

New member
הייי היי הייי הייייייייי אני מוחה בתוקף

מה זה הדיבורים האלו על לינט? מה היא עשתה לך? היא לא מושלמת ויש לה נטייה לסרס את הגברים הקרובים אליה כפי שהיא עצמה מבינה בצער רב. זה עדיין לא אומר שחייבים להרוג אותה.

א ר י ק ל

New member
אז ככה :

אני מת על ברי החדשה
אהבתי את המבט וההליכה כשהיא יצאה מ"היריד משולשים...".. סוזן ה-"הור" LOL... לינט והבייב טוק היה מדליק ! והשיער של נינט תמיד ג'יפה, פתאום עשו לה ששיער מהמם כשהיא הלכה למספרה.. נו באמת !! הבת המאומצת של אלחנדרו ממש חביבה !

james p

New member
נקודה מעניינת בנוגע לשיער של לינט

בעוד שלפליסיטי יש שיער לא רע. דווקא לינט הדמות מעולם לא נודעה בשיער יפה (בניגוד לגבי למשל ואפילו לברי עם הלהבה הלוהטת שלה) ואני זוכר שבעונה 4 היא אפילו אמרה שהיא מקבלת מחמאות על הפיאה שלה שאנשים אומרים "השיער שלך מעולם לא נראה טוב יותר"... כנראה שהיה לה איזה גוד הייר דיי שהגניב את המעצב שיער הזה.

james p

New member
קיבינישחמט!!!!!!!

חשבתי שגבר סיימנו עם פגרות העונה הזאת. תכלס זה יוצא 3 שבועות. איזה מעצבן. מוציאים לנו את הנשמה בשעה שמוציאים את נשמתה של עקרות.

adii1201

New member
ממש לא

אי אפשר שנגמור איתן. אנחנו בפרק 12 ויש עוד בין 11-12 פרקים. הסדרה נגמרת באמצע מאי, כשגם אם יש 12 פרקים, הפרק האחרון יהיה פרק כפול. נשארו לנו עוד בערך 16 שבועות, זה אומר שלא יהיה פרק לפחות עוד 5 פעמים. זהו.

james p

New member
טוב אני משער שאני אתרגל לזה

יש תאריך לפינאלה? כאילו זה יהיה ממש באמצע מאי? כאילו אחרי לג בעומר? ועדיין לא יודעים אם יהיו 24 פרקים או 23? שיפרגנו איזה פינאלה ארוך ומשובך. אגב חייבים לעשות שוב מפגש פורום לסיום!

adii1201

New member
לא, אין ואין לי מושג כמה פרקים יהיו

אבל אני מניחה שבקרוב נדע
וזה בדר"כ באמצע מאי בדיוק, כלומר בשבוע השני של מאי
חחח יאללה תארגן!

james p

New member
אני מקווה גם ואני מקווה למקסימום

בכל אופן איזור ל"ג בעומר נשמע מצוין למפגש ונדון על זה כשנהיה יותר קרובים לתאריך. אגב אנחנו צריכים לתכנן פרוייקט סיכום של הסדרה. אני צריך עוד לחשוב על כל מיני סקרי סיכום וכל מיני התפקדויות למינהן.

adii1201

New member
אם אתה רוצה שהמפגש הזה ייקרה

הוא צריך להיות מתוכנן לא קרוב לתאריך אלא רחוק, וכמה שיותר

james p

New member
כן את צודקת

אבל גם רחוק מדי זה לא טוב. צריך איזה זמן טוב באמצע.

למעלה