מסכמת שבוע נהדר
שיר חרישה בקאנטרי- LeAnn Rimes - 16 Tons Burns and Poe - I Need A Job
שיר חרישה לא קאנטרי- טוב, כל השירים של קרן פלס בדגש על מבול, בלוז חרדל, במכונית של אבא ואם אלה החיים.
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין
אלבום חדש שגילתם- כל האלבומים של קרן (כן כתבתי את זה בסכמ"ש הקודם אבל מדובר באותו שבוע
)
ציטוט השבוע שלכם- "הגר הממורמרת מרמרה לי ת'חיים, מרמרה לי ת'חיים, מרמרה לי ת'חיים" (קרן פלס יצירתית כבר מגיל 12)
קנית השבוע- כרטיסים להופעה של קרן פלס
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אני פשוט אתעלם מקיומה של השאלה הזו עד שאזכור להעיף אותה מהסכמ"ש.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר, בית ספר למוזיקה ובאולפן על קרן פלס (יואו אלוהים חפרתי:| מבטיחה לסתום איתה)
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה ממש נעים.
משהו טוב שאכלתם השבוע- אממ בת דודה שלי הכינה פיצות ממש טעימות אז זה.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כמעט.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- בת דודה שלי חטפה עליי עצבים השבוע על זה שכל היום אני מדברת על קרן פלס (עכשיו אני מצליחה להבין למה
) ובאיזשהו שלב החליטה שהיא משנה לי את השם לפלס (כי יש לנו טראומה מהשם קרן) היא אמרה את זה בצורה כזו מצחיקה. בכלל כל השבוע היא צחקה עליי, לא זוכרת את כל הדברים אבל היה מצחיק. גם היה היום איזה ילד בגן שאמר איזה משהו בלה בלה כבשות ואז אמרתי שאומרים כבשים ואז הוא אומר לי "לא נכון, כבשה זו בת, אומרים כבשות" (והיה משהו דומה עם חלון וחלונים) ואז לא זוכרת מה אמרתי לו אבל הוא בתגובה ענה לי "אני צודק ואת טועה וזהו!"
חצוף קטן
איש השבוע שלכם בפורום- אורית
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- בדודה שלי
מסר לאומה- אני צריכה גמילה מבוקרת.
תמונת השבוע שלכם- טוב, אל תרביצו לי
המלצת השבוע- אתם יכולים לנחש לבד, נכון
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 10
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0