מסכמשת
שיר חרישה בקאנטרי- וואי היו מלא Dixie Chicks - Travelin' Soldier LeAnn Rimes - 16 Tons Blake Shelton - Footloose Miranda Lambert - Mamas Broken Heart
Sugarland & Matt Nathanson - Run Faith Hill - Stronger Faith Hill - Come Home Faith HIll - Free Faith HIll - Lost
שיר חרישה לא קאנטרי- N Dubz - I Need You N Dubz - Best Behaviour Katy Perry - The One That Got Away Little Mix - Super Bass The December Experiment - When I Stop Loving You The Keys - I Need A Dollar
אלבום ישן שעשה קאמבק- כל הדיסקוגרפיות של פיית' היל, מירנדה למברט והדיקסי צ'יקס. הרגשתי נוסטלגית השבוע. וגם WWW של ליאן ריימס, שדרורה עשתה לו סקירה השבוע
אלבום חדש שגילתם- Grace Potter and the Nocturnals
ציטוט השבוע שלכם- לא זוכרת שום דבר שקרה השבוע אז אני אזרום אתכם ואלך על משהו מהטקס
קנית השבוע- לא היה לי זמן לנשום, אז לקנות משהו
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- כלום.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר וקוגר טאון
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- נעים
משהו טוב שאכלתם השבוע- לחם מחיטה מלאה עם שוקלד נוטלה. אוף בא לי שיחזירו את הממרח רוזמרי
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- איזה הספקתי. לא עשיתי כלום השבוע חוץ מלעבוד><
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- The easiest way to stop liking a guy you're too obsessed with is to look at the photos on his Facebook that he took of himself
איש השבוע שלכם בפורום- כולכם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אביבי
מסר לאומה- בא לי שוקולד רוזמרי!
תמונת השבוע שלכם- יו, יש לנו בגן איזה ילד בן 7 חודשים מזה מתוק ויש לו תסרוקת של לאסביט
כאילו מאחורה השיער שלו קצר ומקדימה יש לו פוני שמגיע לסנטר
הוא נראה כמו ווה קגן
אבל לא נעים לי לפרסם פה תמונות שלו אז תאלצו להאמין לי
בנתיים הנה תמונה נחמדה יותר
המלצת השבוע- פיית' היל
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 2. (הייתי נותנת לשבוע 0 אבל בכל זאת היה טקס
)
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0