It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

טופ 5 חפרתם
(306) LeAnnDylan (136) the whole shebang (129) And It Feels Like (114) Guncrazy (60) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול ו-The Voice עקרות בית נואשות (טלוויזיה) מצעדים וביקורת מוזיקה ערוצי הסדרות של yes רוק ישראלי טלוויזיה מוזיקה עברית ישנה וחדשה ערוצי MTV ו-VH1 כאב עצבי וכאב כרוני ישראלים באוסטרליה ונ``ז ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

2DH

New member
קפוא פה !

שיר חרישה בקאנטרי- Lasso שיר חרישה לא קאנטרי- לא שעולה לי כרגע אלבום ישן שעשה קאמבק- אלבום חדש שגילתם- בשאיפה האינטרנט פה יגיב והאלבום של לורן ירד כבר ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע- כפפות מטורפות ביותר ! כי האצבעות שלי כמעט נשרו בחוץ . ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- משהו על העברת אומנים במאה ה13 לסין. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- מולאן הדיבוב הסיני לסרט של דיסני. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קפוא ... אני לא סתם מתלוננת אתמול הטמפ' הכי גבוהה הייתה מינוס שתיים והכי נמוכה מינוס שמונה. משהו טוב שאכלתם השבוע- מרק עם חביתה ונודלס היה דווקא טעים ... הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- פחות משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- הקוריאנית בכיתה שלי מנסה להבין כיצד האימפריה של הסיונג נו התפרקה ושואלת : האם הסיונג נו התפרקו כמו שהספייס גירל התפרקו (וזה מצחיק אותי הרבה יותר ממה שזה נשמע). איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- המורה שלי שהביא ספק כדורגל ספק כדור נוצה לשיעור תרבות והבנים הקנייתים שעוזרים לי במשימת בניית החנוכייה. מסר לאומה- לדחות דברים לרגע האחרון זה רע (ואני מדברת הרבה אחרי הרגע האחרון). תמונת השבוע שלכם- רציתי לצלם את הכפפות אבל האינטרנט ביום רע ולא נראה לי שהוא יסכים להעלות תמונה לפורום. המלצת השבוע- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6 כי קר ! וכי הסמסטר כבר חייב להגמר .

LeAnnDylan

Well-known member
אבל חורף זה כיף!

אם קר שמים עוד שכבה, בקיץ אם חם מה עושים? מתפשטים?
משפט השבוע שלך
של מי השיר Lasso?
אגב אם את רוצה שאעלה לך את האלבום של לורן לאתר נוח כמו מדיה פייר תגידי ושאמח לסייע

LeAnnDylan

Well-known member
אה וואלה

טוב כנראה זה אחד השירים שהדחקתי כי לא אהבתי. בתאכלס אני זוכרת רק איזה 4 שירים מהאלבום שלהם
האחרים לא קיימים מבחינתי
בערך כמו אנשים שלא מסכימים איתי

2DH

New member
אני בעד הקיץ ;)

גם ב30 מעלות חום ומיליון אחוזי לחות ;) ... אני והחורף מעולם לא היינו ביחסים טובים. לגבי האלבום זה יהיה יותר מנהדר ויחסוך לי את הניסיונות להשכין שלום בין הצנזורה הסינית על האינטרנט והגוגל שנצאים במלחמה מתמדת

LeAnnDylan

Well-known member
וואלה?

קטע.. אני קצת חם לי ואני מקבלת עצבים
ומלהזיע אני בכלל עצבנית>< אני מתה על חורף. יש כל כך הרבה בגדים מגניבים ולא שכבות על גבי שכבות שאפשר ללבוש ויש חותלות וצעיפים וכובעים וכפפות ובקיצור כיף!!!!!@#$ אגב בדיוק באתי להעלות לך את הקובץ וראיתי שכבר יש קישור למדיה פייר אז הרי לך, http://www.mediafire.com/?59jhy1l9aiqwyre תהני

2DH

New member
תודה תודה תודה

מי שלא התמודד עם הפתעות האינטרנט בסין לא יכול לדמיין עד כמה קשה לאתר את האתרים האלה בחיפוש גוגל (עד כמה קשה לעשות חיפוש בגוגל, כי הסינים ממש רוצים שישתמשו בביידו - הגוגל הסיני, שבחיים לא מוצאים את מה שרוצים אלא אם מחפשים בסינית). קיצר המוני תודות.

LeAnnDylan

Well-known member
חח בכיף

את יודעת שאת תמיד יכולה לבקש עזרה כאן ונשמח לסייע למאותגרי גוגל

זה גם שיר השבוע שלי! איזה קטע

שיר מקסים. המירוץ למיליון השבוע בסין, היה נורא מצחיק לראות את זה.

תבקשי מדילן שתסביר לך איך להכין חנוכיה

מסתבר שהיא ממש מוכשרת בהכנת חנוכיות מסלעים ופקקים

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמת שבוע נהדר

שיר חרישה בקאנטרי- LeAnn Rimes - 16 Tons Burns and Poe - I Need A Job שיר חרישה לא קאנטרי- טוב, כל השירים של קרן פלס בדגש על מבול, בלוז חרדל, במכונית של אבא ואם אלה החיים. אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- כל האלבומים של קרן (כן כתבתי את זה בסכמ"ש הקודם אבל מדובר באותו שבוע
) ציטוט השבוע שלכם- "הגר הממורמרת מרמרה לי ת'חיים, מרמרה לי ת'חיים, מרמרה לי ת'חיים" (קרן פלס יצירתית כבר מגיל 12) קנית השבוע- כרטיסים להופעה של קרן פלס
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אני פשוט אתעלם מקיומה של השאלה הזו עד שאזכור להעיף אותה מהסכמ"ש. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר, בית ספר למוזיקה ובאולפן על קרן פלס (יואו אלוהים חפרתי:| מבטיחה לסתום איתה) מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה ממש נעים. משהו טוב שאכלתם השבוע- אממ בת דודה שלי הכינה פיצות ממש טעימות אז זה. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כמעט. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- בת דודה שלי חטפה עליי עצבים השבוע על זה שכל היום אני מדברת על קרן פלס (עכשיו אני מצליחה להבין למה
) ובאיזשהו שלב החליטה שהיא משנה לי את השם לפלס (כי יש לנו טראומה מהשם קרן) היא אמרה את זה בצורה כזו מצחיקה. בכלל כל השבוע היא צחקה עליי, לא זוכרת את כל הדברים אבל היה מצחיק. גם היה היום איזה ילד בגן שאמר איזה משהו בלה בלה כבשות ואז אמרתי שאומרים כבשים ואז הוא אומר לי "לא נכון, כבשה זו בת, אומרים כבשות" (והיה משהו דומה עם חלון וחלונים) ואז לא זוכרת מה אמרתי לו אבל הוא בתגובה ענה לי "אני צודק ואת טועה וזהו!"
חצוף קטן
איש השבוע שלכם בפורום- אורית
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- בדודה שלי
מסר לאומה- אני צריכה גמילה מבוקרת. תמונת השבוע שלכם- טוב, אל תרביצו לי
המלצת השבוע- אתם יכולים לנחש לבד, נכון
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 10 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

blah blah story

New member
כבר אמרתי לך כמה פעמים - אבל אני ממש שמחה

שהמצברוח שלך השתפר
כשאמרתי לך שאת יכולה לצייר את קרן - לא התכוונתי ברצינות
אבל בהחלט יצא לך מהמם
ואני מסכימה עם הילד הקטן - אני צודקת ואת טועה וזהו! וממוש, את יכולה להמשיך לחפור על קרן - זה בסדר. זה כיף להתלהב ממשהו חדש.

LeAnnDylan

Well-known member
מה לא התכוונת ברצינות

האמת שזה היה אחד הציורים הכי מהירים שציירתי אבר. משהו כמו חצי שעה וסיימתי
אם כי כפי שניתן לראות חירטטתי מאוד עם המריחות והצללות אבל אני אמשיך לעבוד על זה בסופ"ש. בכל אופן, תודה
וסליחה, במקרה שלנו זה אני צודקת ואת טועה וזהו! או אם לדייק יותר זה אני זוכרת ואת לא וזהו!

blah blah story

New member
אבל לא הגענו למסקנה שאת סנילית ממני?

היה לנו ויכוח של שעתיים ובסופו של דבר נתתי לך את הכבוד. הספקת לשכוח?

LeAnnDylan

Well-known member
חחח נו כל עוד אני לא זוכרת את זה מותר לי

להתווכח על זה

X יו יו S

New member
ואו זה ממש יפה

בדיוק ראיתי בשער של תפוז שקרן הגיבה בפורום שלה אז נכנסתי לפורום שכחתי שיש לה כזה בכל אופן למה את לא שמה את תמונה שם ? לא בא לך לשמוע מחמאות מקרן?
אני הכי אוהבת שיר מבול (אני מכירה רק את הסינגלים) אגב עשו עליה פעם ספיישל בכוכב נולד נראה לי שוה לבדוק אם אפשר למצוא את איפשהו אלא אם כן את ממש שונאת את מירי נ.ב אנשים שיודעים לצייר גורמים לי לקנא

למעלה