מייאש לראות את הסדרה הזאת -ספוילר בפנים
נמשיך בקו השאלות מהפעם הקודמת: 1. למה התסריטאים מנסים בכוח לקבע את מעמדה של סוזן כדמות הכי טיפשה בטלויזיה? אבר? 2. למה נראה להם אמין שברי עושה כזה מהפך בחיים שלה? התייסרות קלה לפני קפיצה למיטה? היה נראה כאילו האינר סלאט שלה פשוט חיכתה לצאת. היא בעצם אידי עם יכולות בישול אדירות. זה לא יוכל להסתיים בזה שהאלכוהליזם שלה גרם לכך מקווה שיכניסו לנוסחא הזו את אנדרו קצת כי השימוש בדניאל תמיד דבילי. 3. אווה לונגוריה ממשיכה עונה שנייה ברציפות של משחק מצויין ועלילות כבירות (שלא מובילות לשום מקום) – מקווה שהיא תצא עם היד על העליונה מהסדרה הזאת. 4. השחקניות ששיחקו את האלמנה והבת שלה היו מצויינות, נתנו הופעה כל-כך טובה, שזה היה מביך להיות עקרת בית בצד. ספין אוף דרוש !!! 5. לינט מעיקה ומציקה. היא הפכה לגבריאל החדשה – בפרק השבועי היא לומדת את הלקח שלה ועדיין ממשיכה בשלה. שתיסע לאשרם ותחזור חדשה, אין לי עניין לעבור איתה את התהליך הזה, היא בלתי נסבלת. מסכנה. 6. הסצינה בין רנה לחבר שלה (ברח לי השם) הייתה כמעט פרודית. בכלל הסדרה מתקשה להמשיך בקו אמין ובחלק גדול מהסדרה אני מנסה להבין אם זה מערכון מ- SNL או קטעים אמיתיים בסדרה. בכל מקרה, עברנו כלכך הרבה מצבי-רוח בדקה, שהדבר האחרון שהיה חסר הוא שרנה תגיד –"היי תצא אתה מפה! זה הבית שלי!", הבדיחות הסיטקומיות והניסיון להביא פאנץ' בכל שורה מיותר.