It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
אוי אידי

לרגע חששתי שאת מספיילרת לי כי עדין לא התחלתי את העונה החדשה אבל את רק באידי

NASTIAtheSAVIOR

New member
גם את אל תספיילרי לי!

אני בקצב של השידורים החוזרים ביס, שהם בעונה ה6 עכשיו אם אני לא טועה, ובאמת חבל לי על אידי. אורסון היה צריך למות במקומה, או קתרין. או דייב. אוף,למה יש כ"כ הרבה דמויות מיותרות ואת האישה האמיתית היחידה בסדרה הרגו?!

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי מה לספיילר לך

אם את חושבת שאני זוכרת מה הולך בסדרה הזו את טועה
אני לא זוכרת שום דבר משום סדרה שאני רואה

LeAnnDylan

Well-known member
היא באמת הייתה הדבר הכי טוב בסדרה

אהבתי רק את הדמות שלה

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא מה שהתכוונתי להגיד

כיוונתי יותר לעבר הנקרופיליות שלך...

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי מושג מה זה בכלל

אבל אני יודעת למה התכוונתי ונקרופיל זה אחד עם חיבה חולנית לגוויות וזו את! עם כל המועדון קשישים גוססים שפתחת לך

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמשת

שיר חרישה בקאנטרי- וואי היו מלא Dixie Chicks - Travelin' Soldier LeAnn Rimes - 16 Tons Blake Shelton - Footloose Miranda Lambert - Mamas Broken Heart
Sugarland & Matt Nathanson - Run Faith Hill - Stronger Faith Hill - Come Home Faith HIll - Free Faith HIll - Lost
שיר חרישה לא קאנטרי- N Dubz - I Need You N Dubz - Best Behaviour Katy Perry - The One That Got Away Little Mix - Super Bass The December Experiment - When I Stop Loving You The Keys - I Need A Dollar
אלבום ישן שעשה קאמבק- כל הדיסקוגרפיות של פיית' היל, מירנדה למברט והדיקסי צ'יקס. הרגשתי נוסטלגית השבוע. וגם WWW של ליאן ריימס, שדרורה עשתה לו סקירה השבוע:)
אלבום חדש שגילתם- Grace Potter and the Nocturnals
ציטוט השבוע שלכם- לא זוכרת שום דבר שקרה השבוע אז אני אזרום אתכם ואלך על משהו מהטקס
קנית השבוע- לא היה לי זמן לנשום, אז לקנות משהו
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- כלום.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר וקוגר טאון
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- נעים
משהו טוב שאכלתם השבוע- לחם מחיטה מלאה עם שוקלד נוטלה. אוף בא לי שיחזירו את הממרח רוזמרי
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- איזה הספקתי. לא עשיתי כלום השבוע חוץ מלעבוד><
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- The easiest way to stop liking a guy you're too obsessed with is to look at the photos on his Facebook that he took of himself
איש השבוע שלכם בפורום- כולכם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אביבי
מסר לאומה- בא לי שוקולד רוזמרי!
תמונת השבוע שלכם- יו, יש לנו בגן איזה ילד בן 7 חודשים מזה מתוק ויש לו תסרוקת של לאסביט
כאילו מאחורה השיער שלו קצר ומקדימה יש לו פוני שמגיע לסנטר
הוא נראה כמו ווה קגן
אבל לא נעים לי לפרסם פה תמונות שלו אז תאלצו להאמין לי
בנתיים הנה תמונה נחמדה יותר
המלצת השבוע- פיית' היל
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 2. (הייתי נותנת לשבוע 0 אבל בכל זאת היה טקס
)
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Guncrazy

New member
אויש זה עושה לי כאב ראש

שמחה לשמוע שאהבת את האלבום של גרייס. אולי אנסה אותו בעצמי בזדמנות.

סיכום

שיר חרישה בקאנטרי- Postcard From Paris- The Band Perry Quittin' You- The Band Perry Break Me Down- LeAnn Rimes This Love- LeAnn Rimes שיר חרישה לא קאנטרי-Chacarron Macarron
אלבום ישן שעשה קאמבק- האלבום של ג'וליאן האף, מסתבר שעדיין יש לי אותו באמפי הישן. מדהים
מעניין מתי יהיה עוד אחד. כמובן כמובן גם של בנד פרי! אוי הוא פשוט מדהים! לא יודעת למה בפעמים הראשונות לא אהבתי אף שיר חוץ מyou lie ו-if i die young. בגלל זה אסור לי לשפוט שירים על פעם ראשונה. אלבום חדש שגילתם- נה ציטוט השבוע שלכם-"You lie like the man with the slick black hair who sold me that Ford". אני מאוד מקורית השבוע. קנית השבוע- המון המון גרביים מחממות
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- תם עידן ההארי פוטר
אז אין מה לקרוא. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- בונז כמובן
עקרות בית נואשות (שבאופן מאוד מאוד מפתיע העונה השמינית פשוט מעולה!) והיה היה פעם
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- בהתחלה חם ואז קר ואז חם ועכשיו קר. משהו טוב שאכלתם השבוע-
אין חוש טעם בחורף. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- חוץ מלא לראות עדין את הCMA'S?!
שיטען כבר! משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא זוכרת כבר
איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ידיד. מסר לאומה- It's like finding out your diamond if from her old promise ring! תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- כוס תה חם. איזה זקנה אני. אה והאלבום של בנד פרי לחדשים מבינינו. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 107

blah blah story

New member
הדיסק שלהם בהחלט מעולה

ואני מתה על הקול שלה...הוא מדהים. יו...אני מנסה להיזכר מי הוציא דיסק לאחרונה (חוץ ממרטינה) שממש הזכיר לי את הדיסק שלהם. LBT הוציאו דיסק חדש??

למעלה