It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

טופ 5 חפרתם
(327) LeAnnDylan (140) And It Feels Like (125) the whole shebang (93) Guncrazy (83) X יו יו S עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול ו-The Voice טלוויזיה גלי - glee פופ ניסויים לגולשים ערוצי MTV ו-VH1 יופי וטיפוח אישי אומנות בעוגות ערוצי הסדרות של yes בריטני ספירס ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

חה! דרורה עקפתי אותך |ננהבננה|

שיר חרישה בקאנטרי- Come Home של פיית' היל כמובן
שיר חרישה לא קאנטרי- לא ממש יצא לי לשמוע משהו שהוא לא קאנטרי האמת. אלבום ישן שעשה קאמבק- פיית' עשתה לי חשק לאלבום ישן שלה אז החזרתי את Love Will Always Win לפלייליסט. אלבום חדש שגילתם- לא היה לי זמן לגלות אלבומים חדשים. אני עדין מתענגת על Four The Record של מירנדה למברט. ציטוט השבוע שלכם- "I kinda looked at Reba's boobs when I said WOW"
קנית השבוע- פאנל לאייפד. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- פפף סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קררררררר משהו טוב שאכלתם השבוע- פסטה. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לוק בריאן מראיין את טים ופיית' על השטיח האדום
איש השבוע שלכם בפורום- דילן. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מישהו מהלימודים. מסר לאומה- מזל טוב כפול למירנדה למברט, גם על הזכיה בזמרת השנה וגם ליומולדת שחגגה אתמול
תמונת השבוע שלכם- אם כבר מירנדה אז הנה
המלצת השבוע- האלבום של מירנדה למברט- פשוט מעולה! ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Guncrazy

New member
מסכמת שבוע. מחכה ארוך מאוד

שיר חרישה בקאנטרי- האמת שלא יצא לי לשמוע מוזיקה כל השבוע. היו לי מלא פרויקטים שטבעתי בהם. היום אבל חרשתי על הדואט של שוגרלנד ומאט ניית'נסון אז אני אלך על זה. שיר חרישה לא קאנטרי- כנ"ל אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- ראיתי בחנות דיסקים ליד הבית את האלבום של דיירקס בנטלי וחשבתי שיהיה נחמד לקנות אותו. עדין לא שמעתי אותו אבל הוא כאן, מחכה בסבלנות שיהיה לי זמן אליו. ציטוט השבוע שלכם- "Sorry. It only feels like 31,000 days"
קנית השבוע- האלבום של דיירקס בנטלי. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הרבה דברים שלא ממש יעניינו אתכם. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- פרשיות סמויות. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קריר. משהו טוב שאכלתם השבוע- בעיקר ג'אנק. לא היה לי זמן לבשל. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בקושי. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- כל הקטע עם הבובות של טים ופיית' ב-CMA איש השבוע שלכם בפורום- דילן (למרות שהיא לא נתנה לסאם הארטס 5 כוכבים!!
) איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חתול הרחוב שאימצתי לפניי שבוע. נכון שהוא חתול אבל במילותיה של בטי ווייט- לפעמים כשאני מסתכלת לו בעיניים אני יכולה להישבע שמדובר בהומלס מן. מסר לאומה- לסאם הארטס מגיעים חמישה כוכבים! תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- אם יורד גשם - תישארו בית. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 5. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
יואו אני מתה על המערכון הזה
בלארררפנגררר

האלבום של דיירקס מעולה. מצאי זמן אליו, לא תצטערי.

Guncrazy

New member
אני לא מעריצה שלה

חושבת שהיא כותבת שירים גאונית ואין לי שום בעיה להודות בזה. אז בסתר בטח לא, אבל גם לא ממש מעריצה. ומה הקשר בכלל

LeAnnDylan

Well-known member
סאם הארטס
דיאן וורן. יו דו דה מת'

לא קריסטל מת' שלא יגידו שאני מעודדת אתכם לעבור על החוק

Guncrazy

New member

בדיוק הקשבתי לאלבום של קרי כנראה שהתת מודע חשב במקומי. הכוונה שלי אבל נותרה זהה

LeAnnDylan

Well-known member
הכוונה שלך איבדה מעצמה

אם זה לא היה סאם הארטס (והאם הייתי שמה לב בכלל|מגלגלעיניים|) מזמן הייתי חוסמת אותך|הא|

NASTIAtheSAVIOR

New member
סכמ"ש!

שיר חרישה בקאנטרי- Little Big Town - Boondocks שיר חרישה לא קאנטרי- The Wanted - Warzone אלבום ישן שעשה קאמבק-עוד לא יצא לי לשמוע אלבומים שלמים של קאנטרי, אבל בלי קשר לקאנטרי - In the zone של בריטני נחרש אצלי כל השבוע. אלבום חדש שגילתם- אין... ציטוט השבוע שלכם- "עוד יום עוד 10 אגורות"
קנית השבוע- חולצות מחממות לבצפר, שני לקים של שיק (סוף סוף מצאתי את הטורקיז המושלם שלי!) ושני ג'ינסים, שופינג עם אמא זה נחמד. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-לא ממש קראתי... סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-עקרות בית נואשות כרגיל, GLEE וTHE VOICE.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קרררררררררררררר
משהו טוב שאכלתם השבוע- כלום! אני בדיאטה הכי נוראית שהייתי בחיים שלי, בלי קולה, פיצות, טוסטים, צ'יפסים, פיצוחים ומתוקים. אני רוצה להתאבד. עכשיו. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-לא תכננתי כלום. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא זוכרת
איש השבוע שלכם בפורום- בקושי הייתי בפורום השבוע איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אחותי!
מסר לאומה- (יותר מכוון ליוצרים של עקרות בית נואשות...) למה להרוג את אהובתי היחידה? בכיתי כ"כ והמוות של אידי הרס לי את כל היום!
תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- עקרות בית נואשות ואידי בריט בכלל
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 - 5.

למעלה