8x14

adii1201

New member
8x14

שם הפרק: Get Out Of My Life (איזה שם פואטי, בדיוק ההרגשה שלי לגבי שני דברים כרגע: מבחנים ודספרט
) צפייה נעימה

adii1201

New member

מאז שסגרו את האתר הכי טוב אבר אני מתקשה להוריד דברים בצורה נורמלית אז אני בודקת שהכל תקין. בדקתי גם הפעם, והגעתי לסוף הפרק (כשאני אומרת בדקתי, זה אומר בדקתי. לא ראיתי אין לי מושג מה קרה שם מלבד הכמה שניות שזיפזפתי לראות שזה עובד) ואני רק רוצה להגיד שI told you so לגבי אורסון. עכשיו אני בכלל בטוחה שהוא זה שדרס את צ'אק

חייבת לציין - פרק לא רע

סיפור התינוקת - סוזן: נכון, היא אמא. נכון, היא גידלה ילדים. אבל מה שהיא עשתה עם ג'ולי? אני ממש כועסת. לא הייתה לה שום זכות, שום זכות. היא יכולה לייעץ, להסביר, להגיד, להדגים וכו' אבל בחיים בחיים בחיים לא להתערב כמו שהיא עשתה. ג'ולי: קודם כל, אני לא יודעת איך עובדת מערכת המשפט בארה"ב, אבל אם היא מאוד לא רוצה שפורטר יגדל את התינוקת היא יכולה להילחם מולו. בסופו של דבר הנטייה היא טובת התינוקת. אני מבינה את ההחלטה שלה לא לספר לפורטר, למרות שכמובן זכותו המלאה לדעת. ואני לא מבינה את ההחלטה שלה לחזור הביתה בהריון - היא לא יודעת שיש לה אמא משוגעת? פורטר: אני רוצה להאמין שהוא אמיתי. לינט: בפרק הזה אציין כי מאוד אהבתי אותה ואת ההתמודדות שלה. גבי: מעצבנת ודוחה כמו שהיא יודעת הכי טוב. כל הכבוד לה. קרן: רגע שובר לב, כשהיא עומדת ליד החלון. אלוהים, גבי הזאת זונה. רוי: מה זו הוותרנות הזאת? ברי ואורסון: משעמםםםםםםם רנה: היא השתגעה להזמין אותו אליה הביתה??? מה נסגר? לא יכלה לקבוע איתו פגישה במקום כמו בית קפה? בחיי.

א ר י ק ל

New member
לא להאמין...

עשיתי 7 הפסקות במהלך פרק אחד.. משעה 10.00 בבוקר , ורק עכשיו סיימתי לראות.. אולי איבדתי עניין, אולי אין מספיק מתח..או שריבנ'ג רולז (דה!).. היה אבל מצחיק, במיוחד 3 אלו : "בנות, אתם יכולות להעלים את זה? תהיי בטוחה בכך..." (גבי לבנותיה) "את מוכנה להודיע לך ברגע שתוציאי ספר מתכונים?..." (חואניטה לגבי) "פורטר סקאבו..אוו נוו..." (לינט מגלה זהות האב) "אבל אני לובש את שלי...אמממ בעצם לא" (פורטר או השני והבוקסר) === אורסון דוחהההההה מעולם לא סבלתיו, וידעתי שאסור להחזירו אך מצד שני, זו סידרה אמריקאית נוצרית- הם כבר יענישו אותו לקראת הסוף, וככה ניפתר ממנו ! הלוורי שרקס יחזור !! מסתמן גם מי דרס את צ'אק....איי גס. ולסיום: קרן הייתה מהממת בירוק בבית החולים. התלבשה נהדר.

james p

New member
עדיין לא חופר
ועדי תקשיבי טוב

קודם כל היה לי המון עוגמת נפש בהורדת הפרק. לקח לי המון זמן ורק עכשיו סיימתי. היה פרק מצוין. אהבתי המון דברים ועלילות. וגם מהפרומו לפרק השני אני אוהב את הכיוון שזה הולך אליו נכון לעכשיו. פליסיטי הייתה מצוינת הפרק הזה. אפשר לומר שהיא הייתה העקרת הכי נהדרת הפרק הזה והיו לה כמה דברים ממש מרגשים לומר. טום לא היה ואפילו לא הרגשתי בחסרונו איזה כיף זה לראות את לינט סינגל מפוקסת בעצמה ובילדים שלה. הייתה גם עלילה דרמטית מאוד עם קרן מקלאסקי. בקיצור עדי, תזרמי עם מה שהחיים מביאים הנהר לפעמים עכור אבל תראי נופים יפים לאורך הדרך ואולי גם תמצאי בו יהלומים. ומי יודע אולי יהיה הפי אנד או הופ אנד ללינטום. שני עקרות עומדות לסיים את הסדרה הזאת לא טוב מבחינה רומנטית ואחרי הפרק הזה אנחנו יודעים שאלה ברי וסוזן. דווקא נראה לי שלינטום יסיימו עם תקווה טובה. תני לזה זמן.

james p

New member
תפסיקי כל הזמן להתפלש בביצת האהבה הזאת

בחיים קורים דברים טראגיים ולא מובנים. לינט וטום עוד יכולים להיות יחד ולחזור אולי בסרט שיעשו על הסדרה. והסוף יכול להיות מלא תקווה עבור מערכת היחסים שלהם. חבל לאמץ שיטה של או הכל או לא כלום. תני להם להתבשל קצת בנפרד. לדעתי הם צריכים את זה. הם צריכים קצת להתנתק ואז לחזור בעדינות ולאט לקשר בריא יותר. אני מאמין שיש כאן בסופו של דבר איזה קתרזיס חיובי עבור הזוגיות שלהם. עם כל פרקי המודעות העצמית של לינט אני אשכרה מאמין בזה.

adii1201

New member
כל הפואנטה אבל זה שזו סדרה!!!

בסדרה לא אמורים לקרות כל הזמן דברים טראגיים ולא מובנים!!!! זה לא החיים האמיתיים! ויותר מכך, אם אלה היו החיים האמיתיים לינט וטום בחיים לא היו נפרדים. אני לא אפסיק להתפלש בה, זה מעצבן אותי וזה ימשיך לעצבן אותי. אני לא רוצה אותם בנפרד, הם לא צריכים להיות בנפרד ותפסיקו לשכנע את עצמכם שזה היה הצעד הנכון. זה לא. עובדה היא שחצי מהמעריצים של הסדרה הפסיקו לראות בגלל זה והחצי השני שעוד רואה את הסדרה למרות הפרידה שונא את מארק צ'רי על מה שהוא עשה. אין פה עניין של התפלשות בשום ביצה. המצב היה שהם היו זוג מאושר במשך 7.5 עונות עד שיום בהיר אחד פתאום הם לא זוג מאוחר. ממש כרעם ביום בהיר, בלי אזהרה ובלי כלום. אז אני לא מוכנה לקבל את זה ואני אמשיך לכעוס על זה.

דנה1982

New member
זה לא ממש קרה ביום בהיר אחד...

או שאני היחידה שחשבה שזה היה אמור לקרות עוד קודם? כל הזמן היו להם בעיות, ויכוחים שאולי היו "שטותיים" אבל בתכלס היו הרבה יותר עמוקים ממה שזה היה נראה. לינט כל הזמן נסתה לשלוט בו ו"להפעיל" אותו. היו רגעים שהוא ניסה להלחם בזה, היו רגעים שהוא נכנע ובסוף הוא התפרק. זו אולי סה"כ סדרה, אבל אני מצטערת, דווקא במציאות של היום זוג כמו לינט וטום היה נפרד עוד קודם. אהבה, ילדים, הכל טוב ויפה. בשום שלב לא הרגשתי שטום באמת פורח בזוגיות הזו, ולינט, עם כל הכבוד, הייתה עסוקה בלנהל את בעלה, שהיא לא הייתה בזכות עצמה. עכשיו, בעונה הזו, זו הפעם הראשונה שאני מחבבת אותה. היא הייתה האחרונה אצלי ברשימה, אפילו אחרי סוזן! אני יודעת שאת חושבת שזה היה עוול לסדרה ואני לחלוטין מכבדת את זה. אבל זה לא כל כך נכון להגיד ש"חצי הפסיקו בגלל הפרידה והחצי השני רואה ושונא את מרק צ'רי". יש גם כאלה ששונאים את מרק צ'רי על הרבה מאוד דברים אחרים, אבל לא על זה

james p

New member
תראי אבל אין מה לעשות (
מש"ש)

עקרות היא לא סדרה שידועה בקוהרנטיות שלה. אבל היום כל זוג שלישי מתגרש. רואים כל מיני זוגות שהיו זוגות יונים במשך שנים כנראה שאחרי שנים דווקא שחושבים האהבה מנצחת באיזה שהוא שלב מגיע הזמן שאנים כבר מותשים מלהילחם על הזוגיות שלהם ואולי זה באמת נכון להם להיפרד. בשביל מה לחיות סתם ככה כאומללים? ככה להישאר אומללים זו לא אופציה. אהבה אהבה הכל נכון. זה לא אהבה אם שניהם סובלים ולא מצליחים להתמודד עם זה שיפרדו ואולי יחזרו אח"כ שפויים. לצערי ממה שאמרת לי זה לא עומד לקרות אבל זה כבר נושא אחר

james p

New member
לגמרי מסכים איתך ! ! !

עם כל המודעות העצמית שלה והשינויים שחלו בה הדמות הזאת ממש צועדת קדימה. אבל לכי תגידי את זה לעדי....

forglemmigej

New member
פרק מאכזב מאד

נתחיל מברי&אורסון איזה מופרכות ,פשוט כמה שנתתי לה צ'אנס לברי שאולי תצא לדרך עצמאית סופסוף , מה שאומרים גאולה מהביבים ובאמת באמת חשבתי שהתסריטאים ילכו לכיוון הזה אבל לא, הביאו את הסטוקר הזה (אגב מי מעלה אותו לרכב, נכים צריכים איזה מתקן מיוחד כדי להכנס לרכב הם בפרוש לא יכולים להיות עצמאים) לא נראה לי הכיוון הזה. הסיפור עם פורטר וג'ולי עוד יותר טפשי איזה סבה בכלל היתה לה לשכב איתו רק בגלל שהם גדלו באותה צ'כונה וממתי מפעם אחת נכנסים להריון. זה כל כך דמיוני ולא אמין אני לא אכנס אפילו לשתי האמהות שמפגינות חוסר רגישות מכל כיוון על מה שעובר על ילדיהם. נראה לי שכיוון שDH היא שיא המיינסטרים אסור להגיד את המלה הפלה שמה (באמריקה יש כאלו שהורגים אותם על זה). הסיפור עם קארן נפלא אגב קראתי לפני שנה שלשחקנית בחיים התגלה סרטן סופני ולכן תפרו את זה לעלילה. על יתר האפיזודות אני לא אתעכב כי הם פשוט היו עלובות. מאד מאד התאכזבתי .

הערה מקצועית בנוגע לנכים ומעבר עצמאי לרכב

נכים המשותקים בפלג גופם התחתון (פראפלגים) עצמאיים בתפקודים רבים, כולל לבוש עצמאי, מקלחת, עלייה לרכב ועוד ועוד (ועוד הערה בנושא: גם נכים המשותקים למשל מ-C6 ומטה - קוודריפלגים - עצמאיים בתפקודים מסויימים). העלייה לרכב מתבצעת באמצעות מעבר - כלומר מעבר מכסא הגלגלים למושב הרכב (נדרשת לשם כך עבודה על push up, חיזוק שרירי גפה עליונה, התארגנות, כ"ג מתקפל ועוד).

למעלה