בואו נרכיב פסקול

ringo333

New member
(
)ואוו, שמעתי עכשיו את השיר עוד פעם

והוא נראה לי עוד יותר מתאים... תרגום חופשי (ובלשון נקבה): יש מקומות שאני זוכרת, כל חיי, למרות שכמה השתנו, חלקם [אני זוכרת] לנצח לא לטובה, כמה מהם נעלמו וכמה נשארו, לכל המקומות האלו יש את הרגעים שלהם, עם אוהבים וחברים, אני עדיין יכולה לקרוא להם בשמם, חלקם מתים וחלקם חיים, בחיי אני אוהבת את כולם, אבל בין כל החברים והאוהבים האלו, אין אף אחד שמשתווה לך, והזכרונות האלו מאבדים את ערכם, כשאני חושבת על אהבה כמשהו חדש, אני יודעת שלא אאבד חיבה, לאנשים ולדברים שאהבתי לפני, אני יודעת שלפעמים אעצור ואחשובב עליהם, בחיי אני אוהבת אותך יותר. אני כושלת באנגלית, אבל השיר הזה כל כך מתאים...

N o R i K o

New member
האמת היא \:

שבעייני הוא לא. אבל להסביר למה כבר יהיה ספויילרים מטורפים לשלישי, ושתינו לא רוצות בזה
אבל הייתי מצפה מקטניס להגיב ככה, את צודקת.

sivan3004

New member
אני לא יודעת איך אני מצליחה לעצור את עצמי

אני מתה כבר לקרוא את השלישי כדי שאני אוכל לקרוא פה את כל ההודעות
יאללה עוד קצת

noa1510

New member
אין לי בקושי רעיונות, אם יהיו לי עוד

אני אוסיף
לבינתיים עלה לי רק שיר 1 מבחינת המילים, לא יודעת עד כמה הוא מתאים אבל המנגינה.... אחח המנגינה!!
אוקיי הוא התאים לי בראש לשתי סיטואציות.. אחת מHG והשנייה מCF.. אז הסצנה מHG זאת האחרונה בספר בעצם.. כשפיטה מגלה שהכל היה משחק בשביל קטניס מה שהיה בניהם, ואז היא אומרת בסוף שהקול שלו לא היה אפילו כועס, הוא היה חלול, וזה אפילו הרבה יותר גרוע.. ואז הם יוצאים מהרכבת.. אז השיר זה BLOODSTREAM (מסאונטראק של יומני הערפד) http://www.youtube.com/watch?v=V3b1CDLsiGU (אני חושבת שדווקא הסצנה בראש שלי מCF יותר מתאימה לשיר הזה אבל כתבתי את זאת מHG בגלל הספויילר..
)

noa1510

New member
הסצנה מCF

זאת הסצנה שקטניס יוצאת ביום ראשון ליער לבד.. ואז הולכת למקום שלה ושל גייל ומחכה לו ומתחילה לחשוב שהוא התייאש ממנה כבר..
ואז מעלה את הראש ורואה שהוא עומד שם ומסתכל עליה.. ואז שהוא מחבק אותה חזק חזק והיא בוכה וצוחקת ביחד, עד לקטע שהוא מנשק אותה והולך. (כל הקטע הזה של הפגישה הזאת פשוט משתלב לי עם השיר הזה.. בעיקר ההתחלה שהיא הולכת ביער, עד שהיא רואה אותו
) אני זוכרת שכשקראתי את הסצנה הזאת כמעט בכיתי (
)

N o R i K o

New member
יווו

חברות שלי בלשכה שומעות כמעט רקקקק ווית'ין טמפטיישן, ואני כל הזמן אומרת להן "אין לכן משהו יותר שמח?!?!?!?!!" אני חושבת שמעכשיו אני אפסיק
ואני מטגלנת כמובן

Billy Shirs

New member
ספוילר לMJ.

יאי, ההודעה הראשונה שלי כאן
יש קאבר ל-Hanging Tree שממש תפס אותי. בדיוק ככה דמיינתי אותו בראש, והוא כל כך... מלנכולי.

N o R i K o

New member
ברוכה הבאה! D:

האמת שיש לי מן רתיעה לא מוסברת כזו מלשמוע את כל הקאברים האלה... לא יודעת, כאילו אני מפחדת שמישהו יעשה את זה שונה לגמרי ממה שקולינס התכוונה אליו. O_O לא שאני כל כך אוהבת את הבחירות של קולינס... X:

Billy Shirs

New member
יש בזה משהו,

אבל אין כל כך דרך לדעת איך היא התכוונה שזה יישמע. אני אוהבת את הקאבר הזה במיוחד כי הוא נשמע בדיוק כמו שדמיינתי אותו בראש, כמעט אחד לאחד. אם כבר, יותר מפריעות לי הבחירות בסרט, במיוחד של היימיטץ', שהן ממש לא מה שקולינס התכוונה אליו. אבל היי, אם זה בסדר מצידה, מי שאני שאגיד לאO0.

N o R i K o

New member
היא לקחה חלק בליהוקים

היא בעצמה בחרה רבים מהם... והיי, וודי הארלסון היה מושלם לתפקיד היימיץ', בעיניי לפחות. מה שעשו לו, עם השיער הבלונדיני הארוך, זה כבר משהו אחר... @_@

Billy Shirs

New member
כן, אני יודעת.

בגלל זה זה נורא מוזרO0 היימיטץ' אמור להיראות יותר כמו קטניס וגייל, לא? עור כהה, עיניים אפורות וכו'. הוא סתם נראה מוזר עם השיער הזה... ולא שיכור ומוזנח (אך בצורה מאגניבה שכזאת) כמו שהוא אמור להיות. אני הייתי בעד הבחירה היותר נפוצה בפאנון... יו לאורי או רוברט דאוני ג'וניור. זה ממש התבקש.

כול אחד והשיר שלו

מכירים את הקטע הזה שאתם מקשיבים לשיר מסויים והוא מקשר אתכם מבחינה מילולית עם מישהו? אז הנה שאלה... איזה שיר הייתם מצמידים לאיזו דמות ב-HG? לדוגמא: קטניס: paradise של קולדפליי פיטה: "היא כול כך יפה" של כוורת אני יכול לחוב על עוד מלא כאלה, אבל אני לא פורה עכשיו עד כדי כך. בהצלחה עם הבחירות שלכם!

למעלה