It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

טופ 5 חפרתם
(314) LeAnnDylan (135) the whole shebang (134) And It Feels Like (115) Guncrazy (61) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול ו-The Voice עקרות בית נואשות (טלוויזיה) טלוויזיה פופ גלי - glee ערוצי MTV ו-VH1 מצעדים וביקורת מוזיקה ערוצי הסדרות של yes בריטני ספירס הכרויות לגילאי 30+ ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

הופה! רק הודעה אחת הבדל!!

שיר חרישה בקאנטרי- I Need A Job שיר חרישה לא קאנטרי- Survivor - Little Mix אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- דילן המליצה לי על איזה אלבום של מישהי שלא שמעתי עליה בחיים. האזנתי לשני שירים והרמתי עליה ידיים
ציטוט השבוע שלכם- לא זוכרת ציטוטים, התעוררתי לפני איזה שעה. קנית השבוע- אייפון 4S ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- חוברת הפעלה של מדיח כלים. מרתק. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- מיספיטס. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר. משהו טוב שאכלתם השבוע- אכלתי עוגת שוקולד ממש מוצלחת. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בערך. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- ראה ציטוט השבוע איש השבוע שלכם בפורום- כולם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- המשפחה עדין. מסר לאומה- ראה תמונה תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- אל תשתו ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז כבר לא יום שישי אבל עדין בא לי

לא הייתי בבית אז מותר לי לסכמ"ש באיחור
שיר חרישה בקאנטרי- I Need A Job האמת שהיו מלא אבל את זה אהבתי במיוחד אה בעצם חרשתי הרבה גם על Mama's Broken Heart של מירנדה ועל Hillbilly Way של לוי הארט שיר חרישה לא קאנטרי- כל הדיסקוגרפיה של קרן פלס
אני יודעת מה תגידו אבל היא מהממת לגמרי! (כן כן אורית, ניצחת
) אלבום ישן שעשה קאמבק- הראשון של מירנדה למברט האמת. אלבום חדש שגילתם- האלבומים של קרן פלס. ציטוט השבוע שלכם- הייתי במושב איפה שהדודים שלי גרים (יש שם דודים משני הצידי המשפחה אז זה מלאנת'לאפים דודים) אז הלכתי לבקר בכל בית (חמישה בסכ"ה) ובכל אחד מהם הדודים שם הציעו לי לאכול וכיוון שלא היה לי נעים אכלתי בכל הבתים. כשהגעתי לבית השלישי כבר הייתי מפוצצת לגמרי אבל אשתו של דודה שלי ואני ישבנו ובלסנו בלי הבחנה ואז היא שאללה אם אני רוצה עוד משהו ואמרתי לה כזה "לא, די נו, אני צריכה לשמור מקום לארוחת שישי" והיא עושה לי כזה "זו לא ארוחת שישי, זו ארוחת שישית, או שבעית או שמינית.."
אח"כ מזה כאבה לי הבטן
או כמו שאחד הילדים בגן אומר "סואבת לי הטטן" קנית השבוע- קורנפלקס? ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- די עם זה כבר! לא אמרתי שאני מעיפה את השאלה הזו
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- בית ספר למוסיקה ודקסטר. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר משהו טוב שאכלתם השבוע- די נו. אני לא יכולה לחשוב על אוכל יותר. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא חושבת, מצד שני לאה יו יותר מידי תיכנונים. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- היו קטעים מצחיקים אבל אתם ל באמת מצפים ממני לזכור אותם כל כך מוקדם בבוקר. איש השבוע שלכם בפורום- אורית שהסכימה לבוא איתי להופעה של קרן פלס
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- גושי שלי
מסר לאומה- קרן פלס לא רעה
תמונת השבוע שלכם- ישן אבל אין לי כוח לחבר את האייפון למחשב כדי לשים תמונה של גושי. המלצת השבוע- קרן פלס. (חיה בסרט שכולכם כמוני, מדחיקים מוזיקה ישראלית ולא מכירים את האלבומים שלה
) ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
בדיוק אמרתי לאורית היום שהיא חייבת לשמוע אותה

צוחקת. יש לה צחוק כזה מקסים, שובה ומדבק. היא הורסת לי את הבריאות עם הצחוק המתגלגל שלה.

LeAnnDylan

Well-known member
היא ונינט יחד היו מהממות

את נינט ממש אהבתי פעם והיא ממש מזכירה לי את עצמי עם הקריזות שלה
הקטע עם הקפה והאקורד האחרון הרס אותי
ראית אותה באולפן עם מתי כספי? כמה צחקתי כשהיא שרה ״הגר הממורמרת מרמרה לי ת׳חיים״

X יו יו S

New member
מזאת אומרת פעם?

ולא ראיתי כי אני אוהבת את נינה אז רק איתה ראיתי אגב לא קשור אבל לא מזמן ראית את קארה איך שלא רושמים משפה שלך ההיא מאיידול בסיפורי הוליווד ראית את זה? אני ראיתי קצת אני בהחלט רוצה לראות את זה

LeAnnDylan

Well-known member
דיוגארדי אהובתי

לא ראיתי. אני לא רואה ערוץ E חוץ מצ'לסי לייטלי. ואני לא אוהבת את הסגנון המוזיקלי החדש של נינט. היא קודרת מידי לטעמי.

X יו יו S

New member
אז להגיד לך מתי שיהיה?

כי אני בודקת מדי פעם בלוח שידורים אם משדרים את זה שוב אני רוצה לראות את זה כי ראיתי רק קטע קטן שהיא דיברה על מה גרם לכתוב איזה שיר וזה משהו שמעניין אותי וגם קראתי היום שליאן וקרי היו באקסטרים מייקאובר ונראה לי שפרק איתם לא היה עדיין ביס אז להגיד לך שהוא יהיה? כי זה בהחלט משהו שמעניין אותי איך ליאן אני תמיד מעדיפה את נינט בדברים אחרים כבר אמרתי שאני לא מתחברת לזמרות\זמרים קצר זה מה שרציתי לדעת אם רק מוזקילית היא שונה בעינייך והבנתי

LeAnnDylan

Well-known member
אממ כן, למה לא

אני יודעת שליאן הייתה באקסטרים מייקאובר ממש מזמן אז אלא אם כן זה פרק חדש, כבר ראיתי אותו. בכל אופן התוכנית הזו לא ממש מעניינת אותי אז לא כזה אכפת לי מתי ישודרו הפרקים איתן. נינט השתנתה מאוד בהכל לא רק בשירה אלא גם בהתנהלות שלה. היה בה משהו מאוד תמים וכובש בהתחלה ועכשיו היא מסתובבת עם פרצוף קשור וממורמר שלא מדבר אליי. גם את הסטייל החדש שלה אני לא אוהבת.

אהבתי את קרן בכיתה ח'

היא היתה מדהימה
אני לא אוהבת את זה שהיא התמסחרה עם הזמן. כנ"ל לגבי מירי מסיקה, שהיתה אהובת ליבי לא מזמן. אני זוכרת שבכיתה ט' אני ומישהו מהכיתה הכנו מודעות אבל לשמעון השכן, ורשמנו שם כל מיני דברים מצחיקים ומסגרנו את הדף בשחור ותלינו בקירות בכיתה. איזה מפגרים
אוי אבל זה היה מצחיק כל כך. אני בטוחה שצילמתי את זה.

X יו יו S

New member
די למה את רושמת שהייתי בכיתה ח'

זה סתם מעציב את זקנים
אבל מזאת אומרת התמסחרה? באיזה אופן?

LeAnnDylan

Well-known member
למה מעציב?

היא הייתה במשך 8 שנים בכיתה ז' אז כיתה ח' בחישוב מהיר זה היה עד לפני כמה חודשים

LeAnnDylan

Well-known member
מה התמסחר בה?

מבחינת המוזיקה שלה, האלבום האחרון שלה הוא הכי פחות מיינסטרימי אז אני מניחה שאת לא מתכוונת למוזיקה (שבתאכלס זה הדבר הכי חשוב בה) אם את מתכוונת לזה שהיא התחילה לעשות "חלטורות" בטלוויזיה אני חושבת שהיא סיכמה את זה יפה בטור שלה כשכתבה שבטלוויזיה יש כסף, במוזיקה אין. בסופו של דבר אם רוצים לגמור את החודש צריכים לעשות כמה ויתורים. אני לא חושבת שהויתורים שעשתה היו כאלה משמועותיים, מצד שני לא באמת אכפת לי כי כמו שאמרתי, המוזיקה שלה באמת טובה וזה מה שמענין אותי בגדול.

אני אענה לך ולאפרת

כמה כסף היא כבר צריכה שהיא מוציאה אלבומים, כותבת טור שבועי בעיתון נחשב, משתתפת בפרסומות עתירות תקציב של יס, וכן- תכנית ריאליטי של קשת. איפה נפש האמן פה, איך יש לה זמן בכלל לכתוב מוזיקה. אני לא אומרת שהיא בלתי נסבלת, להיפך- היא נורא חיננית ואני מתה עליה, אבל היא כבר לא מעניינת אותי מוזיקלית כי זה כבר לא עושה רושם של "מקורי" ו-"בתולי" כמו באלבום הראשון שלה. שאגב יש לי ואני יכולה להביא לך אם תבואי לירושלים;;

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אני רואה את הדברים קצת שונה

דווקא הטור השבועי שלה גרם לי לחבב אותה הרבה הרבה יותר. הרי אתם יודעים שיש לי וויק ספוט לכותבות נקבות והיא לא רק כותבת שירים חיננית ביותר היא גם שנונה וחדה כשזה מגיע לכתיבת טור (דבר שלא בהכרח הולך יד ביד אצל כותבות שירים). אנשים שיודעים לכתוב ולסחוף אותי בענין כבר מהפסקה הראשונה בלי קשר למה שנתכתב אין הרבה, אז עד שיש מישהי כזו אני מעריכה אותה. חוץ מזה אם המהות שלה זה כותבת שירים, אז הרי שהיא נשארה באותה "משפחה". אם את חושבת אגב שמהטור הזה היא עושה מיליונים, את טועה מאוד. גם אנשים שכותבים לעיתון על בסיס יומי (שמקבלים כסף על-פי כמות כתובות ולא משכורת חודשית) לא מקבלים יותר מידי אז כמה כבר טור שבועי יכניס לה? הפרסומת ליס וודאי הכניסה לה סכום נאה אבל כמה כבר אפשר לחיות עליו? כל החיים? ותוכנית הטלוויזיה שלה זה משהו שצולם רק בחודשים האחרונים אחרי שסירבה להמון פרוייקטים אחרים שיכלו להוציא אותה הרבה יותר חסרת אופי ולהכניס לה המון כסף. אני חושבת שגם ב"בית הספר למוסיקה" וגם ב"באולפן עם קרס פלס" הדגש הראשוני הוא אומנתי מעבר לצהוב. בבית הספר בניגוד לכוכב נולד נגיד, שהמטרה היא לבדר, כמובן שילדים הם תמיד מבדרים, אבל כאן הם מגיעים לבית ספר במטרה ללמוד ולהשתפר והיא בערך היחידה שם שנותנת ביקורת כזו שאמורה לכוון את הילדים האלה לאנשהו. אז כן יש המון אנשים שמתעצבנים מ"חוסר הפרגון שלה" אבל אני חושבת שיותר אנשים כאלה שיתנו ביקורות בונות לאנשים והעולם יהיה מקום טוב יותר (חוץ מזה שאולי בזכותה יהיו כמה פחות טמבלים שיגשו עוד 3 שנים לכוכב נולד ויחשבו שהם הדבר הטוב ביותר שה' ברא ויפדחו את עצמם לכל החיים) בתוכנית "באולפן עם.." אני חושבת שהיא עושה עבודה נהדרת בשאילת שאלות שכתב לא יוכל לשאול ולהגיע לרמה מעניינת יותר של ראיון, מה גם שהתוכנית מלווה בשירים ודיבורי מוסיקה אז אי אפשר לטעון שהיא לגמרי מכירת נפשה לשטן. אגב, לא יודעת מה איתך אבל אחרי "איתי", היא לא עשתה עלי מעולם רושם של בתולית
מבחינת כתיבה אני חושבת שהיא התקדמה מאוד ויחד עם זה נשארה באותה רמה של מקורותיות ויצירתיות. אם היא פחות מעניינת אותך מוזיקלית אני מבינה ומקבלת אבל אני לא חושבת שהיא לקחה צעד אחורה מהבחינה הזו. גם אני לפעמים מעדיפה שאמנים ישארו ברוח התמימות של האלבום הראשון שלהם (שלום מירנדה למברט) אבל זה אף פעם לא קורה אז כל עוד האלבומים הבאים טובים יותר ומפצים יותר, אני יכולה להתמודד
אגב אני לא צריכה שתביאי לי את האלבום שלה, אני אקנה לבד את שלושתם
אבל אם היא תופיע בירושלים אולי אני אקפוץ לבקר אותך. היא מופיעה בירושלים בחנוכה ב-22 אבל אני עובדת באותו יום
(וגם אני הולכת עם אורית ביום למחרת בת"א אז לא נורא). פעם הבאה

X יו יו S

New member
את ספקטור את אוהבת? ואת איילת?

אני דווקא לא אוהבת את טור שלה אני תמיד קוראת בו רק חלקים

למעלה