It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי מושג מי אלה

קראתי האמת רק שני טורים של קרן אבל הכתיבה שלה מעולה בעיניי. יש לה סגנון חלק וזורם, מושך מהרגע הראשון וגם אם היא כותבת דברים שלא מדברים אליי או שאני יכולה להתחבר אליהם היא עושה את זה בצורה מעניינת ומושכת וזו המעלה הגדולה ביותר של כתב.

X יו יו S

New member
דנה ספקטור ואיילת שני

כן גם לי זה קורה אבל איתה זה לא קורה לי (זה קרה לי למשל עם דניאלה שהיא גם מוכשרת בציור שזה בכלל) אבל שיש את קרן בטלויזיה אז היא מצליחה לשעשע אותי

LeAnnDylan

Well-known member
מי אלה, איך הן קשורות לקרן ולמה אני אמורה

להכיר אותן? לקרן יש כתיבה אינטליגנטית. אני אוהבת אותה.

X יו יו S

New member
אין קשר .... טעות שלי

"הרי אתם יודעים שיש לי וויק ספוט לכותבות נקבות" חשבתי שכונה לנשים שכותבות בעיתון אז עניין אותי מה את חושבת על דנה ואיילת

LeAnnDylan

Well-known member
בכל אופן לא התכוונתי לכותבות ישראליות

לא משהו נגדן אני פשוט לא שומעת ישראלית אז לא מכירה כאלה מעבר לרחל המשוררת, נעמי שמר וקרן (ושלושתן מעולות
)

X יו יו S

New member
כן הבנתי את זה כי את לא רואה כ"נ

למרות שבטח תגידי שבכל מקרה לא היית רואה את זה בכל אופן אז איך פתאום כן התחברת לקרן ?

LeAnnDylan

Well-known member
ממ כתבתי על זה חפירה בפורום שלה אבל לונג סטור

י שורט- ראיתי אותה בבי"ס למוסיקה, הייתה מקסימה בעיניי. יום למחרת ערוץ 24 דולק, אני אצל בת דודה שלי, אופיר התלמיד של קרן בוחר את השיר איתי, מנגנים אותו. אני שומעת, חושבת שיש לה קול מקסים והשיר חמוד. יום למחרת מגיעה הביתה, מורידה את האלבום שלה. היא מזכירה לי שירי ארץ ישראלי הישנה (שאלו השירים הישראלים היחידים שאני אוהבת) עם נגיעות סינגר/סונגרייטר של שנות ה-90, קצת סגנון קאנטרי ישן כזה אבל הכי הכי מזכירה לי את גל דה פז שהיא זמרת מקסימה ונפלאה שאם את לא מכירה ממליצה לך לגגל. שמעתי את קרן ואני רואה למולי את גל, אמרתי לעצמי שזה מדהים ואני חייבת לתת לה עוד צ'אנס. האזנתי לשאר האלבומים שלה והתאהבתי. הכתיבה שלה מדהימה בעיניי.

X יו יו S

New member
ואי אני אוהבת את אופיר הוא כזה מותק

ואת אוהבת גם שירים שהיא כותבת לאחרים נגיד את "ואת"? <זה השיר הכי יפה שהיא כתבה שאני אוהבת > ולא יודעת אף פעם לא חשבתי שירים שלה מזכירים שירים מפעם בואי נגיד שאני בכלל לא מזהה כשמירי שרה מה שלה(קרן) ומהשל אחרים אני יותר מחבבת את אופי שלה היא נראת מה זה לא אדם קנאי בניגוד לאיזה קולגה ואני חולה על קשר שלה עם מירי וגל זאת מי שלמדה איתך ששרה קאנטרי?

LeAnnDylan

Well-known member
אממ שאלה קשה

את השירים שהיא כותבת לאחרים אני בעיקרון אוהבת, כי סגנון הכתיבה בהם הוא זהה. אבל במקרים כמו הפעם שהיא כתבה שיר לשרית חדד, אז לא, אני לא נהנית מהביצוע. אבל כל עוד קרן שרה אותם אז אני בסדר עם השירים
הסגנון של קרן ומירי די זהה
אבל השירים שכתבה למירי הם יותר מיינסטרימים ופופיים כאלה, וגם לקרן באלבום יש כמה כאלה אבל יש לה גם כל מיני אחרים. כמו זה לדוגמה - http://www.youtube.com/watch?v=ruHOCvz97Co פה היא ממש מזכירה לי שירי קאנטרי/בלוז ישנים. ונשמעת בדיוק כמו גל (שכן זו ההיא מהכיתה שלי ששרה קאנטרי, אבל לא רק, יש לה סגנון מאוד מגוון) בדיוק ראיתי את הקטע שקרן זכה בפרס מלחינת השנה בתיאטרון ( http://flix.tapuz.co.il/v/watch-3155362-.html ). לא יודעת ממתי זה, מירי מסיקה מעניקה לה את הפרס וכשהיא קוראת את השם שלה היא קופצת בהתלהבות וזה כל כך כנה ויפה. הפרגון שלהן אחת לשניה ממש מקסים בעיניי.

X יו יו S

New member
אבל מוזר שדווקא שאלו שהיא מוציאה

כסינגלים הם כן פופיים ולא כמו מה שאת שמת מה את חושבת על מירי? ידעת שקרן הייתה בחדר הלידה?

LeAnnDylan

Well-known member
כתבתי לך תגובה ארוכה והיא נמחקה:/

תפוז גיי
בכל אופן בקצרה רק אכתוב שוב שההחלטה על סינגלים היא לא רק של האומן אלא גם של חברת תקליטים ומן הסתם העובדה שהיא ניסתה לפרוץ כמה שנים בלי הצלחה הוכיחה שלפעמים צריך לשחרר משהו קצת יותר קליט לרדיו. אני לא זוכרת את כל הסינגלים שלה בע"פ אבל יודעת שהיו איזה 5 מכל אלבום, שזה מלא ולא כולם בהכרח היו הכי מיינסטרימים שלה. אני למשל חושבת שהשירים שכתבה להראל ומירי היו הרבה יותר פופיים. אני נגיד, הייתי בוחרת לשחרר כמה סינגלים שונים אם הייתי במקומה. חדר לידה של מי?
מירי מסיקה חמודה. את האלבום הראשונה שלה אני מכירה ומחבבת ממישהי שהייתה איתי בצבא בצוות. היא הייתה מתליה וכל יום הייתה שומעת את הדיסק שלה בריפיט

X יו יו S

New member
אני חושבת שהגדרה שלנו למיינסטרימים

היא שונה בכל אופן לא משנה אם הבנתי נכון קרן הייתה בחדר הלידה עם מירי ואני לגמרי מזמינה אותה להיות שם במקומי ואם כאשר.... לא מבינה איך היו לה כוחות להיות שם

X יו יו S

New member
אמנות זה עסק ביש

מצטערת שאני אומרת את זה כי אני יודעת שזה לא בסדר אבל אני שמחה שאף אחד שאני מכירה לא עוסק בזה כי קשה לחיות מי זה (בארץ במיוחד) לא משנה מי אתה ואני יודעת שמי כזה אז הוא חייב לעסוק בזה הוא לא יכול בלי זה בכל אופן אז לי לא רק שאין בעיה שאנשים מוצאים להם עוד הכנסה אם זה אנשים שאני אוהבת אז אני יותר בעד נ.ב בעע הפרסמות של יס זה הדבר הכי מפדח שראיתי

LeAnnDylan

Well-known member
הפרסומות של יס הורסות אותי

חוץ מזה קרן בתור לארה קרופט
צריך להגיד משהו נוסף?

X יו יו S

New member
אהבתי רק של יעל

לא זוכרת מי היה לפני קרן אבל גם לא אהבתי לא יודעת מפדח אותי כל הקטע הזה של מרפסת אגב ידעת בפנאי פלוס לראשונה שמו תמונה שלה עם הפורנט הזה וזה עשה הרבה רעש אז גם היא אחר כך אמרה שהיא חשבת שיפצו לה את זה או משהו כזה

LeAnnDylan

Well-known member
ראיתי את התמונה הזו היום בפעם הראשונה

היא באמת נראית קצת משופצת אבל בתאכלס למי אכפת. יש בה כל כך הרבה דברים נפלאים אחרים שאין שום צורך להתרכז בבובז שלה במקום (כמו אצל נשים אחרות שלי
) אגב אני גם לא זוכרת מי היה בפרסומות של יס לפני, אני גם בדר"כ לא מכירה את האנשים שם בכלל אבל הן תמיד כל כך מגוכחות ומשעשעות. של הוט נגיד ממש מעיקות:/

X יו יו S

New member
דווקא את של הוט אני אוהבת

מרקו הפך להיות ערס אני מבינה שלא רק בתחום של מוזיקה את מעדיפה תוצרת חו"ל ובקשר לקרן אני מניחה שאת צודקת אבל לא יודעת אנ לא אוהבת את כל הקטע הזה היא לא איזה סלב סוג ז' אז זה מפריע לי שבמקרה שלה זה נהיה עניין

LeAnnDylan

Well-known member
אבל מה היא אשמה בזה?

מה היא אמורה לא ללכת לים מחשש שאולי יצלמו אותה? או שלא הבנתי את התלונה שלך

למעלה