ולמי שיורד לתחתית הפורום כדי לקרוא הודעות!
אחד השירים היותר אהובים עליי של הוני B, נמנה עם השירים היותר חזקים ששיש לביונסה לדעתי, אחד הטובים בחלק של סאשה פירס, כי הוא בעצם כל כך...פירס! אני אודה, זה השיר שגרם לי להתאהב רשמית בביונסה! (כן אני מהמעריצים שלא ידעו על ביונסה לפני סאשה פירס
) ידידה הכירה לי את Sweet Dreams ופשוט נדבקתי אליו ולא הפסקתי לשמוע אותו המון זמן. מאז סוויט דרימס, התחלתי לחקור את התופעה הידועה שנקראית ביונסה נואלס
השיר באמת ממכר, יש לשיר סאונד שאין לאף שיר אחר של ביונסה, אני מרגיש שזה השיר הכי ייחודי של ביונסה. הקול של B נשמע מעולה, בבתים בפזמון, בברידג' (ארתור, אמרת שזה נקרא C Part, אני שמעתי ברידג'
) המטורף, אני אוהב בשיר הזה הכל. הוא באמת מה שביונסה תיארה: שיר פופ סקסי וכיפי שמדבר על אהבה והשיר באמת יוצר לי אווירה של אהבה מפונטזת מהאגדות. חרשתי על Sweet Dreams כ"כ שקבלתי מנת יתר, במיוחד מהפזמון שיכול לפעמים לעשות טיפונת כאב ראש. אני כרגע נח כמו שאמרתי מ-IASF כדי לחזור אליו מתגעגע
הקליפ: תלוי לפי מצב הרוח. בגדול הקליפ הוא קליפ ריקודים נוסף שביונסה נראית בו מעלף ולעיתים יכול לשעמם. מצד שני הקליפ מתאר באופן מושלם את מוטיב החלומות המתוקים: פני הירח, זברה קטנה על הירח, מראות נשברות, תלבושת זהב הזויה בסוף. 4 כוכבים