UFC ON FOX - קיין נגד JDS

BeniTaz

New member
נו באמת.. לא התכוונתי לפגוע אודי

לומר "אם ולאסקז ינצח אני פורש מהפורום".. סתם נראה לי תגובה קיצונית. אבל בסדר.. קבל התנצלות אם פגעתי. זה דוקא היה יותר בצחוק.. מה זה הרגישות הזאת?

udi102

New member
זה היה בצחוק ...

רק המחשתי כמה אני בטוח בנצחון של JDS ,לא פגעת בי הכל טוב

ranzz

New member
קיצוני כי לא אמרת שולאסקז יפסיד

אמרת שהוא בלוף, ויש הבדל גדול בין השניים. ולאסקז סטה מתוכנית הקרב כשהוא לא ניסה לעבור לקרקע ישר מההתחלה, ונתפס באגרוף שכל לוחם יכול להתפס איתו. צדקת שהוא יפסיד, אבל מבחינתי אתה עדיין טועה בגדול כשאתה קורא לו בלוף, ואני מאוד מקווה שנראה קיין חזק יותר וטוב יותר מתמיד בקרבות הבאים שלו, סה"כ הפסד ראשון ו9 קרבות בגיל 29 - לדעתי הוא עוד יהיה האלוף במחלקה הזאת. ההפסד אוכל אנשים.. לא יכולים לפרגן.. ערימת שטויות, מה הקשר בכלל? אתה רוצה פרגון על זה שקלעת בזה ש JDS ינצח? אז יאללה, צריך גם לפרגן לכל מי שכתב JDS במשחק ההימורים, אתה תתחיל ואני אצטרף אחרי זה. * וחייב לציין את זה שוב ושוב כדי שתשתדל לא להיות ראש בקיר - אני לא אוהד של קיין, לא הייתי בעדו, וממש לא עניין אותי אם הוא יאבד את החגורה או לא! ועדיין, הוא לוחם אדיר ורחוק מאוד מלהיות בלוף.

udi102

New member
זאת הטעות שלך ....

ולאסקז לא נתפס על ידי אגרוף מקרי הכל טכניקה של ולאסקז שהוא הכין הטעיה עם יד שמאל ונתן לו את האובר הנד על הבאטן מה שנקרא .... ולאסקז עלה עם גיים פלאן נכון לקרב לכתוש לJDS את הרגל הקדמית ואז להוריד אותו והוא לא הצליח להכנס לטווח מפיק טוב וחטף לפני גם הוק לבטן .... דרך אגב היה מצב שולאסקז כן ניסה להוריד אותו ולא הצליח הניסיון היה די עלוב ... דרך אגב גם בגלל הפציעה שקיין עבר הנחי והייתי בטוח שהוא יפסיד והוא לא הצליח להוריד את JDS לקרקע .... ולאסקז הוא בלוף ברגע שהוא נלחם מול שם גדול הוא הפסיד ,בו נראה אותו מול אוברים ,בארנט או אפילו קארווין כולם ינצחו אותו .... אני לא רוצה פרגון על זה שאמרתי שJDS ינצח אני רוצה פרגון על זה שכל מה שאמרתי לפני הקרב קרה בדיוק : * ולאסקז לא הצליח להוריד את JDS . *JDS אכל אותו בעמידה בדקה שארך הקרב . *JDS נתן לו KO שהחזיר אותו לשורשים במקסיקו . צדקתי בהכל וכן הרמה בHW בUFC כל כך גרועה שלסנר הוא האלוף הלגיטימי ביותר שאי פעם היה בUFC בHW ,ואין לו מושג מה ההבדל בין אפרקט לבין הוק ,אין לו מושג באגרוף ,לא במואי טאי, רק יכולת אדירה של העבקות וBJJ חלש ... במקרה של לסנר הפיזיות ניצחה את הטכניקה וזאת השורה התחתונה ... הרמה בHW בUFC יותר נמוכה מבMW בהרבה ....

udi102

New member
ועוד משהו ...

אתה אוהד של ולאסקז ועדיין לא מודע לזה .... בעצמך אמרת יום שלם היית בבאסה מההפסד שלו .... אין מה להתבייש בזה אתה אוהד.

elad547

New member
דעה על קרב האליפות

JDS מפלצתי, כמה כוח יש לו בידיים. לפני הקרב חשבתי שקיין לוחם אינטלגנטי, מסתבר שטעיתי, מה הוא חשב לעצמו? לנהל קרב עמידה עם דוס-סאנטוס כאשר היתרון הברור שלך הוא בהיאבקות??? מה שכן לדוס-סאנטוס היה מזל - לפי מה שקראתי הוא אמר אחרי הקרב שהוא עלה עם פציעה בברך(קרע במיניסקוס), נקווה שהוא לא יעדר ליותר מדי זמן... http://mmajunkie.com/news/26074/new...s-fought-with-torn-meniscus-at-ufc-on-fox.mma

udi102

New member
קרע במיניסקוס-אורטוסקופיה-שישה שבועות

לבנאדם רגיל שיקום ,לספורטאי חודש גג ,מה גם שזה כולה ניתוח צילומי ,והרופא כנראה יחתוך לו את החתיכה הקרועה וזהו .... אבל יש כמה בעיות שעלולות לצוץ מה גודל החתך? (אם הוא היה קורע לגמרי הברך היתה ננעלת לו בצורה ישרה והיו משתילים לו מיניסקוס חדש וזה שלושה חודשים מינימום) , כנראה שהחתך הוא לא גדול מדי והוא יחזור לפעילות חודש אחרי הניתוח ,כמובן שכל הזמן הוא משקם את הברך בפעילות .... אבל הדבר החשוב ביותר שזה משהו שיש לאחוז גבוה מהאוכלוסיה והם אפילו לא מודעים לזה והכוונה היא לקרע במיניסקוס ,רק שזה מתחיל להפריע מתייחסים לזה .

BT24

New member
דווקא ראו שיש לו תוכנית

הוא כנראה תכנן לבעוט ל-JDS ברגל במשך כמה דקות ואז לנסות לקחת אותו לקרקע אחרי שריכך אותו טיפה. לצערו JDS הצליח להנחית עליו מכה טובה.

וואו!!

ראיתי את הקרב המרכזי בלבד. קיין שלט בעמידה ועקץ כמו שצריץ. JDS נתן אגרוף אחד. וזה כל מה שהיה צריך. תשמעו...היתה לי הרגשה שקיין יחטוף קצת אבל לא האמנתי שיהיה נוקאאוט של אגרוף אחד. ולכל אלה שחשבו שקיין לא הגיע עם גיים פלן, ראו בבירור שהוא כן ניסה להריד את JDS אבל רוב הקרב לא היתה לו הזדמנות.

elvis18

New member
רוב הקרב חחחחחחחח

כשאני מתסכל על הדקה ו4 שניות שהקרב התחולל בו , אני מניח שרוב הקרב זה משהו כמו דקה ו3 שניות ? כי בדקה וחמש שניות , ולאסקז כבר הלך לישון ... הצחקת אותי אחי , תודה ועכשיו ברצינות: תגיד אם ראית אתמול רק את האירוע המרכזי ,הפריע לך שזה היה כלכך קצר או שזה לא היה לך כלכך משמעותי כאוהד MMA .....?? למשל אני,ממש ממש נהנתי אתמול מכל הערב ,9 המקדימים היו מעולים ,והקרב המרכזי עשה לי שוק רציני ,הייתי אתמול על הרצפה אחריי הנוקאאוט כל הבניין הערתי ,דברים עפו אתמול מאקסטזה בארבע וחצי בבוקר !! לי האורך של המיינאיבנט ממש לא קילקל .. ומייד לאחר שזה נגמר רצתי לראות בסטרים את הקרב של פאקיו נגד מארקז 3 !!!

האמת שכן, קצת מצחיק להגיד את זה אבל "רוב הקר"

ב זה באמת איזה דקה ושניה ורבע
ראיתי רק את הקרב המרכזי היום בצהריים בעבודה. כן היה קצר מידי במיוחד שהמרתי על וולסקאז.

blackcoldtiger

New member
ראיתי את הקרב בHD ועדיין ראיתי עצירה על הפנים

ראיתי שוולסקז חוטף את האובר הנד ,נופל על הגב, JDS לא פוגע בו, וולאסקז משום מה מחליט להסתובב (טעות לדעתי) ,חוטף שתי מכות פטיש לראש והקרב ניגמר. לא רק זה, ישר אחרי העצירה הוא קם וזה אומר שהוא לא היה אאוט. אני ממש מאוכזב מהעצירה זה ממש מזכיר לי את פדור-הנדרסון וולסקז בחיים לא היה מתלונן.

ranzz

New member
הייתי לגמרי בראש הזה עד הצפייה המחודשת שלי..

ועכשיו הדעה שלי השתנתה, אני חושב שמה שצחי כתב מדוייק, ושקיין היה OUT אבל התעורר מהאגרוף האחרון. אי אפשר לדעת את זה בוודאות ואם הוא היה OUT לגמרי, אבל אם זו האמת אז העובדה שהאגרוף האחרון העירה אותו והוא התחיל להתרומם כנראה לא רלוונטית.

elvis18

New member
אף אדם ער , לא מגיב לפצצות בצורה שהגיב קיין

הוא הלך לישון ,והתעורר ברביעית .... גם ההתעוררות שלו לא בדיוק לוותה בניסיון התחמקות מסנטוס , אלא הוא ניסה לקלוט מה הלך שמה .. ובנוסף לזה השופט דיבר איתו , זה לא נראה שההתרוממות שלו הייתה חלק ממהלך לצאת מהפוזיציה הגרועה שהוא היה בא , אלא ניסיון דיי עגום לקום על הרגליים אחריי הפיצוצים שחטף , במטרה אחת - לנסות לעמוד !

blackcoldtiger

New member
גם אני לא מבין למה הוא הסתובב

סך הכל פגעו בו למטה שתי מכות פטיש ישירות בדיוק כשהוא הסתובב ואז כשביג ג'ון ראה שהראש שלו נמרח על הריצפה והקרב נעצר. זה בדיוק המקרה של פדור-הנדרסון, השופט מחליט שלוחם אאוט מבלי להיות בטוח, אני לא שופט מומחה אבל איך אפשר לראות שלוחם איבד הכרה? לדעתי רק לפי העיניים. איך אפשר אפשר לראות את העיניים של קיין? אני חושב שהוא הסתובב כדי לשפר את העמדה ובאמת ניסה לקום וזה ממש טיפשי שאם הוא לא היה מקשיב לשופט ולא היה משפר את העמדה הקרב היה ממשיך כי כשהוא היה על הגב JDS לא פגע בו

elvis18

New member
אמרת בעצמך ..

הראש שלו נמרח על הרצפה - סימן ראשון היד שלו שכבה 2-3 שניות על הרצפה מבלי לזוז - סימן שני כשהוא התעורר ,הוא לא היה במגננה - סימן שלישי הסיבוב שלו -לשכב על הבטן לא נכון הגנתית(לא רציונלי) - סימן רביעי השופט עזר לו לקום - סימן חמישי כמה עוד סימנים צריך לראות כדי להבין שהוא היה אאוט ???????

blackcoldtiger

New member
גם קיין מייבש אותי: "העצירה היתה לגמרי מוצדקת

במסיבת עיתונאים אחרי הקרב, ועוד כמה הפתעות: ג'ו רוגן אמר להלוואני שלפני הקרב קיין קיבל זריקת קורטיזון לברך ונוגרה אמר שלJDS היה משהו מאוד רציני בברך ויעבור ניתוח בעתיד אז נראה ששתי הלוחמים לא היו 100 אחוז ובמיוחד קיין שלדעת רוגן ניראה קצת שמנמן

למעלה