8x13

adii1201

New member
*אני לא קוראת* הורדתי אותו כבר 10 פעמים

וכל פעם הוא יורד עקום
עכשיו אולי יתמזל מזלי כבר!!!!!! אבל פאק עוד 23 דקות! ויש לי מבחן ללכת אליו

א ר י ק ל

New member
ראיתייייייייי

הצחיק אותי שכל הבנות לובשות באירוסין שמלה אדומה, כל הבנים לובשים טוקסידו לבן, ומה נולן ילבש ? טוקסידו אדום ! LOL אהבתי את ויקטוריה רצה על החוף עם שמלה אדומה מתנפנפת ורגליים חשופות..........!!! מת עליה. אני דווקא לא מתלהב מהפרק כל כך.. הפרק הקודם היה מאץ מאץ בטר. הפרק השאיר אותי מבולבל מידי (מ-י-ד-י), אני לא סובל לא את אמנדה, לא את טיילר, לא את דניאל. לא אכפת לי כלל מהם..והם היו בשיא המתח. אכפת רק מאמילי....מסכנה, או שבעצם היא מבינה מה הולך שם בגלל היפני....

adii1201

New member
חשבתי שרק אני שמתי לב לזה

הפרק הקודם דווקא לא היה משהו לטעמי
הוא היה הכנה טובה לוואו של הפרק הזה!!!!

CharmedRulez

New member
ריבנג' איזה פרק מעולה!

כל כך הרבה שאלות וכלכך הרבה מתח! מת על זה! אני חושב שראינו שני קטעים שונים פשוט - בהתחלה דניאל נוחת על הקרקע כי ירו בו - בלוקיישן אחד, ובלוקיישן אחר - אמנדה המזוייפת ירתה בטיילר ונתנה לג'ק למצוא אותו ולחפות עליה. או שדניאל ימות, או שהוא עומד להצטרף לצד המניפולטיבי של המשפחה!!! קיצר רק בשורות מהפרק הזה!

adii1201

New member
אני לא בטוחה שאמנדה

רצחה את טיילר, אני ממש ממש לא בטוחה. אם אתה שואל אותי, הוא וטיילר היו שם בריב וטיילר מת בגלל זה. אולי דניאל עשה וידוי הריגה אחרי זה אבל אני לא חושבת שאמנדה הרגה אותו. אולי כן. לא יודעת. מה שכן, אני תוהה כמה דניאל יודע עכשיו על אמילי.

א ר י ק ל

New member
לדעתי

דניאל הרג אותו, וההוכחות: ויקטוריה השתיקה אותו מלהגדי משהו.. אמנדה מילמלה לג'ק שהיא לא עש...(תה את זה)... או שבעצם היפני וידא הריגה ?!

adii1201

New member
אתה נופל בכל פח טלוויזיוני אפשרי

אני מזכירה לך שגם ניסו לגרום לנו להאמין שאמנדה לקחה את הקופסא. דווקא בגלל כל מה שאמרת אני לא חושבת שדניאל הרג אותו.

נראה לי משהו אחר

אריגטו הרג את "דניאל" ועשה וידוי הריגה, רק שהוא התבלבל והרג את טיילור (גוד רידנס כבר!) אמילי ידעה שדניאל הולך למות ולכן הייתה כה מופתעת שזה טיילור בכלל.

א ר י ק ל

New member
חשבתי על זה בלילה ו....

נזכרתי בעוד פרט ! הייתה כפפת עור שחורה למי שירה/ וידא הריגה. לטיילר לא, לדניאל לא, לאמדנה לא, לג'ק לא !! היחיד שיכול ללכת עם כפפת עור שחורה זה - היפני !! מצד שני: עוד משהו מעניין, למה הכניסו את עלילת התרופות של שרלוט ?! אולי היא תתחרפן ותעשה משהו בהמשך ?!...

adii1201

New member

טיילר היה עם כפפה בתחילת הפרק, כשהוא ואמנדה עוד היו במוסך הזה. חוצמזה עוד משהו מעניין: ג'ק אחרי שהוא מוצא את אמנדה הוא חושב הרי שדניאל מת, הוא לוקח את הגופה הצידה ואז אמילי מתקשרת אליו. למה שאמילי תתקשר לטיילר?

עדי!! הוא יפני

וג'יק ממש עיצבן אותי, מה אתה לוקח על עצמך לנקות אחריה? לא שהיא זו שהרגה, אבל לפחות תגיד לה "בואי נעוף מפה". בטוח שמי שירה את הירייה הראשונה זה לא אותו בן אדם שירה פעמיים אח"כ, אריגטו ירה פעמיים - וידוי, אז מי ירה ראשון? אולי דניאל? הייתה בניהם מריבה והאקדח נפלט ובגלל זה דניאל מלא דם. דניאל בשוק המום, תוהה וממסתובב כהלם, אמנדה רצה להזהיר את אמילי ונופלת על הגופה של טיילור, כולה בשוק (כאילו בחיים היא לא ראתה גופה או הרגה מישהו לפני חודש.....!!) אני מנתחת שוב ושוב את הסצנה האחרונה, אם אמילי לא ידעה שאריגטו הולך להרוג אותו, אז היא הייתה אמורה לרוץ בבהלה והיסטריה, ולקפוץ ראשונה על דניאל שראו שהוא חי, לא? אפילו גם אם זה עדיין חלק מההצגה שלה, אבל אי חושבת שהיא כן "הזמינה" או ביקשה את הרצח שלו ובגלל זה היא הייתה בשוק - שהוא שרד, חי.

אהההה ועוד משהו חשוב

משהו מסריח בין אריגטו לאמנדה, פתאום הוא בורח, היא נכנסת לו לאוטו לפני שהוא עונה, והוא אומר לה "לכבוד לי לשרת אותך"?? או שהוא מתכנן לחסל גם אותה והוא עבר שם בכוונה כי הוא ראה אותה בורחת, או שהם שותפים למשהו ביחד ומכירים עוד לפני. ומה פתאום אריגטו חזר, הרי אז שהוא עזב לא זכור לי שזה נגמר טוב בניהם,הוא אמר לה שלא תיצור איתו שוב קשר, ש"הידידות" נגמרה או משהו.

adii1201

New member
הוא לא ידיד שלה

הוא המנטור שלה, והוא אמר לה שהרגשות שלה מפריעים לה בדרך ושהוא לא יכול לעזור לה יותר. למה הוא חזר? אני מניחה שהוא הבין בדרך כזו או אחרת (אולי אפילו אמילי התקשרה אליו) שהקופסא שלה נעלמה והיא ביקשה את עזרתו. ולדעתי הוא רוצה להיפטר מאמנדה, היא מהווה מטרד!

למעלה