אירוח דמויות!!!

shirusheet

New member
אירוח דמויות!!!

רציתם פעם לדבר עם אחת מהדמיות עם משחקי הרעב?

לשמוע את כל מה שהיא חושבת על הדמויות האחרות?

את כל הסודות המלוכלכים שלה?

אז הנה הגיע היום, שבו באמת תוכלו לעשות את זה! (טוב בערך
)
מהיום, כל שבוע ביום שלישי, תתארח בפורום דמות אחרת שתענה על כככל השאלות שלכם אליה!

את הדמות יגלם אחד האנשים בפורום, בכל פעם מישהו אחר- ששומר על חשאיות מוחלטת מאחורי שם המשתמש הסודי שלו
לכן אני מבקשת מכל המשתתפים לא לנסות לשדל את הדמות לגלות את הזהות הסודית שלה, כי כל המטרה היא שזה |הדגש
סדגש| יקרה. כמובן גם להימנע מכל מיני שאלות פוגעות וכאלה, אבל זה נראה לי ברור

אם אחד מכם/מכן רוצה גם הוא לגלם דמות ממשחקי הרעב באחד מהשבועות הקרובים, שיפנה אליי בהודעה עם השם של הדמות שהוא רוצה לגלם ומתי הוא יכול להשתתף ונמשיך משם

הדמות איתה תוכלו לדסקס ושאותה תוכלי לתחקר השבוע, היא לא אחרת מאשר...
קטניס אוורדין!

אתם יכולים להתחיל לשאול שאלות מעכשיו ועד יום שלישי שבוע הבא, בו תבקר אותנו דמות חדשה.

E l S i

New member
היי קטניס! ננסה לשלב בין שאלות כבדות וקלילות

האם יש גלידה בפאנם, ואם כן- מה הטעם האהוב עליך?
איזה חרטות יש לך?
מה גורם לך להעדיף את פיטה על גייל?
מה גורם לך להעדיף את גייל על פיטה?
על מה את חולמת בלילה?

זה לבינתיים, שבוע טוב! ושתדעי שיש לך כמה מעריצים פה בפורום

היי

האם יש גלידה בפאנם, ואם כן- מה הטעם האהוב עליך?
-> גלידה זה ממש נדיר בפאנם, ראיתי כזו רק בקפיטול, אבל אני מעדיפה אוכל חם. אבל כן יצא לי לטעום גלידת שוקולד, זה היה נהדר.

איזה חרטות יש לך?
-> חרטות? אני מתחרטת על כך שלא הצלחתי להגן על פרים ב-100%. גם כשהשם שלה הופיע רק פעם אחת, היא עדיין עלתה בגורל, והייתי צריכה להתנדב ולהשאיר אותה מאחור. כמובן שזה לא בשליטתי וניצחתי במשחקים וחזרתי בסוף, אבל אני מניחה שהיה לה מאוד קשה וכואב כשהיינו רחוקות.

מה גורם לך להעדיף את פיטה על גייל?
-> להעדיף את פיטה על גייל?
אבל אני... אני לא...
טוב, הייתרון של פיטה על גייל הוא שהוא מבין את הכעס שאני חשה באופן אישי כלפיי הקפיטול. גם גייל שונא את הקפיטול, אבל הוא לא יצליח להבין כמה זה נורא עד שהוא יהיה שם... לא שאני מאחלת לו דבר כזה!
פשוט פיטה מבין את הכעס הזה שלי, ובזכות השימוש הנהדר שלו במילים הוא מצליח להרגיע אותי ולגרום לי להאמין בעצמי ובעתיד הטוב של פאנם.

מה גורם לך להעדיף את גייל על פיטה?
-> להעדיף את גייל על פיטה?
אבל אני... אני לא...
טוב, הייתרון של גייל על פיטה הוא שהוא פשוט מבין אותי הכי טוב. סיפור החיים שלנו די דומה, ושנינו היינו צריכים לסכן את עצמנו עבור המשפחות שלנו. בניגוד לפיטה, שעבורו אני עומדת לפני הכל ומעל הכל, גייל באמת יכול להבין כמה המשפחה שלי חשובה לי וכמה אני אוהבת אותם. אני יודעת שאם רורי היה נבחר באסיף, כמו פרים, גייל היה עושה בדיוק את מה שאני עשיתי. בגלל זה כשאני עם גייל לפעמים אני אפילו לא צריכה לדבר כדי שיבין אותי. כשאנחנו ביחד ביער אנחנו מתקשרים לפעמים רק במבטים. ובחיוכים.

על מה את חולמת בלילה?
-> על המשחקים. על האסיף. על היער. על רו. על פרים. על אמא שלי. על אבא שלי. על כל מה שהפסדתי בחיי. ועל כל מה שסבלתי ממנו.

שבוע מצויין. אף פעם לא הבנתי למה מעריצים אותי, היימיטץ' אומר שיש לי קסם אישי של חילזון מת...

N o R i K o

New member
קטניסססססססס

מה קורה? D:
אז... גייל או פיטה?!?!?!?
מה תעדיפי, פיתה מהמפריזר או לחם חם וטרי?
את הולכת לצפות בסרט עוד 16 יום?! D:
חוץ מירוק, מה הצבע האהוב עלייך?
איזו פאה של אפי את הכי אוהבת?
איזו שמלה שסינה עיצב לך את הכי אוהבת?
בהתחשב בכך שענית על השאלה השנייה בתשובה "גייל"... כי ענית עליה ככה
למה את חושבת שזו התשובה הנכונה?

עד כמה את אוהבת אותי מ-1-10?!?! בהתחשב בכך שאני אוהבת אותך 12?!?!? DDD:

זהו בינתיים XD

היי

מה קורה? D:
-> אמממ... את יודעת, החיים אחרי משחקי הרעב. לא משהו...

אז... גייל או פיטה?!?!?!?
-> מה, אני צריכה לבחור אחד מהם?
באמת?

טוב, אז...
נראה לי ש...
רגע...
טוב...
אז...
גייל!
... לא. פיטה.
בעצם... גייל...
אבל... פיטה...
אבל גייל!
אבל פיטה... אבל גייל... אבל פיטה! אבל גייל... אבל פיטה... טוב, זהו, סופי, גייל! לא, פיטה... לא, גייל... לא...

מה תעדיפי, פיתה מהפריזר או לחם חם וטרי?
-> אני אעדיף לחם חם וטרי, אבל במקרים של רעב קיצוני גם הפיתה תועיל לי מאוד.

את הולכת לצפות בסרט עוד 16 יום?! D:
-> אין לנו בית קולנוע בפאנם, הדבר היחיד שאפשר לצפות בו זה המשחקים, או שידורי חדשות של הקפיטול.

חוץ מירוק, מה הצבע האהוב עלייך?
-> כחול.

איזו פאה של אפי את הכי אוהבת?
-> לא ייחסתי הרבה חשיבות לפאות של אפי. כולן היו מגוחכות באותה מידה.

איזו שמלה שסינה עיצב לך את הכי אוהבת?
-> מאוד אהבתי את שמלת הראיונות שלי, השמלה שהייתה מכוסה כולה באבני חן יקרות שגרמו לה להראות כאילו היא עטופה לשונות אש. זהרתי כמו השמש כשלבשתי אותה.

בהתחשב בכך שענית על השאלה השנייה בתשובה "גייל"... כי ענית עליה ככה
למה את חושבת שזו התשובה הנכונה?
-> לא בדיוק עניתי בתשובה "גייל", היה קצת קשה לענות. אבל נראה שאת יודעת לענות על השאלה הזו יותר טוב ממני...

עד כמה את אוהבת אותי מ-1-10?!?! בהתחשב בכך שאני אוהבת אותך 12?!?!? DDD:
->
תפסיקי להביך אותי, את עושה את זה בשביל הספונסרים.

N o R i K o

New member
בטח שענית גייל

את השם שלו רשמת 7 פעמים ואת של פיטה רק 6...

קטניס, את טים גייל. עליי לא תעבדי

ואני באמת אוהבת אותך! אני לא זקוקה לספונסרים 3: כלומר, את מי שאת בשניים וחצי הספרים הראשונים. אחר כך את לא משהו

N o R i K o

New member
כן אה

חומד... כתבו עלייך סדרת ספרים שלמה...
אני הייתי תובעת את סוזאן קולינס על השמצה. הרי כולנו יודעות שכל מה שקרה בסוף בכלל לא קרה, זה סתם עיוות שלה!

הי קטניפ

אכפת לך שאני משתמשת בשם חיבה הזה?
תגידי,זה מקרי שהשם חיבה שלך הוא קטניפ,הצמח שמשגע חתולים והקשר שלך עם בטארקאפ הוא מאוד קטנפי??
אגב באטרקאפ .. מה את חושבת על השם העברי שלו, נורי ??
תגידי את בקשר עם דלי? סתם מענייןאותי מה איתה?
כמה זה מזור לראות את עצמך על פוסטרים וכאלה??
חשבת פעם שיעשו עלייך סרט?
מה הממתק שאת הכי אוהבת?
ןהחטיף?
והשתיה?

היי

אכפת לך שאני משתמשת בשם חיבה הזה?
-> זה מביך, כי זה שם החיבה הייחודי לגייל. לשניה חשבתי שזה הוא שכותב לי את ההודעה והתרגשתי, ואז נזכרתי שאין לו בכלל מחשב עם אינטרנט... זה בסדר.

תגידי,זה מקרי שהשם חיבה שלך הוא קטניפ,הצמח שמשגע חתולים והקשר שלך עם בטארקאפ הוא מאוד קטנפי??
-> ידוע שאני נוהגת לשגע חתולים, להזכירך שם החיבה הזה נדבק אליי אחרי שחתול בר סורר רדף אחרי ביער...

אגב באטרקאפ .. מה את חושבת על השם העברי שלו, נורי ??
-> זה קצת מוזר. אני אשאל את פרים מה דעתה, היא הזו שבחרה את השם, אחרי הכל...

תגידי את בקשר עם דלי? סתם מענייןאותי מה איתה?
-> דלי קרייקט? היא בסדר, היא חיה במחוז 12 יחד עם כולנו. מזמן לא יצרתי איתה קשר...

כמה זה מזור לראות את עצמך על פוסטרים וכאלה??
-> את עצמי? אה, את מדברת על הג'ניפר הזאת? היא לא ממש דומה לי. אני לא יודעת אם להרגיש מוחמאת על כך שליהקו לתפקיד שלי מישהי יפה כל כך, או סתם להרגיש מכוערת.

חשבת פעם שיעשו עלייך סרט?
-> לא, החיים שלי נוראיים מדי. ואין סרטים בפאנם.

מה הממתק שאת הכי אוהבת?
-> אין לנו הרבה גישה לממתקים בפאנם, אבל אבא שלי הביא לי פעם, לפני המון שנים, קוביית שוקולד. בהתחלה הוא היה קצת מר, אבא שלי אמר שזה שוקולד איכותי וחזק, אבל אחרי קצת זמן הוא הפך לממתק הטעים ביותר שאכלתי.

ןהחטיף?
-> אין לנו חטיפים בפאנם, מה שיכול להיות חטיף עבור אחרים הוא ארוחה של ממש עבורי.

והשתיה?
-> אני אוהבת מים. תה אני שותה רק כשקר מאוד, לכן הוא מזכיר לי ימים קרים של חולי, וקפה זה די מגעיל, אלא אם אני מוסיפה לו כמויות של חלב וסוכר. מים מזכירים לי טבע ויער, ואת האגם, המקום האהוב עליי.

Miss Lavet

New member
קטניס שלום

זה היה דיי רשמי

יש לי כמה שאלות לשאול אותך:

1. איך קוראים לאבא שלך

2. איך קוראים לאמא שלך?

3. האם המשכת לגדל את באטרקאפ גם אחרי שפרים מתה?

4. איך קוראים לילידים שלך ולמה?

5. פיטה אנס אותך?

6. האם פיטה היה ברירת מחדל או שבאמת רצית אותו על פני גייל?

7. היימיטץ' כבר מת מהרעלת אלכוהול?

8. מה הדמיון שמצאת בין רו לפרים?

9. את כועסת שקולינס הפכה אותך למסוממת?

10. את יכולה לבטא את השל של פויעכארטך?

11. במה את עובדת?

12. שאלה אחרונה: מתי הבנת באמת שאת שונאת את קויין?

שלום

1. איך קוראים לאבא שלך
-> אבא?

2. איך קוראים לאמא שלך?
-> אמא?

3. האם המשכת לגדל את באטרקאפ גם אחרי שפרים מתה?
-> מה? פרים מתה? O_O לא נכון, היא יושבת בחדר השני!

4. איך קוראים לילידים שלך ולמה?
-> הילידים שלי? לא הבנתי למה את מתכוונת. אין לי ילידים. וגם ילדים אני לא רוצה.

5. פיטה אנס אותך?
-> מה פתאום!

6. האם פיטה היה ברירת מחדל או שבאמת רצית אותו על פני גייל?
-> אני לא ממש יודעת על מה את מדברת... על המשחקים? זה היה בשביל הספונסרים
אני לא יודעת מה אני מרגישה כלפיו כרגע. או כלפיי גייל...

7. היימיטץ' כבר מת מהרעלת אלכוהול?
-> מה פתאום!

8. מה הדמיון שמצאת בין רו לפרים?
-> רו
אולי היא הייתה קטנה, אבל בדיוק כמו פרים, היא גם הייתה חכמה. ועם החוכמה הזאת הייתה לה גם תמימות.

9. את כועסת שקולינס הפכה אותך למסוממת?
-> מי זאת קולינס?

10. את יכולה לבטא את השל של פויעכארטך?
-> מה?

11. במה את עובדת?
-> כרגע אני לא עובדת, אני אמורה להיות תלמידת תיכון אבל אני פטורה מהלימודים כי אני צריכה לצאת לסבב הניצחון אחרי המשחקים.

12. שאלה אחרונה: מתי הבנת באמת שאת שונאת את קויין?
-> קויין? מי זה?

Billy Shirs

New member
הייוש

כולנו יודעים שעברת כמה חוויות מאוד קשות בספרים, הקשה שבהן הייתה בוודאי לעבור שעווה בכל הגוף. אבל בואי ושתפי אותנו, מהי החוויה השניה הכי קשה בחייך?

היי

הכי קשה הייתה הידיעה שאני משאירה את פרים מאחור. אני ממש סומכת על גייל וידעתי שהוא ידאג לה, אבל המחשבה על זה שאני לא אראה אותה יותר הייתה הכי כואבת.

ורדונה2

New member
וואי, יש לי הרבה שאלות לקטניס..
MJ

קטניס, מה קורה מותק? אחלה פינה, איזה כייף שאפשר להוציא אגרסיות

1. מה לעזאזל חשבת לעצמך כשבחרת בפיטה ולא בגייל מתוך "הכרח המציאות"? המשך החיים שהיה לך כביכול בסוף הספר היה הדבר הכי מדכא שקראתי בחיי.

2. למה את מטומטמת והסכמת למשחקי הרעב- גרסת הקפיטול? ואני לא קונה את זה שהיה לך מניע הסתר ובלה בלה, כי בתאכלס לא הייתה לזה שום תועלת.

3. למה היית מגעילה לחתול החמודי של פרים? כפרעליו, מסכן. איבד את פרים, נטשו אותו... לא מספיק כאב הוא חווה? מגעיל מצידך.

4. אולי תסבירי לי אחת ולתמיד איך יכול להיות שאת מתנתקת לך טוטאלית מאמא שלך ומהחבר הכי טוב שלך לגמרי אחרי שפרים מתה והשילטון בקפיטול קורס? איך זה בדיוק הגיוני שאת מתנתקת טוטאלית מהאנשים הכי משמעותיים בחיים שלך ככה?

5. למה היוזמה היחידה שאי פעם עשית במהלך כל הטרילוגיה הזאת הייתה ההריגה של קוין, וגם אחריה- עברת לך מיידית למצב קטטוני?
לא חשבת לך במהלך כל הספרים האלה, במיוחד במהלך הספר האחרון, "אולי כדאי שאני אתחיל לפתח עמוד שדרה ודעה משל עצמי ואפסיק לתת לדמויות מסביבי להוביל אותי לאן שבא להן כמו בובת חוטים"?

ממני,
ורד,
קוראת שלא פוחדת לשאול שאלות קשות.

אגב, ראיתי הרגע שזאת שעונה במקום קטניס מדברת רק על דברים שקרו בספר הראשון... מה נסגר עם זה?

אני רוצה תשובות לספר המזוויע האחרון!

pennylane11

New member
משהו שאני חייבת להבין,

מתי נשאלות השאלות? וקטניס של איזה זמן עונה עליהן? כי יש פה בלבול מטורף עם דברים שקרו בסוף של MJ וקטניס שעוד לא יודעת שהם קרו אז...

למעלה