אירוח דמויות!!!

פאנגירל

New member
היי קטניסD:

לפני שאני אשאל שאלות והכל, אני ממש רוצה לדעת באיזו תקופת זמן את נמצאת, כדי שאשאל שאלות בהתאם!
אחרי שתעני על אלו יגיעו השאלות האמיתיות

את נמצאת כרגע בקפיטול? או במחוז 12? ומי האנשים שמקיפים אותך כרגע? מה שלום פיטה? וגייל? ופרים? ומה מצב הקשר שלך עם אמא שלך?

היי

אני נמצאת כיום במחוז 12. יצאתי מהמשחקים לפני חצי שנה ובקרוב עתיד להתחיל סבב הניצחון. אני ופיטה ידידים טובים אבל בגלל מה שקרה בינינו במשחקים הכל קצת מביך, אני לא ממש סגורה על הרגשות שלי אליו.
גייל בסדר, הוא התחיל לעבוד במכרות. עכשיו כשיצאתי מהמשחקים קלטתי שגם אליו אני מרגישה משהו, אבל גם על זה אני לא ממש סגורה.
פרים גם בסדר, גייל דאג לה ולאמא בזמן שהייתי במשחקים. היא התחילה לעזור לאמא בטיפול בחולים. גם אמא בסדר, מאז שיצאתי מהמשחקים אני מנסה להיות פחות קרה אליה כי בטח היה לה ממש קשה כשלא הייתי שם. והאמת היא שהתגעגעתי אליה.

פאנגירל

New member
טוב, היי

ואחרי שהבנתי מה קורה איתך (אני שמחה שאת וכל הסביבה בסדר, פחות או יותר!), יש לי כמה שאלות... ^^

1. עכשיו, אחרי סיום המשחקים וממש לפני סבב הנצחון... מה את חושבת על היימיטץ'? כאדם, כמתחרה לשעבר, כמדריך? וכמובן, מה את חושבת על ההתנהלות שלו כמדריך שלכם?
2. ואחרי שראית כמה קשה עבודתו של היימטץ', איך את חושבת שתבצעי אותה בעתיד? (מדריכה למיועדים...). ואיך פיטה יבצע אותה?
3. פעם חשבת על מה היה קורה אם מישהו אחר, קרוב אלייך, היה עובר את המשחקים? אם זה היה גייל? או פרים (חס וחלילה)? או אחד מאחיו של גייל? או מאדג'?
4. איך את חושבת שהורייך היו מתפקדים אם כילדים - פעם, מזמן - הם היו נבחרים למיועדים? (שניהם מעניינים אותי, גם אימך וגם אביך! אני תוהה איך הם היו מתמודדים בזירה...)
5. איך ההורים של פיטה קיבלו אותך כשחזרתם מהמשחקים? בכלל דיברתם, נפגשתם, שוחחתם?
6. יש לך סיוט שחוזר על עצמו כיום? ואם כן, למה הוא נוגע?

ולמשהו קליל:
7. אוקיי, אז את לא יודעת את מי את אוהבת יותר, את פיטה או את גייל... אבל בהתבוננות יבשה... מי יותר חתיך? (אני רק רומזת שבלונדינים זה ה-דבר עכשיו... P:)

היי

1. עכשיו, אחרי סיום המשחקים וממש לפני סבב הנצחון... מה את חושבת על היימיטץ'? כאדם, כמתחרה לשעבר, כמדריך? וכמובן, מה את חושבת על ההתנהלות שלו כמדריך שלכם?
-> קצת מביך להודות בכך, כי אני בטוחה שהוא יקרא את התשובות האלה בעצמו אחר כך...

אבל האמת היא שאני חושבת שמתחת לדמות השיכורה והמוזרה שהוא מראה הוא ממש חכם. אני לא יכולה להאשים אותו על המצב שהוא הגיע אליו, בהתחלה ממש בזתי לו, אבל עכשיו, כשעברתי את המשחקים בעצמי, אני מבינה איך הוא מרגיש.
קשה לי לשפוט אותו כמדריך כי למען האמת אני לא ממש יודעת הרבה על המדריכים האחרים. אבל אני כן חושבת שאני והוא הצלחנו לקיים תקשורת טובה בזירה. בסך הכל מאוד הבנתי מה הוא רוצה ממני, והוא הבין מה אני רוצה ממנו... ואחרי הכל, ניצחתי, לא?

בסך הכל... אני מאוד מעריכה אותו.
וגם מאוד מקווה שהוא לא קורא את זה...

2. ואחרי שראית כמה קשה עבודתו של היימטץ', איך את חושבת שתבצעי אותה בעתיד? (מדריכה למיועדים...). ואיך פיטה יבצע אותה?
-> אני לא יודעת. זה יהיה ממש קשה... אבל אני אשתדל לקחת את סינה והיימיטץ' כמודלים לחיקויי. אני אתמוך ואנסה להוביל אותם לניצחון, גם אם בדרך מאוד עקיפה.
פיטה... גם את זה אני לא מצליחה לדמיין. הוא בטח יבכה שעות בשניה שהשניים יכנסו לזירה...

3. פעם חשבת על מה היה קורה אם מישהו אחר, קרוב אלייך, היה עובר את המשחקים? אם זה היה גייל? או פרים (חס וחלילה)? או אחד מאחיו של גייל? או מאדג'?
-> פעם? יש לי סיוטים על זה כל הזמן.
אני חושבת שלא הייתי מצליחה להיות רגועה. הייתי רוצה לצפות במשחקים כל הזמן כדי לדעת שהם עדיין בחיים, ומצד שני הייתי רוצה להסיח את הדעת שלי מזה כמה שיותר כדי לא לצפות בהם מתים... רק המחשבה על זה מרעידה אותי. במיוחד עכשיו, כשעברתי את זה.

4. איך את חושבת שהורייך היו מתפקדים אם כילדים - פעם, מזמן - הם היו נבחרים למיועדים? (שניהם מעניינים אותי, גם אימך וגם אביך! אני תוהה איך הם היו מתמודדים בזירה...)
-> אני חושבת שאבא היה מתנהג כמוני. אנחנו מאוד דומים, אחרי הכל... הוא בטח גם היה מנסה להתחמק מהקרבות ולהתמקד בהישרדות.
אמא, לעומת זאת, הרבה יותר רגישה ממנו. היא מאוד חכמה, והידע שלה בעשבי מרפא ובכלל בתרופות יכול היה לעזור לה מאוד בזירה. אבל אני חוששת שהיא הייתה חלשה מדי בשביל קרבות... ולמרות שהיא חכמה, אני לא יודעת אם היא הייתה בונה אסטרטגיה.

5. איך ההורים של פיטה קיבלו אותך כשחזרתם מהמשחקים? בכלל דיברתם, נפגשתם, שוחחתם?
-> כשירדנו מהרכבת הייתי כל כך מרוכזת באמא, פרים וגייל שבכלל לא שמתי לב אליהם. אבל כשפיטה ואני היינו צריכים להפרד, והיינו צריכים להתנשק לשלום בשביל המצלמות, אז אבא שלו חייך אליי והנהן. אבל אמא שלו נראתה כאילו היא כבר מתכננת את הרצח שלי... אני לא אוהבת אותה. היא קצת שכחה שהבן שלה חי עכשיו בזכותי

זו הייתה הפעם האחרונה שבה ראיתי אותם. פיטה לא ממש מדבר עליהם... הוא לא הטיפוס המשפחתי.

6. יש לך סיוט שחוזר על עצמו כיום? ואם כן, למה הוא נוגע?
-> כמו שאמרתי, אני כל הזמן חולמת על כך שהיקירים שלי נלקחים למשחקים, או שאני נכנסת לשם שוב... זה נורא. אני מתעוררת כמעט כל לילה, שטופת זיעה. לפעמים זה כל כך נורא שמתחשק לי להתעורר באמצע המשחקים עצמם, כשפיטה מחבק אותי
רק כדי לדעת ששנינו בטוחים במערה שלנו, ופרים, אמא וגייל בטוחים בבית.

ולמשהו קליל:
7. אוקיי, אז את לא יודעת את מי את אוהבת יותר, את פיטה או את גייל... אבל בהתבוננות יבשה... מי יותר חתיך? (אני רק רומזת שבלונדינים זה ה-דבר עכשיו... P:)
-> מביך להודות בכך, אבל האמת שזה די פשוט
פיטה... חמוד, יש לו לחיים תפוחות ממש כמו לחם טרי שרק יצא מהתנור, וריסים ממש יפים...
אבל גייל... גייל. כל הבנות ב-12 יסכימו איתי על זה שהוא פשוט...
... הוא לא קורא את זה, נכון?

תשובה אחידה לכל בנות הפורום

השאלות שלכן נראו לי תמוהות מאוד אז החלטתי להגדיל ראש ולקרוא הודעות ישנות בפורום כדי להבין על מה אתן מדברות. לאחר קריאה מעמיקה הבנתי שאישה בשם קולינס החליטה לקחת את סיפור החיים שלי ולעוות אותו כאוות נפשה.
הידיעה הזו ממש מכעיסה אותי. אני רוצה לציין כי אין לי אף קשר לניתוק בין אמא שלי וגייל, שניהם עדיין קרובים אליי מאוד, ולמעשה, אמא ואני מנסות לתקן את היחסים שלנו, עכשיו כשחזרתי מהמשחקים... פרים היקרה עדיין בחיים, כך גם היימיץ', והקפיטול, לצערי, עדיין שולט בפאנם. אני לא יודעת מי זה הקוין הזה, או הזאת, שאתם מדברים עליו\עליה...
הידיעה כי קולינס הנ"ל החליטה לייחס לי מעשים מסויימים ממש מכעיסה אותי. אין שום סיכוי שכל הדברים שציינתם שקרו אכן היו קורים לי. להתנתק טוטאלית מאמא ומגייל? להסכים למשחקי הרעב? זה אפילו לא מצחיק אותי!

לסיכום - אני מאוד אשמח אם מישהו יביא לי את הכתובת של הקולינס הזאת, אני מעוניינת לתבוע אותה על הוצאת דיבה...
אם למישהו יש גם עורך דין טוב להמליץ עליו אני אשמח. אין לנו כאלה בפאנם פשוט...

N o R i K o

New member
ברוכה הבאה למועדון, קטניס

גם אנחנו עדיין בחיפוש אחר הכתובת של קולינס כדי להתנקש בה...

ורדונה2

New member
אדירה!!! רואים? זאת קטניס

שאני מסוגלת לאהוב!

ס'אמא של קולינס שהרסה לי אותה

היי קטניס

מה שלומך?
יש לי כמה שאלות בשבילך, אני אשמח אם תסכימי לענות

1. בטח הבנת מההודעות בפורום שאנחנו חוגגים את חג פורים. אם היית חוגגת את החג, למה היית מתחפשת?
2. מהו הרגע המפחיד ביותר בחייך?
3. מה היית מוכנה לתת בשביל שהמשחקים יפסיקו והשלטון יתחלף? (הבנתי שעדיין לא הגעת לזמן המרד)
4. האם את יודעת מה קורה מחוץ לגבולות פאנם? האם ידוע לך על מדינות אחרות בעולם?
5. מה גרם לך לרצות להתארח בפורום ולענות על שאלות? (כלומר, בראיונות לפני המשחקים את לא שמחת להיפתח ולענות על שאלות. מה גרם לשינוי?)
דרך אגב, אני שמחה שהחלטת להתארח אצלנו ותודה. :)

היי

1. בטח הבנת מההודעות בפורום שאנחנו חוגגים את חג פורים. אם היית חוגגת את החג, למה היית מתחפשת?
-> אני לא חושבת שהייתי רוצה לחגוג את החג הזה. אנשים מחופשים מזכירים לי את הקפיטול, כולם נראים שם כל כך מגוחכים עם כל האיפור והניתוחים. אולי הייתי רוצה להתחפש לחתול, כדי לעצבן את באטרקאפ.

2. מהו הרגע המפחיד ביותר בחייך?
-> היו שניים כאלה. כשהייתי בת 10, ונודע לי שאבא שלי לכוד במכרות ויש סיכוי שהוא לא יצא משם.
והשני היה כשהשם של פרים עלה בגורל. הוא הופיע רק פעם אחת, אפילו לא חשבתי שיש סיכוי שהיא תיבחר, כל מה שחשבתי לעצמי הוא שאני מקווה שהשמות שלי ושל גייל לא יעלו. ואז פרים נבחרה.

3. מה היית מוכנה לתת בשביל שהמשחקים יפסיקו והשלטון יתחלף? (הבנתי שעדיין לא הגעת לזמן המרד)
-> זמן המרד? יש זמן כזה?
אני לא יודעת מה הייתי עושה. כבר הקרבתי את עצמי כדי שפרים תחיה, וזה כל מה שחשוב לי. אני לא יודעת אם הייתי מוכנה להקריב את עצמי שוב... רק אם יבטיחו לי ששינוי בשלטון יבטיח חיים שקטים לאמא שלי, לפרים ולגייל.

4. האם את יודעת מה קורה מחוץ לגבולות פאנם? האם ידוע לך על מדינות אחרות בעולם?
-> בשיעורי הסטוריה בבית הספר מספרים לנו שכל העולם שקע מתחת לים באפוקליפסה, חוץ מפאנם. אני לא יודעת עד כמה זה נכון, אבל אף פעם לא חשבתי על זה.

5. מה גרם לך לרצות להתארח בפורום ולענות על שאלות? (כלומר, בראיונות לפני המשחקים את לא שמחת להיפתח ולענות על שאלות. מה גרם לשינוי?).
-> היימיטץ' אמר לי שזה חלק מסבב הניצחון שלי, ושיש לי פה הרבה מעריצים. אני לא באמת אוהבת להתראיין
אבל הוא הבטיח לי שאני לא אהיה היחידה ושבעתיד גם הוא בעצמו התראיין. אני רק מקווה שפיטה לא יצא בעוד הצהרות מביכות
חוץ מזה אתם די נחמדים, ואף אחד מכם לא אמר לי כל הכבוד על הזכייה או שאל אותי על הרומן המטורף שלי עם פיטה, אז זה לא כל כך נורא.

אין בעד מה...
:)

היי קטניס

מה נשמע? אני מקווה שהאירוח שלך בפורום עוד לא נגמר...

נתחיל בכמה שאלות קצרות:
קיץ או חורף?
צהוב או ירוק?
חץ וקשת או מלכודות?
גייל או פיטה?
סנאים או סמורים?
פרים או רו? (
...סתם. זה היה קצת מרושע, סליחה)
מה פאנם-י בעינייך?

וקצת יותר לעומק

איך היית מרגישה אם היית מגלה שעשו סרט על החיים שלך, והיוצרים, שלא היו מסוגלים לעכל את הרעיון של דמות ראשית שאינה לבנה, ליהקו מישהי שלא דומה לך בכלל?

מה אתם לומדים בביה"ס? יש בו קפיטריה? אם לא, איך ילדים באמת רעבים שאין להם אוכל בבית מסוגלים להגיע וללמוד כמו שצריך? בטח ממילא אין מי יודע מה עתיד אקדמאי לתושבי המחוזות...

אם היית יכולה לפגוש את האנשים שחיו בעולם לפני האפוקליפסה ששינתה אותו (אני מדברת על כל המלחמות ואסונות הטבע שיצרו את פאנם), איזה מסר היית רוצה להעביר להם? איך היית מציעה להם לפעול כדי למנוע את זה?

תודה שהתראיינת
יום טוב וד"ש לפרים!

היי

קיץ או חורף?
-> קיץ. החורפים קשים במחוז 12, והקור מכפיל את הרעב.
צהוב או ירוק?
-> ירוק.
חץ וקשת או מלכודות?
-> לצערי אני לא מוכשרת בתכנון מלכודות כמו גייל אז אני אלך על הכשרון הטבעי שלי, חץ וקשת.
גייל או פיטה?
-> כבר עניתי על זה ל-N o R i K o...

סנאים או סמורים?
-> בנזיד יש להם בדיוק את אותו טעם.
פרים או רו? (...סתם. זה היה קצת מרושע, סליחה)
-> זה באמת מרושע.
כל אחת מהן שונה עבורי. כמובן שפרים נמצאת מעל כולם אבל גם את רו אני מאוד אוהבת.
מה פאנם-י בעינייך?
-> אני לא יודעת. אני לא כל כך מכירה את שאר המחוזות, הם מאוד שונים מאיתנו... אני יכולה לומר לך מה מייחד את מחוז 12. למרות שאנחנו המחוז הכי עני בפאנם אנחנו די... מגובשים. אין אצלנו פילוג, רוב המחוז נוקט באותה עמדה לגבי המשחקים. לכולם קשה... כמו שאומרים, צרת רבים חצי נחמה.

וקצת יותר לעומק

איך היית מרגישה אם היית מגלה שעשו סרט על החיים שלך, והיוצרים, שלא היו מסוגלים לעכל את הרעיון של דמות ראשית שאינה לבנה, ליהקו מישהי שלא דומה לך בכלל?
-> זה כמו הג'ניפר הזאת, גם היא לא דומה לי בכלל אבל בסדר... אני חושבת שלא היה כל כך אכפת לי כי הבנתי שבמדינה הזאת שלכם תמיד מלהקים אנשים יפים גם לתפקידים של מכוערים. כמו שכבר אמרתי למורי לנצח, מצד אחד זו מחמאה, מצד שני אני מרגישה לא יפה במיוחד.

מה אתם לומדים בביה"ס? יש בו קפיטריה? אם לא, איך ילדים באמת רעבים שאין להם אוכל בבית מסוגלים להגיע וללמוד כמו שצריך? בטח ממילא אין מי יודע מה עתיד אקדמאי לתושבי המחוזות...
-> אקדמאי? מה זה אקדמאי?
אין לנו קפיטריה, מגישים לנו לארוחת הצהריים בכל יום קצת מרק, אבל זהו. יש הרבה תלמידים שבכלל לא מגיעים לבית הספר כי הם צריכים להישאר בבית ולעזור להורים שלהם להתפרנס... אני מודה שגם אני הברזתי מבצפר הרבה פעמים כדי לצאת לצוד בימים שבהם לא נותר אוכל למשפחה שלי. מצד שני, יש ילדים שמגיעים לבית הספר רק בשביל הארוחה הזאת, אחרת לא יהיה להם מה לאכול בכלל.

אם היית יכולה לפגוש את האנשים שחיו בעולם לפני האפוקליפסה ששינתה אותו (אני מדברת על כל המלחמות ואסונות הטבע שיצרו את פאנם), איזה מסר היית רוצה להעביר להם? איך היית מציעה להם לפעול כדי למנוע את זה?
-> אני לא ממש יודעת איך היה נראה העולם שלהם, אולי הוא היה בדיוק כמו פאנם... אבל כן הייתי רוצה לומר להם שיעריכו את מה שיש להם. הבנתי ששם הייתה רפובליקה, והעמים ניסו לחיות ביניהם בשלום. אני חושבת שזה יכול היה לעבוד גם בפאנם, אם הקפיטול לא היה שולט בנו בצורה כל כך אכזרית... אז הייתי אומרת להם לנסות לשמור על הרוגע והשלום ועל הילדים שלהם, כי אחרת הם יגיעו למצב שבו כל כך לא אכפת להם מהזולת שלא יהיה אכפת להם לזרוק את הילדים של השכנים להלחם אחד בשני למוות.

יום טוב, פרים מוסרת ד"ש בחזרה. אולי גם היא תקפוץ לביקור בהמשך...

למעלה